Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566258 banyaiz Előzmény: #566248

Otp helyzete annyiban spéci , hogy nekik részvényeik is szép számmal vannak azt is nézniük kell azzal mi lesz ha felszámolásba megy a sztori.

Az biztos, hogy valamilyen háttérkalkulációt csinálnak, de, hogy ezt a közönség orrára kötik e esemény előtt ? :)

Legtisztább az lenne, hogy tovább tudna működni a cég, nem tudom sajnos felmérni erre mennyi esély van.

#566248 akpo7 Előzmény: #566238

Sajnos, ok is csak tippelgetnek. OTP-tol pl. en mar hallottam 35-40%-os tippet erre vonatkozoan, tehat megy a matek. Kerdes, h. az utolso kv. altal hitelesitett beszamolo alapjan (2010. dec. 31.), mennyire lehet modellezni es mit...

#566238 banyaiz Előzmény: #566236

az intézményi kötvényeseknek akik ebben nagy pénzzel benne vannak vsz alap , hogy elemezzék mit kaphatnak itt egy felszámolásban. Különben mi alapján mérlegelnék a 35%-os, és egyéb ajánlatokat?

A cég részéről pedig őszintén szólva nem értem ezt a stratégiát azt még csak csak, hogy a most lejáró kötvényeknél próbálkoznak, de a hosszabb lejáratokra is költenek közben lehet ezért nem marad a mostanira.

Na mindegy majd letisztul idővel.

#566236 akpo7 Előzmény: #566217

Ezt sajnos Mo.-on minden kovetkezmeny nelkul meg lehet ma tenni...

A 2012-esre volt egy nap, h. eldontse, 35%-on adja e vagy nem. A fele nem adta, varja, h. 109%-on kifizessek. Addig a maradek penzbol kifizetnek olyanokat (puncsosokat?), akik nem hisznek abban, h. a 109%-is fizetes (esetleg futamido hosszabbitas?) vmilyen formaban megtortenik es a ceg elni fog meg 2014-ben es fizetni is fog a hosszabb lejaratokra tobbet, mint a mostani 26%.

Arrol ne is almodj, h. annyira a jovobe latnak, h. megmondjak, mit kapnak azok, akik benne lesznek egy felszamolasban, ha lesz.

#566230 banyaiz Előzmény: #566222

az a szerencsétlen kutya elég kedélybetegnek nézett ki. :) Egy normális tacskó már 10 db-ra tépte volna ezt a kemény libát.

#566227 Ibiza Előzmény: #566206

szeretnék dzsoki lenni..de max a kocsmáig futja neked.. ott sok juing és egyéb zseni lakik..

..beírtam..oszt mindenki azt dolgoz fel belőle amit tud..ez tényleg dupla vagy semmi..de ebben van egy sztory amitől tán van esély..

nem ülök gép elött..dolgozom..szintjeimen adok veszek.. kb 2-3órát foglalkozom a tőzsdével..napi 10-20 ajánlatom van bent..

e-star azért érdekes mert benne van eszenciában ami a tőzsde..

ezért érdekel.. otp hati eur-huf amivel dolgozom..meg két kisebb papír.. és egy-két szotyi.. ez a trutymó meg az est..

ez is kitartó liba volt,…

#566222 rbbj11

ez is kitartó liba volt,és hasonlóan agresszív, mint az itteniek:

Egy E-Star kisbefektető …

#566218 Fornit

Egy E-Star kisbefektető rátámad egy Székács utcába igyekvő alkalmazottra egy parkban, majd fénykarddal megküzdenek.

Továbbra sem tisztult se…

#566217 banyaiz

Továbbra sem tisztult semmi a kép papír körül legalábbis nekem.

Ma is elköltenek 100 millát távolabbi lejáratokra. Továbbra sem értem minek, amíg a már lejárt 2012-esek nincsenek 100%-ban rendezve?

Tételezzük fel az állam állja a szavát és átutalja a 2 milliárdot (lyukas 10 fillérest nem ér a szavuk , de ettől tekintsünk el) akkor abból mennyi maradhat finanszírozó bankok kifizetése után? Ezt még nem láttam konkrétan leírva sehol.

Azt is jó lenne vhogy számszerűsíteni egy felszámolásban mennyi pénz juthat a kötvényeseknek legalább úgy nagyságrendileg. stb stb.