a nyereséget még volt gondosan kimutatták, attól ment olyan jól a cégnek
a nyereséget még volt gondosan kimutatták, attól ment olyan jól a cégnek
miért szerezné meg?
aki most nem adja neki minek adná később?
:)))))))))))))))))
Mert nem szóltál, hogy ott van ATH.
Mi az hogy nem? Ha te 1000 Ft-on veszel részvényt és 100-on adod el, a veszteséged akkor is 900 Ft, ha közben volt 5000-is. Nehogy azzal gyere, hogy "á,dehogy, 4900-at buktak" mert akkor sztem itt hagyjuk abba.
szerintem unják már az amatőrködést és jobban járnak mielőbb lépnek
azt ugye nem akarod elhitetni hogy lesz 2014/a 5.9mrd?
Az lehet, hogy annyi jár.
de egy csődvédelem esetén, ha a kötvények felét megszerzi a cég és megegyezik önmagával a hosszabbítás, átalakítás feltételeiről, akkor már jogilag is csak kevesebb "jár" vagy "semmi" a homályos jövőben. Csak akkor már senki sem lesz,aki megvegye a papírokat.
Csúnya ügy, de itt hideg fejjel kell dönteni sztem.
hát nem, ugyanis felfelé menetben vették és ath-n eszük ágában sem volt eladni
és amiből nem marad majd állítólag a kv-eseknek, már azonkívül hogy jövő évvégén jön az egyik fele és "hitelből" a másik fele
Ezt sohasem értettem,mlyen határidős szórakozással?
Miért olyan bonyolult megérteni, hogy a srv-ket határidőre átkötve tartották, miután megvették a prompton? Ha prompton tartották volna, a veszteség is ugyanakkora lenne(korrigálva a kölcsönrész kamataival) a likvidálás után.
Ha jól emlékszem, olyan 100k-s nagysegrendű volt és talán 5500 vagy 6500-ös árfolyamátlaggal vették. Ezen max 500 milliót bukhattak, ami nem kevés, de csak ez nem magyarázza a jelenlegi helyzetet.
aki nem áll be a rongyos 35%-ra azokét hogyan?
továbbra is 109% jár 24-én
és lealkudtak a polgármester szerint 230m-t, az e-star szerint 38%-ot
Sárospatak elfogadta az ajánlatot Hódmezővásárhely pedig beintett
mi van a határidős szörakozással?
csak nem az a pénz hiányzik most?
és a kv-eseken verik le????
Sárospatak nem"lökött valamit", hanem 800 millió ft kifizetésében állapodtak meg,közel 1.5 alatt.
Hozzám képest gazdagok, a lejáró vagy lejárttá tehető kötvények nagyságrendjéhez képest csórók.
majd meglátod
Sárospatak lökött valamit, Hódmezővásárhely pedig egyelőre a bíróságon van
amint a vevők, a kv-esek sem egyformák
döntsd el hogy milyen szegények csak 35%-ot tudnak adni vagy milyen gazdagok lettek hirtelenjében
Menjenek, én is örülnék,ha ebben az esetben tisztábban látnék.
Csak lehet a végére eredményük igen, de pénzük már nem lesz.Nem profikra vallana, ha ebbe a zsákutcába belegyalogolnának.
úgy emlékszem nem röpcsizésre és tanulmányokra kérték
Már te is kezded ezt a bennfentes dumát?Azt hittem tudunk normálisan beszélgetni, de ezek szerint tévedtem.
Mondd már el, milyen bennfentes infót mondtam most?Az, hogy próbálom a rendelkezésre álló adatokból tényekből megpróbálni kikövetkeztetni, hogy mi zajlik? Az, hogy nem csak a nemleszhitelcsabikafoghatósitteinstandgyémántkilopás szavak töltik ki az agykapacitásomat?