IGEN HETESEN VAN GÁZ CSAK....ott jöhetnek még lefelé bőven
bár, ha hetesen megnézem, ez komoly sírkő doji hetesen. Ha erre megerősítés jön, nem hogy ath támadás nem lesz, de már idei csúcs közelébe se megy!!
sztem is hasonló lesz. Ha már így végezték a napot, akkor innen még újabb 1% esés simán benne van, de aztán vége lesz a shortos világnak. Én is legfeljebb sávozásra számítok
dj 280-250ig sztem hétfőn még lejönnek 1 kis fel korri jöhet utána,aztán 13000 vagy ath?vagy még benéz 13000alá hm
engem ma skalp szopatott meg,oda a heti nyerőm sőt kis mínusz,ez van dj -be toltam420nál
aztán néztem hátha felmegy:)dax ellenpozit kapott de akkor már vhol lejjebb volt,talán hétfőn kikorrigálja kicsit a különbözetet
"Amikor ekkora fosás van az összeomlástól, akkor kis eséllyel szokott lenni. "
nekem shortom bezárult, longom most nyílt, sztem a nap maradék részében inkább emelkedni fog, kicsit túladták. A fő irány inkább lefelé maradhat, de nap végére szokásuk szépíteni, pláne ilyen napon belüli zakó után
plusz az 1987 -es krach évfordulója is most van .)
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/200_pontot_esett_a_dow.174603.html
hát ma óriási esés van....30 pont lehet hogy meglesz SP -ben.
bár forgalom kicsit most alábbhagyott lehet hogy visszahúzák pár pontot a végére.
A Microsoft közvetlenül a piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves számait. A vállalat profitja jelentősen (5,74 milliárd dollárról 4,47 milliárd dollárra) csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest.
After Hours | EarningsWatch | Evening Winners and Losers
Microsoft earnings fall 22%
Software giant reports lower profit and revenue, just barely missing targets, ahead of Windows 8 launch
amúgy szép hely,és csendes..én is sokat jártam arra rallyzni meg kirándulni egybe a kutyákkal,erdőbe meg séta volt,ott a közelbe van egy vár is http://www.boldogkovaralja.hu/
azt is megnézhetitek,kicsit primitív vár de a út hozzá jó:)
ételek is finomak,minden a oldalon 5-7 km kb hozzá talán saccra
építsetek oda repteret :)
Vagy TGV... vagy min. autópálya teljes szakaszon Soprontól ;)
holnap jöhetne egy kis short korrekció
1h bollinger beszűkült
Az hozza tartozna cikkhez, hogy computerhiba miatt szivargott ki a negyedeves jelentes. A sofware szolgaltato papirjai is zuhantak. rovid ido alatt 12.34 korul mar 4,3 millio papirral kerskedtek, panik eladas volt.Kiutve a daily stoppokat. A SEC vizsgalja az ugyet.A valos ar valtozast csak az ujrainditas utan illetve zaras utan lehet megtudni amikor hivatalosan hozzak nyilvanossagra az adatokat. Ez egy computer gliccs volt.
Janos1
gyere akkor bényére :)