Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565324 Klón Előzmény: #565302

Nem az volt. A b verzió az a neked kedves halál-csőd-vége-napalm verziót tartalmazta.

De van egy rossz hírem: ma már világos, hogy nem az lesz. Kár, hogy nem tudtuk értelmesen megbeszélni, levezetni. Na majd a jövő héten!

#565322 Klón Előzmény: #565314

Ebben maradtunk, spionkám. A lehetőségekhez képest kellemes, vértolulásos hétvégét magának is, gondolom forradalmi megemlékezésre nem megy, az nem a maga világa.

Pihenjen, jelenjen meg sok okos, új gondolat abban a barázdált koponyájában,pl:klónokhülyítőedecsabikasitteinstandkerálynemleszhitelkilopottgyémántok.

Aztán egyszer csak ráhibázik valamire.

Na léptem!

#565319 Arsene Lupin Előzmény: #565311

Csak szeretné tudni. Nem is a sötétben hanem a sz*rban tapogatózik, Ede.

"A spionok ritkán halnak párnák közt."

Akar a franc párnák között meghalni. 120 éves koromban a tengerparton szeretnék szex közben infarktust kapni, de az asszony egyelőre nem támogatja az ötletet.

#565311 Klón Előzmény: #565303

Maga nem változik vén öreg fakabát. "Ede" -ként pontosan tudom, hogy ki maga. Nem írtam le elégszer?Nem írtam le, hogy Tigra-mentes napokat kívánok magának? Csak nem akar érteni a szóból. "Tökcsavarás" ügyében egyébként nem szívesen cserélnék magával, felettesei nem fogják megdicsérni, hogy olyan könnyű magát provokálni, s a munkáját sem végzi jól. Rengeteg beazonosítható stílusjegyet hagyott itt, már csak az a kérdés, mikor kapják le(el )magát. Vagy a főnökei vagy mások.

A spionok ritkán halnak párnák közt.

#565303 Arsene Lupin Előzmény: #565298

Sz*rban van Ede, még mindig nem tudja, hogy az vagyok-e vagy sem.

Szegény watson belekerült a szórásba, majd máskor jobban vigyázz a stílusjegyekre. Ez olyan, hogy ha lövöldöznek az utcán, akkor nem sétálgatunk arrafelé fegyvernek látszó tárggyal a kezünkben.

De Ede t*ke már a harapófogóban van. Meglesz a csavargatás télire, ugye.

#565300 exmnbs1 Előzmény: #565293

Állampénztári Ügyfélszolgálat-Általános Számlavezetés BPMIG

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 8:00-13:00

#565299 Klón Előzmény: #565296

Keress utána,kedves ex. Nyugodtan vagdalkozás-mentesen. Mély levegő s rájössz, hogy megint hülyeséget írtál.

#565298 Klón Előzmény: #565293

Micsoda hangnem-váltás,Lupin! Csak nem rájött, hogy egyre inkább kibukik a fakabát mentalitás?

S ha még arra is rájön, hogy folyamatosan mellé lőtt velem kapcsolatosan, az lesz csak a cifraság--szegény watson(általam ismeretlenül) is megkapta a héten az "Edeséget". Ex nyeretlenben is őt látja, ha jól emlékszem dicsák is felvette ezt a "keresztet".

Maga adathalász-nyomozó, s mivel ezt kiszúrtam, haragszik. Megértem én a haragját, de az orwelli rendszer kiszolgálóival hadban állok, ha nem baj.

#565296 exmnbs1 Előzmény: #565293

már meg nem lehet szép vége

de odadobva a csont, lehetnek még csavarok

úgy látom a 3 szcenáriót még most rögtönzi

#565294 Klón Előzmény: #565284

Ehhez nekem mi közöm? Mivel etettelek? Erre azért válaszolhatnál.

A repcsizés, srv bukás nem magyarázat ezekre a mínuszokra. Vagy tényleg amatőrök vagy mesteri tolvajok. Mondjuk egyik sem egy épületes tény számomra.

De ha már bírálunk, akkor tényekkel, védhetően tegyük azt. Mondjuk a 35% az tényleg gáz, ha nekem lett volna, biztos én is sírnék, átkozódnék. És azt is aláírom, hogy a magyar tőkepiacnak eszetlen nagy károkat okozott és Soós is kiírta magát egy életre onnan. Szép vége már nem lehet, de csavarok még sztem lesznek a storyban.

#565293 Arsene Lupin Előzmény: #565285

Hülyített, Ede, hülyített.

Ha már úgyis tudja, hogy nyomozó vagyok, akkor miért akar tudni több részletet? Eljön az ideje, ne izguljon.