szerintem érdekük hogy a többi évjáratot mielőbb kimentsék
nem érdekük bedobni az egészet olcsón
nem nevesítették ki is falcolt le totál rvileg, akár ők is lehetnek
szerintem érdekük hogy a többi évjáratot mielőbb kimentsék
nem érdekük bedobni az egészet olcsón
nem nevesítették ki is falcolt le totál rvileg, akár ők is lehetnek
Nemtom, mennyi van OTP-nek ebbol az "evjaratbol", de ok is tudjak, h. nem fognak kapni annyit. 50-re talan azert dobna lelkesebben, mert az a vart felett van.
Kivancsi lennek a maradek 2012/A tulajszerkezetere, de sztem ezt se az Equilor se a ceg nem tudna megmondani, mert ehhez is kene egy ertelmes ember.
Na sebaj, kivancsian varom a 24-et, h. tortenik e meg vmi. Tovabbra is tartom, h. ha a 2012-est kifizetnek, akkor latok eselyt a tulelesre, ha nincs 100 szallito, aki tartja a markat.
bristoli csöves és az otp?
netán utilico is?
bristoli pakk úgy ath körül még?
http://bet.hu/newkibdata/112149837/HIRDETM_NY___megism_telt.pdf
hogy mik vannak nem határozatképes és leléptek a nagytulajok
hogy miért is nem vagyok meglepve
hol vannak a tulajdonosi bejelentések???
http://bet.hu/newkibdata/112149837/HIRDETM_NY___megism_telt.pdf
hogy mik vannak nem határozatképes és leléptek a nagytulajok
hogy miért is nem vagyok meglepve
hol vannak a tulajdonosi bejelentések???
ahhoz képest hogy azt hitte minden klón hogy egymást fogják lökdösni az alamizsnáért
De jól csinálja! :-)
Mindig összekalapozik egy kis aprót... Lesz még több könyörgés is....
Közben az OTP még tépelődik...
Viszont elment majdnem 800 milla névértéken, tehát az OTP is adott 35% -on. Sőt, nem is keveset..
Ha felviszi 50%-ra az ajánlatot, akkor talán... De annyija nem lesz neki, nyugi...
én boldog ember vagyok, de a magyarpiacon valóban nem túl longos. De még ez sem igaz, optimista vagyok pl. ANY-val vagy épp Egis-szel is, bár azt se venném ilyen áron, de lejjebb ajándék volt.
Van külföldön is bőven részvény, amivel nagyon optimista vagyok, Boeing pl., vagy épp Western Digital.
Egy csődben lévő vállalat nem tölt el optimizmussal, már csak élettapasztalatom miatt sem.
ne vedd komolyan a sok Pf szökevényt.. régi bolsi trükk fogd másra amit teszel.. kamu az életük.. itt zsizsegnek miközben-állítólag- nincs is papírjuk.
Gondolj bele milyen ember az aki ekkora energiát befektet valami ellen.. de eszköze sincs ezért csak a duma marad.. pozitív ember ezt fel sem foghatja.. mert más ezeknek a szoftvere.. gagyi élet gagyi embereknek..
Te elemzel utánanézel és lépsz..sok témád van..van ami bejön van ami nem..a hibádból tanulsz a munkádban is alkotsz.. próbálod jól csinálni..pozitív irányban jár az agyad..
ezek gyávák..de szeretnének dolgokat..csak nem mernek..ezért önigazolnak..csinálnám de nem lehet..lehetetlen..ezért fosnak nehogy valaki megcsinálja mert akkor fejükhöz vághatják "látod maki..lehet"
erre is van megoldásuk.. szerencséje volt..vagy az..jaaa így könnyű ilyen háttérrel..
Hagyjuk Bence..
Na hírek megjöttek. Ki is kapcsolhatjuk a gépet.
Szép estét!
Nektek az égvilágon semmi sem jó..
kevés embert láttam örülni a fórumon mostanában.
Egyet mondjuk igen.. a helikopteres főnök Hencit! Neki gratulálok a sikereihez, és örülök, hogy van egy optimista emberünk még. És ez komoly.