Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565736 Ibiza Előzmény: #565658

írtam már az újság formátum hvg figyelő alap ha valaki tőzsdézik..

általában 7végén éjszaka dolgozom le a lemaradásomat újságok és könyvek terén..van amikor 3hetet kell teljesen átolvasnom mert elötte csak részeket olvasok..érdemes odafigyelni..mert soxor csak rövid alig észrevehető utalások vannak..a szílagcímek a birkáknak vannak.

Na mondom megkeresem neked és beidézem amire utaltam..

Figyelő 41.szám nagyon hosszú és jó cikk pontos elemzés e-starról..beleolvasgatok,semmi--elolvasom pontosabban..semmi..na mondom álmodtam..ne már..

Oszt nézem HVG-t legújabb szám (címlap nagyon jó bajnai mint a Vénusz aki kagylóból születik..hál isten öltönyben nem meztelenül) a lényeg..egy elég pontos jó cikk idézem:

".. ilyen előzmények után meglepő, hogy az E-starnak még is sikerült pénzt szereznie egy egyelőre meg nem nevezett külső finanszírozótól kötvényei visszavásárlásához."..

Re: Einstand

#565730 exmnbs1 Előzmény: #565722

"Lengyelország, Magyarország és Románia az érintett országok, de a jelentések szerint egyelőre csak a Magyar önkörmányzatot érik különösebb károk. Az illető társaság részvényei A kategóriában forognak egy Magyar bankban, de nagyon keveset érnek és senkinek sincs szüksége ezekre, mert már senki nem hisz a jövőjében. A következmény nagyon sok kellemetlenséggel jár több országban és a kormány még keresi a megfelelő megoldásokat."

érti a témát az író)))))))

#565729 taresz Előzmény: #565727

Kevesebb volt a munkabér költség is. A mostani hóágyús ingyen van.

Meg hát az a sok begyűjtött réz.

#565727 exmnbs1 Előzmény: #565714

hiába na, jól tejel a sípálya

sajáttőke 34.5mHUF

rövidlejáratú kölcsön 670mHUF 2011-es éves

nettó arbevétel 162m

üzemi eredmény 4mHUF, (2010 80mHUF)

rendkívüli bevétel 16.7m, eredmény 18.5m HUF (2010: 43m HUF)

"A NORDICA SKIARÉNA KFT saját tőke aránya az összes forráson belül az előző évben 2.0 %, a

tárgyévben 4.1 %. A gazdálkodó tőkeerőssége nőtt.

A kötelezettségek az előző évben a saját tőke 4,790.3 %-át, a tárgyévben 2,313.2 %-át tették ki. A

tőkeszerkezet az előző évhez képest javult.

"A NORDICA SKIARÉNA KFT kötelezettségei az előző évhez képest 12,738 EFt értékkel, 1.6 %-kal

növekedtek. Ezen belül a rövid lejáratú kötelezettségek aránya 93.0 %-ról 91.9 %-ra csökkent."

(#13201) Re: Ünnep előtt…

#565724 rbbj11

(#13201) Re: Ünnep előtt

Értékelés: 0

előzmény (#13200: DMolnar) | válasz erre | 2011. március 11. - 20:21

Nincs új a nap alatt...

Jegyezzük meg a mai napot:utolsó olyan hétzárás,amikor 10.000 alatt fejezte a keleti csillag....

Nosztalgiával fognak soknak tekinteni erre a hétre:ha akkor vettem volna,most koktélt szürcsölgetnék valahol a Karib-tengeren....de nem,mert sok a hitetlen. Főleg ott, ahol amúgy mindent látnak..

Szóval, kedves kis-és nagybüfik:történelmi időket élünk.Most lehet egzisztenciát teremteni.3 hónap a világ...

Én szóltam....

formerplayer

(#13217) Re: Ünnep előtt…

#565723 rbbj11

(#13217) Re: Ünnep előtt

Értékelés: 0

előzmény (#13206: formerplayer) | válasz erre | 2011. március 11. - 22:37

tanultam ma érdekeset a cégről, pontosabban az új névről. keleti csillag, Ister. újabb asszociációk az új névhez. egyre jobban szeretem az új nevünket (bocs a királyi többesért, de ha a céget egy futballcsapatnak tekinjük, akkor én vagyok a 12. ember, mint kitartó, tanuló és töretlenül hívő kisbüfi-szurkoló). csak nem te találtad ki?:-) biztos sok vörösbort kellett meginni hozzá, de megérte...;-) ismerek egy olyan hitelbiztosító céget, ahol eur 100ezreket fizettek egy "kreatív" cégnek egy kevésbé frappáns névért...

pityokas

#565721 exmnbs1 Előzmény: #565714

"Holle Anyó udvara 150 fő befogadására képes bútorzattal lesz gazdagabb és esténként kivilágítást is kap"

újabban a sielők az udvaron ücsörögnek?

apport előtti fejlesztések???

#565719 exmnbs1 Előzmény: #565693

bútorzatcsere az étteremben.....

lámpasor a kunyhón

ezek baromi fontosak a sielőknek

könnyen jött???

#565708 birkanyiiroo Előzmény: #565693

"...ugyanis az új és régi étteremrész teljes bútorzatát kicserélik, a VIP pihenő berendezése pedig különösen ízléses hófehér ülőgarnitúrával gazdagodik." ))

#565694 taresz Előzmény: #565693

Nem is E-start kell vizsgálgatni, hogy hogyan ment ki a lé, hanem Eplényt, hogy honnan vette. Hamarabb végére lehetne érni.

Einstand

#565662 Grizzly Géza

off: ellenkező előjelű einstand: :D

"Kajászón betelt a pohár. A helyi gazdák, - akiknek nem egy hektár, egy négyzetméter föld sem jutott a saját falujukban - követve a viktori módit kivonultak a földre az őket támogató Szabó Rebeka LMP-s képviselővel és bejelentették: einstand.

Köszihelló-stipistopi, a kápolnásnyéki illetőségű bérlő - szerintük jogszerűtlenül elnyert - 280 hektárját elkezdték belakni és megművelni."