Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#564471 Hathor Előzmény: #564467

en komolyan mondom orulok, es lesem minden lepeset megyek utana. Elbuvolt, pedig en csak TAzok. Tegnap kiderult, hogy van egy nagyon kozeli ismerosunk,mondhatom volt puszipajtasa. Annyit mondodott csak, csabika nagyon ugyes gyerek. Mondtam, latom.

#564469 exmnbs1 Előzmény: #564459

álljon meg a menet

ha nem rúgják ki az önkormiktól akkor még ennyit sem kapott volna

mi a fenéből akart volna abban az esetben fizetni???

#564463 cédrus Előzmény: #564458

ugye nem kell azt hinnem, hogy ha én ezt mondjuk egy hete beírom, hogy 2.6 milliárdot kapnak az államtól az égadta világon bármiért, akkor nem nevetsz ki nagyon?

Naná, hogy nem kaszálták be, nyilván még az eddigi tartozásból is volt diszkont, de einstand alatt nem erre gondoltatok

#564460 Hathor Előzmény: #564450

Na persze a szallitok. Mindenki kovetelozhet, csak Csabika kussoljon, meg menjen bortonbe, meg fizessen mint a katonatiszt, es cserebe uljon csendben, fogja be, nem jar neki onkormanyzti penz, de a szallitokat fizesse am ki, meg ha nem is kap penzt azert, amit o tovabb szolgaltat. Csabika okos ember, nem koti jottment forumosok orrara kotni a dolgokat. Probalja mindenki csavarni a tortenetet, es semmire nem jut, senki nem tud semmit, es ez jo ugy, ahogy van. Nagyon ugyes!

#564458 exmnbs1 Előzmény: #564456

ugye nem kell azt hinnem hogy most bekaszálták azt amit a hátralévő 1x évben akartak?

#564456 cédrus Előzmény: #564452

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha Nemecseknek nem virítottak volna semmit a Pásztor fiúk

#564455 exmnbs1 Előzmény: #564449

és hiába fizetnek, így sem képesek prezentálni az 1.5mrd-ot, szóval akkor ki is a hibás??????

maradt sajáttőke még????

Esco kinek szolgáltat innentől?

megérkezett máris???? ÁFÁval?

#564453 Janicroft Előzmény: #564451

Egyébként számít még ez a tavalyi mérleg valamit? Mindjárt novembert írunk, tudjuk hogy van egy rakás adósság, projekteket eladogatják és fizetik belőle a szállítókat meg visszavásárolják a kötvényeket vagy nem, van valami kp állomány is még ha minden igaz, szóval nem tudom mit változtatna a jelenlegi helyzeten ha megtudnánk mi volt tavaly. Egyébként sose tudjuk meg, túl sok pénz kifolyt a cégből ahhoz...

#564452 exmnbs1 Előzmény: #564449

és lett is, ki lettek dobva mindenhonnan

elfelejtették prezentálni hogy az E-Star által kért összegből mit is fizettek és mekkora nagyságrend, amit nem

szimpla tartözás volt 1.5mrd felett állítólag, úgyhogy mennyit is kaptak a lelépésért?

#564451 exmnbs1 Előzmény: #564448

egyelőre Józsefváros, Zilah és a Polska

addig jó amíg nem látod, mert lesz leírás benne dőgivel