Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565240 exmnbs1 Előzmény: #565236

nem kizárt, hogy már az illetékes rég árkon bokron túl van a Hold utcából. hacsak nem a Csarnokban leragadt

#565237 Bendeguz Előzmény: #565231

Én benne volnék! Mi a kecsegtetés tárgya? Hathort kérdeztem, de nem ért rá válaszolni. Felteszem Neked is. Szóval a fizetésképtelenség (35%...) és a hasznot hozó leányok eladása miért is jó a részvényeseknek? Miért kéne ettől emelkedni?

#565236 Arsene Lupin Előzmény: #565221

"Jut eszembe, akkor mi van ha állam bácsi 8 nap után sem utal?? Semmi..."

Az Államkincstár két napig zárva lesz. Ha nagyon igyekeznek, talán tartani tudják a 8 napot. Ha nem, legfeljebb fizetnek egy kis késedelmi kamatot. A bankok már nagyon várják a pénzt.

Úgy fog járni Csabika, mint Nyilas Misi a várva várt pakkjával. Böszörményi és Tök Marci még a kenőcsöt is bekapják. Büdös és avas, de Csabikának nem jut belőle.

http://franka-egom.ofm.hu/franka_diak_konyvtar/kotelezo_olvasmanyok/08_osztaly/legy_jo_mindhalalig/legy_jo_mindhalalig.htm

#565231 Klón Előzmény: #565224

Úgy látom, megint nem sikerült meglátni a fától az erdőt.

Egy kis szellemi vetélkedőre invitállak ex, aminek a végén lehet magad is rájössz, hogy semmi sem az,aminek látszik.

Benne vagy?

#565221 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #565219

Az elszenvedett megpróbáltatások miatt 170%-on! Neked 200-on...

Jut eszembe, akkor mi van ha állam bácsi 8 nap után sem utal?? Semmi...

Nem ez lenne az első eset(nem is az utolsó) mikor nem tart be egy megállapodást (ennél nagyobb jelentőségű ügyek esetében is megtette....)

#565218 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #565210

Nagyon unatkoztok! Ex is hunyhat(na) egy-két órát (bár szerintem az egyik szeme mindig nyitva van, mert bármikor befuthat egy szenzációs hír ugye).

Re: OTP

#565196 banyaiz Előzmény: #565100

Részvény ár szempontjából vsz abban lehet reménykedni, ha el lehet kerülni felszámolást, akkor csődvédelem során van esély (mekkora az kérdéses), hogy vhogy megmentik a céget és idővel vhogy talpra áll.

Vagy az esetleges speki felrántásokra akkor is ha nem sikerül megmenteni.

Pl el tudom azt képzelni, hogy ha összejön csődvédelem akkor annak ideje alatt jönnek olyan hírek amire nagyon megtépik időlegesen.

Annak aki mondjuk 3-4-500-as árfolyamon van benne ebben lehet reménykedni.

Esélyek hát mindenki ítélje meg, kockázatot is.

Sok minden lehet itt még. Egy jó megítélésű cégből bő egy év alatt egy ilyen oroszrulettes mókává változott. Innen mi az út arra lehet spekulálni.

Re: Három év börtönre ítéltek sikkasztásért egy pénztárost

#565190 exmnbs1 Előzmény: #565183

" Ha 1db is marad valakinél, aki nem adja, és nem kapja meg az eredetileg ígért ellentételezést határidőre, akkor az csőd, akár hányan is állítják az ellenkezőjét. Pont ugyanaz, mint ahogy 10 forint ki nem fizetett számláért is fel lehet számoltatni elvben szállítóként a céget, ha az az érdekünk.

Más kérdés, hogy 1-2-10 db-ra nyilván valahogy előkerül a pénz, de amíg az állomány kb. fele bizonytalan, addig ez csődnek néz ki erősen. Feltéve, hogy az eddigi tájékoztatások nem valótlanok vagy nem történik csoda árbevétel oldalon.

Amit mérlegelnetek lehet, az az, hogy érdekében áll-e a kötvényeseknek a csőd. Szerintem igen. Soóst kipöckölik, és félúton kiegyeznek a fidesszel. Bőven jobb, mint a 35%. vagy már csak 30. Vagy 20? 10? A végén meg önként lemondanak az egészről? Ilyen még a mesében sincs.

"