Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Amikor megjöttünk a "sét…

#566797 Fornit

Amikor megjöttünk a "sétakocsicskázásból" valaki csinált egy képet, ahol mindenki a platón fetreng. Az nincs meg?

Re: hg

#566768 picirigo Előzmény: #566726

Vettem Telekit...szombaton nekem lágyabbnak tűnt!!! Kissé erősek benne a savak...de nyóccázéé jó vétel!

Keri! 100 lityi az pont elég...nekem!!!! :D:D

#566726 kerikoma Előzmény: #566483

Pár láda?!!!? Összesen van 100 liter. Hétfőn délután lefejtettem a derítőről, lekéneztem és már le is M-zároltam:)

Legalábbis 2 hétre:))

De azért, ha erre jársz, beugorhatsz:))

#566483 Bendeguz Előzmény: #566468

Én is! Egyszer majd arrafelé megyek haza kocsival és beugranék pár láda roséért. Ha meg tudunk egyezni :)

#566468 picirigo Előzmény: #566457

Hát erre a borra én is kíváncsi leszek holnap, mert ott piszok finomnak tűnt....már amennyire emléxem rá :D! Rose-ról várom az értesítésed!!!

#566463 KawaBazsy Előzmény: #566458

A PDA-val készülteket (mp4 kiterjesztés) BS playerrel javaslom (nekem a VLC player szaggatta a hangot). A fotógép AVI-t csinál, azt bármi lejátsza.. HA lassú a neted, akkor töltsd le őket a gépedre (jobb egér gomb -> download), s nézd meg onnan.

#566457 kerikoma Előzmény: #565904

Ne hülyülj, én több ezer forintos bornak tippeltem...

Igaz, hogy nem csak a drága bor a jó:)

#566445 kerikoma Előzmény: #565917

Köszönöm:-)

Azért az brutál jó kis borocska volt! Igaz utána Hencivel a ping-pang elég necces volt, pedig magas labdákat adott:)))

#565917 Waszeitung Előzmény: #565882

Hátööö...és még az is felmerült hogy minek! :D Sorry mkitől ezért...

Keri amíg ilyen finom borokat készítesz hagyd Csányipapa borait!

#565887 KawaBazsy Előzmény: #565881

Jah, s pörköltet is jót főzött. Azért én jövőre a menetet kihagyom sztem, az én veszélyérzetemnek az egyenesbeli sebesség már sok volt.. a könyököm most is fáj. MA amúgy sikerült hasonlóan bezabálnom, bnő elvitt steak-ezni. Nemtom h azt házilag is lehet e sütni, de az is tetszene.. :-)