okt 22-n vagy nov 2-n (elhalasztott) az elhalasztott kgy
Pataki és Maximilián(?) élőben!!!!
okt 29-30-án Pécsett
"A PTE az MTI-hez eljutatott közleményében azt írta: az IMF volt helyettes vezérigazgatója a gazdasági válságnak Magyarországra és egyebek mellett Közép-Európára gyakorolt hatásairól beszél október 29-én 15 órától, az egyetem közgazdaságtudományi karának Halasy-Nagy József aulájában. Hozzátették: a MTA első elnökéről, Teleki Józsefről (1790-1855) elnevezett, a Szentágothai-évhez, valamint az egyetem új természettudományi kutatóközpontjának hivatalos átadási ünnepségéhez kapcsolódó esemény kerekasztal beszélgetéssel folytatódik. Ezen John Lipsky mellett George E. Pataki, New York állam korábbi kormányzója,"
"A nyitórendezvényen részt vesznek a Teleki család tagjai, akik az Egyesült Államokból és Európa különböző országaiból utaznak Pécsre."
http://tozsdeforum.hu/gazdasag/john-lipsky-es-george-e-pataki-pecsett/
Lehetne, hogy a következő hírig SENKI se ír? Egyre fárasztóbb az évődést végigolvasni...
"Csabika okos ember, nem koti jottment forumosok orrara kotni a dolgokat."
Tipikus Stockholm-szindróma, fogalmazási zavar típusú mellékhatással. Többeknél is diagnosztizáltam már itt korábban.
Okos és becsületes ember nem hagyná, hogy a cége, részvényesei, kötvényesei és hitelezői ekkora sz*rba kerüljenek. Akkor most Csabika vagy nem okos vagy nem becsületes, vagy mindkettő.
dádá lesz, ilyet itt nem írunk :)
tessék aludni, nemsokára reggel, jönnek a friss hírek, azokat is majd kommentálni kell :))
A hét elején nem tartottam kizártnak lengyel pénz megjelenését. Most, hogy szinte biztos csődeljárás kezdődik, esélytelen.
mit szólsz ahhoz hogy a kamuhitelező ismét megjelenhet?
Klasszikus fogolydilemma helyzet. Az OTP kilóg a sorból, mert kevésbé kiszolgáltatott, mint a "foglyok" a játékelméleti modellben. Ők megtehetik, hogy nemet mondjanak, és elkapassák Csabika és tsai t*két.
klón olyasmivel jött hogy lenne ugyan lé de ennyinek kéne örülni a kveseknek
miért dobná be? ha a többség bedobja megkapja ő is ha nem akkor többet kaphat
Olvasnak minket mindenhonnan.
"Csúnya ügy, de itt hideg fejjel kell dönteni sztem."
Érdekes, hogy az eddigi főhülyítő és aktív FB-tag osztja az észt, bár bizonyos pontokban akár igaza is lehet. Elolvasni érdemes, megfogadni, na az saját döntés.
A helyzet tényleg bonyolult, a kijövő infókból nekem még nem állt össze a kép. Voltak és lesznek még érdekes fordulatok. Tényleg kell a hideg fej.
Ha van itt kötvényes, az szerintem jobban jár a biztos 35 százalékkal, mint a bizonytalan fogalmam sincs mennyivel. Minél előbb lépjen!
A részvényesek örülhetnek a felfüggesztésnek. A közgyűlésen még érdekes dolgok történhetnek.
Fordulatos hetek, esetleg hónapok elé nézünk.. T*kök lesznek átszúrva Csabika által, és remélhetőleg t*kök lesznek elkapva a hatóságok által.
ja csődbiiztossal immár akkor
na azt akarják megsunnyogni főleg, azért megy a fenyegetés, hogy később annyi sem lesz
3 hónapnál nem régibb mérleg prezentálása....
http://www.portfolio.hu/vallalatok/belevett_a_kotvenyekbe_az_e-star.174460.html
ha kapok 100% pénzt és azt visszaveszem 35%on azért az komoly üzlet..1mrd-ból csinálhat 3-at..tőke transzformálás..jobb mint összekuncsorogni a kest..
aki szotyi cég kötvényét veszi az kockáztat..azért veszi..most nem jött be.nem tudom milyen kamatozású volt..és mikor indult a kötvény..a tőkéhez kellene nézni a buktát..nem a kamatos kamathoz..