Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#564678 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564670

Tényleg! Mi van Hódmezőizével ? a Kormány kiegyezett az Ekaki-val (azok nem mondták hogy alvilági módszerek stb..bár..), ezek meg folytatják a szabadságharcot ? Nem szóltak nekik, hogy le kellene tenni a fegyvert?

#564677 Fornit Előzmény: #564628

".. hogy milyen üzlet áll cserébe a 35% elfogadásáért.

Még lehet jól is jár, aki adta."

Akkor jár "jól" ha az elfogadott 65%-os minuszt szembeállítja egy későbbi megvalósuló 66-100%-os minusszal.

Inkább jól járT aki adta ez előtt.

#564671 Hathor Előzmény: #564669

"így van, fizessék csak ki a 109-et hisz szerinted jól megy"

Mit parancsolgatsz? Értesz az üzlethez?

Kávém elfogyott.

#564670 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #564661

Szerintem egy testcsellel megoldódik a probléma... Lázár kapufát lőtt,így járt... Soós hosszan szöktette a kötvényeseket, a részvényesek a gólvonalon túl látták a labdát,de a bíró még nem fújt a sípjába. :-)

#564668 Hathor Előzmény: #564661

Elnézést visszaültem a géphez egy kávé szünetre, túl forró a kávém, addig leültem megnézni a gépet.

Portfolio Főoldal virít a cikk:

2012. október 18. | 10:57

Depressziósak a befektetők - Itt az idő részvényt zsákolni?

Bár az utóbbi hetekben oldalazást láthattunk a piacon, a kisbefektetők közel fele már esést vár. A többség pesszimistán tekint a jövőbe, így egy kis hangulatjavulás is komoly emelkedést okozhat a lendületét veszített részvénypiacokon.

-------------------------------

:DDD én is ezt mondom, mély depresszió, csőd, vég, halál, börtön várás van :D

Egyebek mellett senki nem akart már itt sem eladni utolsó napokban. Na meg előtte sem, csak szorták a kölcsön pakkokat a cégek, amit tőlem is kértek volna kölcsön, az árfolyam meg buta volt, mert két hónapos 365ről, jön felfele.. 435 is 20%emelkedés az aljhoz. Indexek meg "helikoptereznek"

Mi lesz itt, ha jó hír jön? Ki lesz az eladó?

#564661 exmnbs1 Előzmény: #564653

már megint a személyeskedés

virítják a 109-et vagy indulhat a csődkérelem beadása???

az a jó híred?

#564660 birkanyiiroo Előzmény: #564656

De csak ma, és ameddig a készlet tart, sőt örüljön a büfi, hogy ilyen rendes céggel hozta össze jósorsa!

Minősíthetetlenül gagyi kutyakomédia az egész.

#564658 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #564656

A kötvényeseknek illene 10%-on odaadni,hiszen már csak ennyi pénz maradt! Az is több,mint a semmi! Így mindenki jól jár! :-)

#564657 Hathor Előzmény: #564655

,-)

sziasztok!

UI: JJBOY! Kitartás, tudom forint 275re leszúrt, az élet nehéz! Valamiben buknia kell a pénzt az embernek ,-))

ha másban nem, az emlegetett 25%os gáz ár emelésben, vagy az 50%os LPG emelésben januárban, vagy a két-három év alatt duplázódott benzinárban, vagy a 150-230as CHf-ben. Itt a lét a tét!

üdv.

#564656 exmnbs1 Előzmény: #564650

ide nem hadsereg kell, hanem szakértelem kellett volna

persze 20mEUR-os EBITDA kamuzni egyszerűbb volt és elkölteni a kv-es pénzt

mostmeg 100m-ot kínálgatni a maradék 1 mrd helyett.....

#564653 Hathor Előzmény: #564648

:DD

kezdesz vicces is lenni. :D

látod megy ez neked, estére lehet már seduxen sem kell, bár ha nem jön elég hír, lehet dupla adag is kellhet.

Na dolgozzunk is. Én most nem érek rá hajnali öttől 23óráig írogatni.

Ennyire jól nem megy, mint Neked, meg Lupinnak. Ingyen ennyit dolgozni. Mindezt munkanélküliként....

#564650 Hathor Előzmény: #564646

Nem, nem kamuztam.

Van papírom, nem vagyok weed, nem vagyok faragó, TA valóban gyönyörű, és még a pelenkám is üres, nincsenek emésztési gondjaim.

Mi kell még?

Maga és Ex ellen kell egy egész hadsereg, de még az is kevés :DD