Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#566062 Hathor Előzmény: #566058

Van itt zsé, de ha meg lehet venni olcsóbban, minek drágán visszavenni?

Eladó dönti el, mikor mennyiért adja el, pont úgy mint a részvénynél ,-)

Továbbra sem tartanak pisztolyt senki fejéhez, sem vételre, sem eladásra.

Nekem továbbra sincs semmi bajom.

Senkinek nem oltják ki az életét, ha pedig valaki úgy érzi kioltják, az ne kockáztasson.

#566061 Fornit Előzmény: #566056

Értelmezni?

Van egy cég, amelyik kifosztja a befektetőit. Szépen sorra kerül mindenki.

pajkoskodtam kicsit 293o…

#566059 Ibiza

pajkoskodtam kicsit 293on eladtam..271en visszavettem..

#566053 nemértem Előzmény: #566050

Tegnap az MTI -független kormány seggnyaló- azt mondta, 150 ezren vannak a Kossuth téren . 10 perc múlva a független Magyar rendőrség parancsba kapta,hogy 400 ezren vannak.

Most nagyon sanszos, hogy a parkoló autó a megengedett sebességhatárt kétszeresen lépte túl parkolás közben.

#566050 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566049

Még csak annyit, hogy köd volt(nem kicsi), és annak az autónak nemtom hogy tört össze a bal oldala, ha vesztegelt... a belső sávban..

#566049 Dicsák Előzmény: #566042

Persze, ezek sohasem hibásak. Már a cikkben is azt írják, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött"..

Szóval a szerencsétlen lesz a hibás, mert ott vesztegelt..

130km/h-nál kell vagy 150méter, hogy meg tudjon állni, de közben azért kerülni is tud.

Nézzük most az E-Start. Ma hír lesz, kérdés milyen. Árfolyam rosszra számít.

2014/A

#566046 Tboy_

Sziasztok!

Új vagyok itt, 2-3 hónapja olvasom a topic-ot (és a pf-s topicot is). Nem semmi a termés, tényleg ki kellene adni könyvben. Kár a néha fellángoló személyeskedésért...

Sikerült pár tucat 2014-es kötvényt vásárolnom, jó befektetésnek tűnt, nem gondoltam, hogy ilyen katasztrófába torkollik a történet. (Amúgy nem vagyok egy daytrader, részvényt néha adok-veszek, de csak blue-t.) Most kíváncsi lennék a véleményetekre, mit kezdjek ezzel a csodálatos értékpapírral? (Bármit is mondtok, nem fogok visszajönni, hogy amiatt buktam...) Egyet tudok: nem akarok hosszú éveken át pereskedni.

#566042 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #566040

Biztosan..... Nem tudom mi volt, de egy biztos, a vizsgálat majd megállapítja, hogy a Lázárék azok aztán nem voltak hibásak.

#566041 exmnbs1 Előzmény: #566038

"Az eddigi adatok szerint a személyautóban utazó nő vesztette életét a balesetben."

ezzel viccelt itt valaki pár hete