libatigrisről kép:
http://www.jrcompton.com/photos/The_Birds/J/apr-08/blackheaded-tiger-goose_J210054.jpg
http://img0.etsystatic.com/000/0/6770442/il_75x75.315605296.jpg
Azt nem értem, hogy a 315-320-as tartományban mit erőlködnek? :D
Amennyiben azonos sávban közlekedtek és nem tudott megállni mindenképp hibás akármit csinált az előtte haladó, vészfékezhet , felborulhat bármi, ha belerohan nem megfelelő a követési és sebesség.
Mondjuk ahhoz nagy reményt nem fűznék hozzátartozók helyében, hogy egy hivatalos vizsgálat megállapítsa, hogy jelentősen gyorshajtott pl, hacsak nincs 150 m-es féknyom.
Ez a mosdatás része sajnos bevett szokás, és gondolom nincs állami ráhatás a kivizsgálás során.Gondolom a kreszt betartva szeretett volna előzni, a kresz szerinti sebeséggel, a látásviszonyokhoz igazodva, ez lett az eredménye, sajnos egy ember meghalt, vétlenül!
persze. Kamutigris.
Egyébként nem is a bruttó 6000 ft-ról van szó, hanem arról, hogy akkor nem kéne "kispályásoknak" a többieket degradálni, ha magad is az vagy. És 3-6000 ft-kért ülsz itt a gép előtt. Amiből brokidíj és adót stb-t levonva megmarad egy melós bér.
Ha így mersz nyilatkozni,mert az érdeked ezt kívánja,akkor dehogynem.Most nincs kedvem levezetni az eddigi ténykedésed és annak következményeit.Egy biztos,ilyen hozzáállással,nem szívesen vennék ingatlant a te közvetítéseddel.
Jah, megy.
Most akkor a belső sávban vesztegelt, vagy véletlenül pont Dzsoniék előtt vesztette el az uralmat...? Gondolom nem tolták le, meg nem villogtattak rá...
Oké, igazad van, nálam továbbra is dupla vagy semmi és közben oda se nézős kaszinó kategória.
Na 5K megint kiszedve a kisbüfiktől.
(nem én általam) mert még ezért is én leszek a bűnbak. :D
Komolyan jobb ha háttérbe vonulok, mert a végén még én leszek Soós az emberek szemében.
Jó munkát a kollégáknak!
Sly..
ne kezd Te is :D
Minek merítkezel délelőtti mozgásból? Főleg hetes charton.
"A rendőrség nem adott tájékoztatást a baleset körülményeiről. A helyszínen látható féknyomok és a törmelékek elhelyezkedése alapján az látszik valószínűnek, hogy a Fiesta sofőrje elveszthette az uralmát az autó fölött. Nekiütközhetett a belső sávban a szagkorlátnak, majd a menetirányra merőleges irányba fordulva sodródott a külső sáv felé. Ekkor ütközhetett a bal oldalának a mögötte haladó kisbusz. A Fiesta ezután megint megpördülhetett, és újra nekivágódhatott a korlátnak, majd a sztráda közepén állt meg, Lázárék kisbusza pedig az árokba ford"
Megy a mosdatás állami parancsra
Mindenesetre a duplaaljas és a hetes chartos kecsegtetésed el fog esni, jelenleg úgy tűnik.
Mi lesz a vége, ha már a becsület is oda? Mit tippelsz?
Hosszú volt az út a VIII.-kerből a XVI.-ba!Közben elveszett az annyit hangoztatott,becsület!!!!
Nézd úgy, ha napi br. 8-10ezer Ft-ot összehoz, az már nem olyan rossz egy hónapban, nem?
Nem kell kapkodni, meg van a forgatókönyv írva.
Ha kikapná valaki a könyvet ki lenne eladó még olcsón?
Ha megindul a könyv ki fog eladni? Hetek óta alig van eladó.
Most sikerült 12cég 22kisbüfijét a karám ajtajához terelni, pedig nem tudnak semmit, csak a pénzükért remegnek.
Aztán amikor kéne venni pár ezer pakkot, nem lesz kitől.