Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565268 Klón Előzmény: #565256

Azt hittem, ezen már túl vagyunk, öreg spion. A minősítgetéseken, a sértegetéseken, az "Edézésen". Ha nem hát nem, már írtam magának, hogy nekem így is jó.

Vén öreg besúgó adathalász, nem volt magának elég, hogy folyamatosan mellé lő? A teljesség igénye nélkül:

"nem lesz hitel soha":lett.

"einstand,példastatuálás, tökelkapás:" 2,6 milliárdért kivásárlás

"lézerjani bosszúja": nem fért fel a 2,6 milliárdos szerelvényre

"gyémántok kirablása": a legértékesebbek még mindig ott vannak a cégben

Fogalmatlan-fogatlan vén öregember: már nem az a kotta van, amit múlt novemberben a kezébe adtak. Én szóltam magának idejében, maga meg csak fenyegetőzött, ánuszba merült, közben nem vette észre, hogy a megbízói kiegyeztek a háttérben.

Ezért ilyen agresszív, mert nem érti mi történt: eddig mindig itinert kapott, most meg az út szélén hagyták. De nemsokára lekapják, így is-úgy is.

Itteni szerepe véget ért, de még mindig lövöldözi a vaktöltényeit. Ha szerencséje van, Tigra-mentes napokban reménykedhet. Ha nem, hát így járt.

#565267 exmnbs1 Előzmény: #565263

már arra amit nem voltak kénytelenek elengedni mert az államnak nem állt jogában kifizetni

Szerintem ha a Spanyol i…

#565261 nemértem

Szerintem ha a Spanyol inkvizíció korában lett volna E-Star totyik, akkor a főbüntetés az elítéltnek az lett volna, 2 hónap itt. "Megnyuvadsz, kipurcansz, karóba húznak, felnégyelnek, kerékbe törnek, máglyára vetnek",stb. Embertelen kínzásnak számított volna.

Optimista verzió:pénz me…

#565259 Erdélyi Barnamaci

Optimista verzió:pénz megérkezik,maradék kötvény bedobódik 35%-on,sürgős beszállítók+felszámolási megbízások kifizetve a pénzből,zakatol minden tovább,egyeztetések a későbbi lejáratokra.

#565258 Klón Előzmény: #565253

Elgurult a gyógyszered. Legutóbb pontosan azt írtam, hogy 3 kimenet lehetséges.

Miért kopnék le rólad? Már vitatkozni, érvelni sem szeretsz, csak magadat olvasni, ellenvélemény nélkül?

Tényleg nagyon ki lehetsz merülve.

#565257 taresz Előzmény: #565245

Túlélés!?

Írtam már: döglött disznóra nem kell ólajtó. Próbálom megérteni mi hasznod a hülyítésből. Eddig még nem jöttem rá, de ami késik az nem siet.

#565254 Arsene Lupin Előzmény: #565240

Arról nem is szólva, hogy ekkora összegnél az overnight kamat is pénz. Ilyen szűkös időkben minden fillér számít. Még meggyanúsítanák, hogy egy síbérletért kockáztatta az ország pénzügyi stabilitását. Remélhetőleg 25-én ott lesz a pénz, persze a bankok és a beszállítók is.

Szegény Nyilas Misi!

#565253 exmnbs1 Előzmény: #565245

eddig úgy villogtál hogy meg van az egyetlen über.... megoldás

most meg kimenetelek??????

#565245 Klón Előzmény: #565237

Rendben. Úgy látom, exnek nincsenek rendben az idegei. Bár gondolom, bele fog azért ő szólni, csak már a párbeszédek megszólításánál is idegből válaszol. Mitől ilyen, amikor ez őt semmilyen formában nem érinti? Vagy igen?

Szóval: a sajtóhíradások, az általános hangulat alapján milyen most a cég megítélése, a túlélés iránya, a lehetséges legvalószínűbb kimenetek?

#565244 Klón Előzmény: #565236

Lupin, már többször belefutott ebbe a Csabika t.könszúrás,sitt,einstand stb sztoriba.

Nem értem, hogy ennyi példa nem volt elég önnek arra, hogy rájöjjön: fogalma sincs,mi zajlik.

Ezt be is ismerte egy pár napja. Most újra kezdi.Megvilágosodott?