bennfentes kereskedelem gyanújában a pszáf az illetékes
bennfentes kereskedelem gyanújában a pszáf az illetékes
Az nem lenne baj, ott is nagy panamák lehetnek a répák körül...
Te fénnyel táplálkozol.... már az alvás luxusát sem engeded meg magadnak... A végén nehogy kolostorba vonuljál!
Nagy kérdés, hogy lehet egy olyan országban morálról beszélni . ahol Október 10 .!!! körül az emelkedés közepette az OTP igazgatósági tagok eladják az összes részvényüket, a kutya sem érti, erre 17-én bejelentik a negatív hírt, arra hivatkozván, hogy az EU Október 15.!!! keveselte a megtakarítási terveket, és ezért 17-én így döntöttek!!! A dátumok mindent elárulnak erről a hazug mocsokról, ami lassan alkotmányba foglalt lesz nálunk.
ki is dobálja a felkiáltó jeleket ha kell, he nem???
A világért se idegelem csak jót derülök rajta!Azokat sajnálom akiket ezzel befolyásolt,bár a táboruk napról napra csökken,mint az ön népszerűsége is!
Kurvából lesz a legjobb asszony ezt ön is tudja!:)
"A tegnap esti 3 oldalas termés igencsak fárasztó volt már."
Szerintem a "Háború és békébe" bele se kezdjen. Amúgy nincsenek diszlexiás problémái?
"Az E-Star ma bejelentette, hogy a névérték 35 százalékán adott visszavásárlási megbízást nemsokára lejáró kötvényeire. Ez a megfogalmazás szerint maximumár, és az sem világos, hogy az összes papír visszavásárlására van-e pénz. A cég 2,5 milliárd forinthoz jut, ennek nagy része azonban hiteltörlesztésre megy, nagyon közel áll a társaság a csődhöz."
"De maga se mert kb öt órát aludt és máris ezzel foglalkozik!"
Látom aggódik az egészségem miatt. Ne idegeskedjen.
Egyébként csak azért keltem fel, mert Skype-oltam a a világ egy másik részén lévő ismerősömmel.
Ne idegelje magát unalmas beírásaimmal, lapozzon.
Egyébként nagyon edés a stílusa, de ebben a műfajban volt mellényúlásom mostanában. Viszont ha valaki nagyon kurvásan öltözik, azt annak is nézik.
BÉT közlemény:2012.10.24.a.m:8:45. E-Star részvények kereskedését újraindítjuk,mivel G.Pataki,és M.Teleki Varsóból megérkeztek a Székács utcába!2012.10.24. p.m:16.15.Ismét felfüggesztés:Bocs,de még New Yorkban csomagolnak! Csak Csabának szeretnék tippeket adni egy jövő heti reggeli up-os indításhoz!:)
A tegnap esti 3 oldalas termés igencsak fárasztó volt már. Leegyszerűsítve: Lupin, Ex team: CSŐD lett, megmondtuk, ennyi. Klónos csapat: csodálatos jó hírek vannak, 1000+ árfolyam, túlélés, siker! Ennyi. Mindenki dolgozzon végre!
miért gondolod, h. a kötvényesek olyan buták, h. ha látnak esélyt a cég megmaradására, akkor elfogadják a 35%-ot?
miért gondolod, h. a kötvényesek olyan buták, h. ha látnak esélyt a cég megmaradására, akkor elfogadják a 35%-ot?
Azért a diagnózis felállítása és az évődés két külön műfaj.
De maga se mert kb öt órát aludt és máris ezzel foglalkozik!
Jó munkás ember igazi fizetett fírkász lenne!?:)
Azért van némi szánalmas és vicces abban,hogy azokat az elcsépelt frázisokat írja amiket a főnökei hetek alatt adtak a szájába,de most,hogy változott a felállás,a tanácstalanság szikrája felvillant önben,ritkábban ír, vissza vissza idézi a régi unalomig olvasott téziseit!
De Lupin ilyen is kell a tőzsdére, a világ egy nagy cirkusz ön meg egy fizettett bohóc a sok közül!:)