Úgy értettem nekem :)
így van. Majd szépen felszorzom a mennyiséget, ha kellően olcsó lesz, pl. 10 usd kürül, aztán nullásra kihozom. Csak sok tőke hosszú időre nulláért fog dolgozni, de előfordul.
év végéig megjárja fb a 12 usd-t is, nagyon úgy látom. Száradt volna le a kezem, mikor belevettem :)
ipo jegyzés
így néz ki amikor a robotok működnek a tőzsdés - kicsit káosz szerű, de érthető
_embedded#!
Zyngát ma szépen agyonvágták, pedig a gyorsjelentést még ki se adták, ezek csak a várakozások, ha jól értem.
Nem értem facebook miért nem lép, ennyiért nekik megérné.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/merfoldkonel_a_facebook_1_milliard_felhasznalo.173811.html
Kis pozitivum, de ettől még nem lesz semmi.
Nemsokára jön egy kevés új papír, de ettől még nem várok komolyabb esést, majd november.
Nagy speki lesz itt és végén, jővő év elején.
az nem időfecsérlés, hogy 10x elmondod, hogy előbb esni aztán emelkedni fog FB, miközben állítólag nincs is ilyen papírod? A beírások alapján igazán lenne időd azt a néhány trédet rögzíteni, amit végbe viszel
Na ha már Te is zuhét vársz örök optimistaként, akkor ez emelkedni fog :)
Nem tudom, csak azt, hogy novemberben zuhét várok.
Hajaj, nagyon kinéz egy evening doji star. Fordulás szaga van. Lehet még előbb épít egy újabb jobb vállat. A célárat fenntartom még 1-2 hétig.
Tetszene egy fordított fej-váll 25,5$-os célárral?
Nem fecsérlem ilyen dolgokra az időm, bőven elég időpocsékolás a fórumozás is. Nem másoknak akarok bizonyítani ha igy jobban tetszik. Nincs szükségem válveregetésre és letoltásra se:)
amíg nekem van hivatkozási alapom (l. blog), addig sokkal nagyobb alappal szurkálódhatok, ez van, le kell nyelni. Ahogy bendeguz írja, vezesd szépen, mit hogyan kéne csinálni, én nem kérem, hogy valós pozik legyenek, ha már nincs pénzed. Csak vezesd, hogyan is kéne fb-t venni, pontosan mikor, hol mennyit stb, mintha valós pénzzel csinálnád. Ha nem tömény bukót fogunk látni, akkor visszaszúrkálódhatsz joggal, addig a szerénység helyénvalóbb lenne. ;)
Roberrtto, komolyan érdekel hogy tudsz a hulló kés alá állva longgal nyerőt összeszedni. Vezess blogot itt a stokin, ahogy rbbj is. Ezzel kifoghatod a szelet a fanyalgók vitorlájából.
Gondoltam szurkálódok kicsit, ha már Te is piszkálsz gurukám:)
Volt ott azért nagy bukó, 25ről..:)