hoppá ez ráadásul 2014/A-s
az meg hogy lehet????
2012-ből egy darab sem
az meg hogy lehet????
2012-ből egy darab sem
az meg hogy lehet????
2012-ből egy darab sem
4782x1,09x100k=521m helyett 167millióért,ez 354m spórolás első körben
ha jól számolom
Nincs hát.. addig pár hekto víz lefolyik a Dunán. ,-)
No para..
Nem kötvényesek vagyunk, hanem részvényesek.
Legalábbis én.
JP jól mondja, csak a BÉTet kell nézni, a több smafu.
Mindenki találgat csak.
a többiek nem fáradnak a kasszához akkor itt van bizony
http://bet.hu/newkibdata/112140849/K_tv_ny_ad_sv_tel.pdf
ez a kibocsátott mennyiség 1/3-a
a pénz meg elfogyott????
az egyik gyémánt, a resz egy pillanat alatt eladódott, egy vas kp sem lett belőle, jöttek ugyanis a felszámolási kérelmek
a csöd bejelentésre került, ennyi történt. Ez lenne egy állam esetében a SD, vagyis részleges csöd, mikor kötvényeit nem tudja egészen kifizetni. Ráadásul ez jó nagy csöd, mert nem csak a kamatok nem kerülnek megfizetésre, de a töke jelentös részére sincs fedezet.
Megtörtént, amit gump, muskatli, former és tsai a legkülönbözöbb módon tagadtak, vagdalkoztak, iszonyatos stílusban köpködtek a mást gondolókra stb. Persze, ígéretükkel ellentétben, mostanra mindegyik köddé vált, egyik sem nyilatkozik, hogy bebukta.
Nem olvastam az utóbbi időszak termését, ezért nem tudom, miről maradtam le, de ez a legfeljebb bruttó 35%-os visszavásárlási árfolyam nem túl kecsegtető annak, akinek van.
Mikor kapcsolja le az utolsó ember bent a villanyt?
Nagy a lapítás mindkét oldalon!
Furcsa de több elemző pozítivan értékeli dolgokat még ha kötvényesek buktak is!
ha meg nem is volt "finanszírozó",akkor az már gáz,mert már a kamu híreket is a takarítónő vagy a lakatos találja ki a cégnél odáig mentek a költségcsökkentésben
Mekyik hegyen van a pince úram?:)Addig fel kell mennie magának!
Mekyik hegyen van a pice úram?:)Addig fel kell mennie magának!
Én azt sem zárnám ki, hogy a vevő(finanszírozó) visszavonulása ideiglenes.
Muszáj volt,mert akkor jogosan kérdezték volna a 12-es kötvényesek,ha van zsé,mi miért nem kapjuk meg a 109%-unkat... Ha sikeres lesz a szaré-hugyé' kötvény aukció,akkor csőd elkerülve,jöhet a messiás,de ez csak saját ötlet,lassan kiderül mi lesz-vagy nem lesz.
Holnap a borospincém fogom takarítani.Onnan fogom tudni,hogy elindult a kereskedés,hogy beleakadok az árfolyamba!