A pf-en már- már Betlehemi csillagvárás,csodavárás van!Csak az időpont,a helyszín ja és a csillag nem stimmel! :(((
A pf-en már- már Betlehemi csillagvárás,csodavárás van!Csak az időpont,a helyszín ja és a csillag nem stimmel! :(((
még ezt is elhsizem neked, h. szívből jön, de akkor is nevetséges egy csőd közeli cégnél szvsz. Ez attól független, hogy más rv-kben még láthatod jól a dolgokat
azt hogy sugallni mit sugall,nem tudom,de mindig is írtam,nincsenek infoim,csak a saját megérzéseim után megyek,és azokat öntöm szavakba,mondatokba...Ez az én véleményem,ami az idő múlásával egészen eddig a percig,nem hatalmas hülyeség...ez már elég önbizalmat ad arra,hogy a holnap is úgy alakuljon ,ahogy én gondolom,hogy fog.
Nincs pozim,csupán a két tudós ellen kezdtem ide írogatni,majd vállalni a véleményem.
bár nem olyan agresszív, mint a klónok stílusa, de ezt a bennfentességet sugallmazó, túl határozott fellépést már bebukták páran. Nagyon lejáratott figura ez, sztem égő, ha ezt a bohózatot veszed fel.
jó fej volt ez a former :D Sose volt agresszív, mint a klón és csatolt söröző haverjai sem...
szevasztok hitetlenek.
Remélem kezd tisztulni a kép,mire írtam,hogy S.Cs.elkezd játszani...gondolom már mondanom sem kell,hogy happy end lesz a vége... :)
Holnap ugyanitt.Sziasztok!
itt a pf-en éppen watson kollégát neveli:
(#16483) Re: SRV...
Értékelés: -5
előzmény (#16476: watson) | válasz erre | 2011. június 5. - 16:21
Nem érdekelnek a beírásaid,te szellemi toprongy, csak bűzt árasztasz magad körül,és az zavar.Érvek nélküli levegőbe böfögés, ennél egy fekália-szerű lénytől is többet várna az ember..
Fertőzől, s ez egészséges szervezet védekezik ez ellen.
húzz el innen, te féreg, örökre.Remélem ez volt az első és utolsó megszólalásod itt.
formerplayer
Ez oké, én csak annyit mondok, hogy amit elkezdtek a 2012-es kötvényekkel akkor van bármi értelme szvsz, ha látták azt, hogy 35%-on ha mindenki felajánlja ki is tudják fizetni, illetve a lejárt szállítókat is ki tudják fizetni.
Mert ha ezt nem látták értelemesebb lett volna csődvédelmet kérni gyorsan , és 4 hónap alatt megegyezni stb.
Most vagy 19-re lapot játszanak, vagy látnak vmit amit a nyilvánosság nem, vagy semmi értelme annak amit csinálnak. :) Van választék. Héten lehet okosabbak leszünk.
perkálják a 109%-ot a maradékra az az elkerülés módja
de szerintem az, hogy szállítóknak nem kell fizetni tetszik nekik
De hogyan? Ha csődv-re kerül a sor, ugyanez a szitu lenne, ha előtte nem vesz vissza 1 db kötvényt sem.
Vsz egyszerű paraszti ésszel, ha úgy ítéli meg mindenképp csődvédelem kell akkor azon kellene dolgozni gőzerővel mielőtt vmelyik felszámolás jogerős lesz pl , vagy egyéb kizáró ok keresztezi (amik csak úgy röpkönek mostanában a cég körül).
amit tesznek a kötvény ajánlatokkal akkor van egyedül értelme szerintem, ha ezzel el tudják kerülni a csődvédelmet is. Mert az alatt bőven lenne idő egyezkedni.
Szóval nem zárnám ki, hogy látnak vmit amivel kikerülhető csődv, felszámolás. Ha ilyet nem látnak akkor nem értem a lépéseiket. De ez persze semmit nem jelent.
ha sokat nyertél vele, akkor nincs nagy gáz, volt miből veszíteni. Könnyen jött, könnyen ment?
Köszi :) Mindenesetre sokat tanultam. A saját káromon. Jó magyarázat a Stockholm. A fel körben sokat nyertem vele, nem voltam hajlandó elhinni, ami történt.
Túl egyszerű volna. Sztem lesz még legalább 1 "fanyar, fura kanyar."
Drasztikusan csökkent a klóntevékenység. "Valami bűzlik Dániában."
utána nyomta a szöveget, hogy neki folyamatosan nyerőben van és végül nyerőben is adott el mindent :)
ha nem is épített egzisztenciát 10 k-tól felfelé, de legalább jó sok milliót nyert így is. Sztem még most is nyer a dolgon :)
ez még a feldumálós rész volt, onnan még majd' 3k-t ment, ezután ment Ede a mennybe, aztán meg jött ide klónnak.
Vajon melyik híd alatt építette fel az egzisztenciáját?
sztem is vki újraszervezi idővel ,mint új cég,innen kihozni?nem kis feladat,sok szerződés bontás ctr.....sejtett valamit lehet,de ebbe ők látnak igazán bele ,a vezérek,de hitelt felvenni a semmire a banknak bukó,nem 300guriga vissza neki még pluszba,pláne 1 millrd azt ők okosabban megforgatják pár év alatt mint 20évre keressenek x gurigát rajta a kétes hitelen,cég jövőjét,terveit meg nem látjuk tisztán