te pedig későn kapcsoltál és próbálsz menekülni
Most nem azért. de melyik részvényesnek rossz, hogy egy csomó lóvét megspórol a cég a kötvényeken?
Tudom tiszteségtelen mondjátok. Mi nem az a mai világban?
Pénzben nincs barátság...
Érdekes, hogy a kisbüffencsek semminek nem örülnek.
Múlt héten nem tudtuk beárazni a 2.5MRD-os állami kifizetést.
Nem jó Nektek semmi sem..
Szerintem Eplény Nyrt. néven újraindulnak, 1 kötvény 1 részvényt fog érni. Tevékenység: gyémántkereskedelem és hóhányás.
Visszaolvastam pár hszt. most ezt szajkózod minden hsz.ben.
Legalább van valami változatosság héten belül ,-)
Egyébként szerinted mit fognak ezzel kapcsolatban bejelenteni este?! ,-)
Sok kicsi sokra megy!
Ennyit tudsz mondani? Szerinted mi lesz? Tudom csőd. De azon kívül? Miért adtak be vételt a 14,15,16-ra? 2012-esekkel mi lesz?
az e-star fizesse ki a 2012-eseknek a 109%-ot, ami esedékes
"én pedig eladtam közben mindet."
megértjük kolléga!
Mi kitartunk ,-)
Ha a 2014, 15, 16-ra van forrás, akkor szerinted fizetett az állam vagy nem?
Látom..
10cég 16 remegő kisbüfijét sikerült behozni a könybe.
Igazán kecsegtető pozit eldobó tény ez néhány embernek.
A múlt héten, mikor vetted, nem ugyanennyire volt pilótajáték kategória? :-)
Nagyon határozott vagy.:-)
De természetesen igazad van, nem kicsi a kockázat, jobb oda se nézni, dupla vagy semmi kategória, én inkább így fogalmaznék.
Forgalom továbbra is jelentéktelen.
Estig akár 20-25k eladó is lehet limiten.Ha zárás előtt kikapják tudni fogjuk,hogy mi fog szerepelni a BÉT-en a közleményben,ha nem akkor is.Ez most már tényleg itt a piros hol a piros kategória!
"...kíváncsi lennék a véleményetekre, mit kezdjek ezzel a csodálatos értékpapírral?" csak bátran:-)
Jókor szólsz neki :),eladta
A 700-at már lefelé is megálmodtad,még rá is duplázott(felezett) a papír... Akkor most rózsaszín szemüvegen keresztül akár 1400 is lehet:)
Fú de messze van a 17k-s céláram
a kv story az elején még nem volt nagyon gáz mikor kicsik is jegyeztek
a további tenderekkel, az egyre növekvő kibocsátott összmennyiséggel, a tendereken egyre kisebb lejegyzett mennyiséggel lett egyre gázosabb
közben a kv nem a meghirdetett román fejlesztésre lett fordítva
a 2012-es rövidebb kv kibocsátás likviditási célra megkoronázta, mikor is 2014-es kicsiket beelőztették, az utolsó eladhatatlan mennyiség volt a hab a tortán ami a saját portfolioba került a kp állományt torzítva
én pedig eladtam közben mindet.
Nem azért, mert teljesen esélytelennek látom, hogy innen ne menjen akár 700-ig. Jelenleg én is arra tartok nagyobb esélyt, h. így vagy úgy kifizetik a szállítókat és a 2012-es kötvényeseket is.
De nekem ez már pilótajáték kategória, és abban nem veszek részt. A cég pénzügyileg csődben, a csődvédelem jogi formája is esélyes és politikai ellenségek is vannak, ami abból látszik, hogy az állam a megállapodás szerinti 8 napot kivárja vagy még többet is...És új veszély, hogy felfüggeszthetik akármikor akár hetekre, és utána aki adja marja lesz, mert esetleg csak akkor lesz kereskedhető újra, mikor egyértelmű lesz, hogy a rv. semmit nem ér, mert a céget felszámolják. Nekem ez túl sok és túl nagyra nőtt kockázat.
akkor (2014 vétel) még egyáltalán nem látszott, hogy itt milyen nagy a kockázat:
1, a kamat (10,44%) nem utalt pilótajátékra, kigazdálkodhatónak tűnt, 20-30% között biztosan nem veszek bele,
2, a kötvények nagy részét intézményi befektetők vették, ők biztosan megnézik, mibe fektetnek a jól fizetett, hozzáértő elemzőikkel
3, a cég meg szárnyalt, dicshimnuszok...
4, eleve kötvényről volt szó, nem részvényről