kb 14K db volt, nem, több mint 6K még kinn van, 46%-a az egésznek
kb 14K db volt, nem, több mint 6K még kinn van, 46%-a az egésznek
"ki az a mi? :D"
Gondolom nem csak én vagyok egyedül, akinek pakkja van.
Tudok konkrétan pár fickóról, így már nem csak én, hanem mi.
Érted?!
600+kamat kb.
egyébként sztem már nem nagyon vesznek vissza sok 2012-est, inkább a cél az lehet, hogy mindegyik lejáratból min. 60%-ot visszavegyenek és lehessen kényszeríteni a kisebbségbe került maradékot
összesen mennyi névérték szerinti érték, amit még nem vettek vissza? Kb. 500 milla?
a 2012-esből. Az évszámot elírtam
ki az a mi? :D
sztem te vagy az utolsó mohikán. :) Lehet, tőlem is te vetted ma? :O
Régi regényekben a kártyaadósságot felhalmozó, de fizetni nem tudó huszártiszt ilyenkor elővette a pisztolyát.
nem.
Különben közleményben ott állna, mennyi a forrás, ahogy előző közleményben is
ezt csak te tudod eldönteni. Teljesen irreleváns, hogy én a ráfordított tőkearány függvényében végsőkig tartanám v. elfogadnám a 35%-ot
majd visszavehetem még, ha tisztul a kép
Sztem is kb. 270-ről esélyes 500ig vagy 700ig ralli.
Speka pakkom volt, messze nem olyan méretű, mint amiket a naplómba közöltem, amik a teljes tőkéhez mérten is pozik voltak. Ezt slynak is írom. Alapvetően alig van jelentősége, hogy ez a játékpakkom ennyiért ment el, vagy 700ért ment volna el. Csak a lelkem megnyugtatására vettem, hogy ne mérgelődjek, h. esetleg kimaradok vmiből :)
nem, sztem teljesen más kategória volt. Amiket felsoroltam, egy tényező se volt meg.
1. Nem volt egy hétre felfügg.
2. Nem volt pénzügyi csőd elismerése, mert nem volt névérték alatti kötvény visszavásárlás
3. Volt remény az önkormányzatokkal egy jobb megállapodásra, mert amiben most állapodtak meg, az tökönszúrás a gyors pénzért cserébe
4. Nem volt eladva a győri operáció
5. Nem volt limiten rv-ár esés