Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#565102 zeeh_ Előzmény: #565084

Hasonló ment a tolvajmédiában, naplopó Szász hivatal nem győzte visszadobálni a beadványaimat legkülönfélébb, mondvacsinált indokokkal,amit azért adtam be,hogy indítsanak már egy nyavajás vizsgálatot. Ma csak magadra számithatsz,az illetékes hatóságokra (akiknek az lenne a dolga,hogy vizsgálódjanak,ha büdös a pite) nem. Sajnos. :(

Szerencsére 5000 óta közöm nincs az E-Starhoz. Nem irígylem azokat,akik beragadtak vagy részvénybe vagy kötvénybe.

Re: OTP

#565100 rbbj11 Előzmény: #565096

hathor majd megmondja, mindez tök jó hír, és érthetetlen ez a pesszimizmus, mikor minden király

#565099 rbbj11 Előzmény: #565079

remélem, még egyáltalán kinyit....ugyanis többször leirtam itt és más topikokban is, semmi garancia nincs egyetlen részvénynél sem arra, hogy másnap is kereskedhető lesz. Ez is lehet, soha többet nem nyit ki, csak kivonják a tőzsdéről, aztán kész. Bármelyik más céggel is megtörténhet, hogy egyik napról a másikra ilyen úton nullára zuhan az értéke mindenféle limit és egyebek nélkül

#565096 banyaiz Előzmény: #565095

Ezt a játékelméletet orosz rulettnek hívják. Izgalmas játék.

Meghallgattam. kb 600-700 millió 2012-es kötvényessel kellene még megegyezni 24-ig , vagy csődvédelem, vagy felszámolás.

Számomra az is kérdéses, hogy jelen állapotban a csődvédelem opció egyáltalán létezik e. Szállítók lejárt tartozásainak jogi eljárásai kérdés milyen stádiumban vannak többek között, de szerdán láttam egy olyan bétes közleményt , hogy 2014-es kötvényeket vettek vissza, aztán kiderült 2012-es az a 2014-es. Ekkora precízséget visznek a csődvédelem kérelelmbe , nem fog összejönni.

Ha be tudnak menekülni csődvédelembe azzal időt nyerhetnek, ez lehetne vsz egy jó hír egy felrántás erejéig talán, de hosszabb távra hát az is a játékelmélet. :)

Vagy az is lehet hirtelen előrántanak 700 milliót is a maradék kötvényt kifizetik teljes áron, akkor aki odaadta 35%-on a kardjába dől.

Minden lehet, igazi hungarikum lett ebből a sztoriból.

#565091 banyaiz Előzmény: #565089

Kérdés az is, hogy egyáltalán csődvédelembe tudnak e menekülni, meglesznek e ennek a jogi feltételei. Ez elvileg jövő héten kiderülhet.

Lehet még egy olyan verzió is, hogy kifizetik teljes áron a maradék 2012-est 24-én. Hát ennek nem tudom mennyi az esélye nem valószínű. Az sem valószínű, hogy akik most nem ajánlották fel azok 24-ig egyszer csak 35%-on odaadnák.

Csődvédelmet kérnek annak azért van néhány követelménye. Kérdés tudják e teljesíteni , ha igen akkor elvileg lesz 4 hónap arra, hogy egyezkedjenek.

Közben a részvényárfolyam mit fog művelni?

Kisebb vállalatok magyar kötvénypiacát ez a móka egy időre kivégezte. Na ez a kockázat egy kötvényben a bankbetéthez képest, néhány %-al esetleg magasabb hozam igéret a jegyzésnél, de cserébe ilyenkor szopás, pl questor kötvények témája amiről dumáltunk már bankbetétes topikban , ezért nem érdemes összehasonlítani egy bankbetét hozamával teljesen más termék.

#565089 banyaiz Előzmény: #565088

Ha jól érzékelem csődvédelem következhet. Hacsak valahogy a lejárat napjáig nem tudják kifzetni a maradék 2012-es kötvényeket. Elég sokan felajánlották 35%-on, ez egy nehéz döntés lehetett. Szerintem sokan álmukban nem gondolták volna ezt mondjuk 1,5 éve, hogy így megroppan a cég, hogy a 2012-es kötvényekkel is gond lesz.

#565087 Janicroft Előzmény: #565084

Dehogy töltenek. Magyarországon ahhoz hogy elítéljenek valakit aki ennyit lop, ahhoz videora fel kellene venni ahogy a két szép kezével szedi ki a pénzt a kasszából és közben beismerő vallomást tewz, de még ez sem biztos hogy elég lenne mert a végén letagadná, azt mondaná hogy az nem úgy volt... Itt a felelősségre vonást el kell felejteni.

#565084 taresz Előzmény: #565081

Az. Az még nagyobb szégyen, hogy az érintett hatóságok karba tett kézzel nézték végig a befektetők kifosztását.

Remélem Lupin-nek igaza lesz és az érintettek egyenruhában töltenek egy pár évet.

...ez így az ország szég…

#565081 Borska

...ez így az ország szégyene lesz :(

Ha jól számolok-felfügge…

#565079 Kiss Zoltán

Ha jól számolok-felfüggesztés nélkül-ma valahol 228 környékén járna az árfolyam!Vajon miért nem engedték?A tervek szerint 2013-ban kellett volna egy negyedik országban megjelenniük!

Ez még összejöhet-amnesztiát kérhetnek valahol- a kisbüfik elöl!