Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#564760 Hathor Előzmény: #564755

"virítsák az 1mrd-ot a kv-eseknek amint azt a kibocsátáskor beígérték, ilyen egyszerű megmenekülniük a csődtől "

Megint felszólítasz.

Előbb virítsanak az önkormányzatok, mert az a pénz is jár E-starnak, jó részben miattuk nem fizetnek. HA megkapja a követelését az Önkormányzattól időben E-star, nem kell rinyálnia a kötvényesnek. Még ma is adhatják a 2.5MRD forintot az önkori pénzt. Szólj nekik!

Csá

#564757 Hathor Előzmény: #564754

Te folyamatosan arra szólítasz fel, hogy ne kamuzzak.

Rajtad meg lupinon kívül lát valaki engem kamuzni? Most komolyan kérdezem. Mert már mindent bebizonyítottam. Mit tudok kamuzni?

Hitelezőben mi látszik, hogy kamu?

Választ kaptál rá, hogy miért vonult vissza, és ki?

Azt sem tudod ki a hitelező, vagy ki lett volna! Meg volt nevezve?

Megint sötétben tapogatózol.

na ebéd.

Később meló.

#564756 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #564755

te is kötvényes vagy? gyanúsan agitálsz a kifizetés mellett. jó az így,35%-on is,ennyit igazán megtehetnek a CÉGért :))

#564755 exmnbs1 Előzmény: #564745

virítsák az 1mrd-ot a kv-eseknek amint azt a kibocsátáskor beígérték, ilyen egyszerű megmenekülniük a csődtől

#564754 exmnbs1 Előzmény: #564745

na ne kamuzz

egy cikkből előbb látszott hogy kamu a hitelező mint ahogy Soős bejelentette

#564745 Hathor Előzmény: #564740

Jelenleg ezek tények.

Amiket Exék linkelnek, annak fele is kacsa lehet.

Van az írásban bárminek is igazság tartalma a cikkeknek?

Lehet, de nem biztos, pont úgy, ahogy most sem tud senki semmit aki ezeket olvassa!

Soós is írja, Bétről várj részletes tájékoztatást, aszerint hozd meg kereskedési döntésed, részletes információk mellett.

Én részletes infót nem kaptam sehonnan a linkek közül, de más sem.

Már Lupin is összezavarodott, ezt két napja bevallja.

Akkor minek?

#564727 Hathor Előzmény: #564724

TAm mellett kiállok, akkor is ha esik.

Igen, akkor azt mutatja az árfolyam amikor írom.

Most dupla aljat mutat, hetes fordítókkal 365-375ös aljakkal. Ez hetes kép.

Havi kép a folyamatos esésre egy sírkő doji havi szinten, mint fordítós alakzat kiemelkedő forgalommal.

Napi kép szintén dupla alj. Órás képen emelkedő zászló, ami szintén kitörésre vár.

Mindez szétvert hetes, havi indikátorok mellett.

Pszciho tábla dupla aljjal.

#564724 Kissherceg Előzmény: #564718

senki nem von kérdőre, szabad ország, szabad cselekedetek, szabad piac, szabad honlap.

Nem Lupin magyarázta, hogy TA alapján venni kell, de igazából mindegy is. Hidd el semmire nem kell válaszolni, mert olyan, hogy kell itt nincs.

#564718 Hathor Előzmény: #564711

"de akkor minek TA-ra hivatkozni?"

Mert Lupin hozta fel.

"Idáig volt a megingathatatlan TA" mondta Lupin.

Nem ezt írta? Akkor mit írjak a TAra?

A TA elemzése rajtam múlik, a többit meg nem én generálom.

Hagyjuk már a sok mondat kifordítást, kérdőre vonást.

Mire kell még válaszolnom?

Erste észrevétel

#564717 Nessuno

"Az E-Star tegnap bejelentette, hogy a névérték 35%-án visszavásárolja az október 24-én lejáró kötvényeit. Később azt is közölte a társaság, hogy 4,782 darabot (478,2 milliós forintos névértékkel) már vissza is vett 35%-on. Az ajánlat továbbra is él, tehát a következő napokban még várhatóak tranzakciók. A cég egyúttal az október 19-i kereskedés végéig meghosszabbította részvényei és kötvényei felfüggesztését. Ez praktikusan azt jelenti, hogy legközelebb október 24-én lehet velük kereskedni. A kötvény visszavásárlás pénzügyi fedezetét a minap bejelentett megyei önkormányzatokkal való megállapodások (2,54 milliárd forint) biztosítják.

Mivel a befolyó pénzt csak részben használják a Raiffeisen hitelének visszafizetésére, így abból számításaink szerint nagyjából 1milliárd forint rendelkezésre áll a kötvény visszavásárlásra. A lejáró kötvények névértéke 1,4 milliárd forint, a kamat 127 millió forint. A cég most 4,782 darabot vett vissza 167 millióért, a fennmaradó mennyiség kamatokkal 1,023 milliárd forint, míg a cégnek kb. 850 millió forintja van erre, de a hiányzó 150-200 milliót biztosan előteremtik majd. Tehát a cég akár meg is menekülhet a csődtől.

Közben a cég bejelentette, hogy jelenleg 100 millió forint áll rendelkezésére. További pénzeszközökhöz akkor fog jutni, ha az állam kifizeti számára a 2,5 milliárd forintot. Ha az bekövetkezik, akkor a számításaink szerint a cég megmenekül a csődtől, ami valószínűleg a részvények és a kötvények emelkedésével fog járni. "