szomorú az E-Star történet?
az előbb még Happy End(ek)re célozgattál))))))
szomorú az E-Star történet?
az előbb még Happy End(ek)re célozgattál))))))
Szerinted a két megye projektjeinek megvétele micsoda?Tartozásrendezés?
Az 1.5 milliárdos tartozást rendezték 2,6 milliárddal?
Alapvető fogalmi és matematikai kihívásokkal szembesülsz.
múltkor hótt nyugi volt szerinted mikor a privt küldte neked amiért herceg kivágta innen?
Nekem már Ede marad.
Klónként kit és hogyan fosztottam ki? Miért ilyen ideges,Lupin? Állítólag sohasem volt sem részvénye, sem kötvénye. Emberbarátsága sem messze földön híres, sokkal inkább cinikus és hűvös.
Árulja már el, mi köze magának ehhez az egyébként valóban szomorú E-Star történethez?
Milyen szálon kötődik ehhez, hogy ennyire megviseli és emberi mivoltából is kivetkőzik, ismeretleneket fenyeget, vagdalkozik s már az amúgy elég sekélyes humorérzéke is elhagyta?
Mi van magával, Lupin?
nem elég hogy elrepcsizték a kv pénzt, a tájékoztatóban lényeges kockázatot eltagadtak
ráadásul ilyen amatőr módon))))))
azt te csak szeretnéd
EETEK
lényeg hogy egy kockázatot letagadtak
Ne hülyítsen már, Ede. Még mindig f*sik a GVO-tól?
milyen 2.6mrd-os kivásárlásról hablatyolsz?
1.5 mrd-os önkormi tartozásról volt szó
az összeg nagyobbik fele arra megy
Mivel etetek?Példa?Idézet, kedves végkimerülés szélén álló ex?
"Igaz uram, hogy én kiraboltam és megvertem Önt, de közös gondolkodást és értelmes párbeszéd lehetőségét ajánlom arról, hogy mi a sz*rt kezdjen most kifosztva, véresen és pucéran itt a sikátorban."
Pofátlan alak, Istók Ede. FB-tag, röhej.
Lupin-Lupin, bohócot csinál magából. Gondolom,ez az Ede nem fog örülni neki, ha meglátja, hogy maga fenyegeti, ha van esze és olvassa a fórumot, még a végén fel is jelentheti magát.
Nekem elég, ha bemos egyet a képernyőnek és egy nagy kokit nyom a buksimra. De ne lepődjön meg, ha a monitor másik oldalán nem fejet talál. Az asszony nem fogja megdicsérni:-)
úgy látom a 25-i kereskedésben nagyon szórnod kell hát beetetsz
És ha nem ő a Klón? Klón magázódik, formerplayer ezt nem volt hajlandó megtenni.
utána kibocsátottak 2012/A-t 8.-án evvel a tájékoztatóval
http://www.equilor.hu/downloads/str_kotveny_alaptajekoztato_VII_kiegeszites_2011_07_28.pdf
3. lap, bexarás)))))))
idézem:
"A Kibocsátó által... bejelentett EETEK tranzakció zárásával és végrehajtásával is vannak kockázatok
ÁTHÚZVA(((((((((((((
Istók Ede, le lesz vadászva!
Ebből a pénzből nem marad egy fitying sem. Nagy lesz a tolongás. A számlavezető pedig nagyon óvatos lesz, kapkodni biztosan nem fog. Remélhetőleg Halottak Napjáig tisztázódik is a helyzet.
Idézd már, hogy mivel hülyítettelek? Azt, hogy egy helyzet elemzésére közös gondolkodást ajánlok, értelmes párbeszéd lehetőségét a sitteinstandhalálkerálygyémánt kánon helyett, az hülyítés?
Döglött disznóra valóban nem kell. Hagyd csak nyitva nyugodtan, menj be pálinkázni, de ne csodálkozz, ha délután nem lesz miből kolbászt majszolni:-)