Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565401 Kénes_Dénes Előzmény: #565397

Nem rohanunk bedobni a törülközőt, arra ott lesznek mások ;-)

Majd jönnek az új források, a régieket meg vissza kasszírozzuk egy zsák lóharapásért! :-)

A Csabron egy pénzügyi zseni nem különben a segédje, a jó öreg Kénes, akinek mindig van egy ász az inge ujjában...

http://i.imgur.com/G7RKF.png

#565399 Kénes_Dénes Előzmény: #565366

Hétvégén értesített az informatikusunk, hogy adathalászok törtek be a céges hálózatba. Nem tudtak a Csabron gépén kutakodni, mert azt már eltalicskáztuk, de az enyémen szétnéztek. Többek között arról a céges űlésről is szereztek képeket, ahol bemutattam a Telekivel történő tárgyalás anyagait, és állítólag az ovis és isis tablóképemet is megszerezték, így teljes lett a tablóképgyűjteményük a cég nagyágyúiról. (Csabron, Kénes, Eddie)

Látom itt kötöttek ki, van egy rajongóm :-)

(Persze a kezdő tőzsdés lányokon kívűl, mert ők aztán vannak dögivel)

#565396 Kénes_Dénes Előzmény: #565394

Tegnap 35% ma 26%. Gyorsan, gyorsan, aki későn adná már csak 15% juthat neki! Hiába kardoskodtam, hogy síbérlettel fizessünk, a Csabron drágállotta. Nem zseni ez a Csabron? Elad 100-ért, visszavesz 35-25 ért. (csak most)

Aztán meg majd jön a nagy meglepi...

#565393 exmnbs1 Előzmény: #565392

aha, azért nem jelentették be(((((((((((((((((((((((

"hihető"

kár hogy a szállítók és a bank pénze az főleg

aukciót pedig a csőd utáni napon rendeznek???????LL

#565392 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #565390

Bezony, tele vannak.... Na ennyi elég is volt, további jó csőd várást. (Bár a meteorológusok szép időt jósolnak...)

#565391 cédrus Előzmény: #565389

14 hónapja nem volt vesztőd, nincs az a hülye, aki ne figyelne ezek után

nincs ott regisztrációm - csak hogy nehogy a haverjaidra gyanakodj, rossz lenne sandítgatni mindenfelé, miközben azt mondod férfiasan: nyami.

Nincs sajnos hozzáférésem se a chatjaidhoz, azért vagyok ennyire irigy amúgy. Bár sztem most nem azok mutatják az irányt, hanem a drót, amit leadtak.

#565389 macika Előzmény: #565379

kukkolóska mi közöd van hozzá mondok?

és mit lesed "odaát" mit írok

he?

vagy oda képtelen vagy írni a rendes neveddel

he?

kis spicli a formád?

he?

#565385 cédrus Előzmény: #565382

Nem

14 hónap egyetlen veszteséges trade nélkül

tök nyilvánvaló, hogy már leadtak neki valamit amúgy, úgyhogy nem lesz itt világvége

és egyébként is, lokális aljon veszi, tehát ha esik, attól ő még pluszban lesz utólag

de mondom, nem ez a lényeg, valamit már kapott

#565383 exmnbs1 Előzmény: #565379

kíváncsi vagyok ez a "számlanyittatő" aki ma még a számlát sem tudta megnyittatni velük mennyit ad

500db-ot pl?)))))))

#565379 cédrus Előzmény: #565370

Hát akkor jól értettük, hogy szerdán nekiszaladsz a könyvnek, ahogy a másikban írtad

persze mi a lóf.sz közöm van hozzá

#565378 exmnbs1 Előzmény: #565372

kösz mackóka

meglátom usd olcsóbb kisebb tőkeáttét

nappal eléggé korrelál dax-szal