Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561814 Klón Előzmény: #561795

Spicli-kém, ezt magának írtam. Egy buta kazánkovács talán érdemben reagál egy párbeszéd során elhangzott gondolatra, egy leleplezett, sem túl okos, sem túl fiatal adathalász csak a jól megszokott hülyeségeit puffogtatja. Képtelen felfogni, hogy változott a széljárás, érdemi gondolatai nincsenek, tényekből következtetést levonni nem tud, érvelni képtelen. Büszke, de korlátolt. Egyszerű humandroid.:-)

Az én bennfentességemnek nagyjából annyi alapja van, mint a maga egyheréjűségének. Bár ki tudja:-)

#561806 Hathor Előzmény: #561799

Buxot is csak shortolja mindenki. Élete árán is. Ha fene fenét eszik.. de ez a hüle csak felfele megy. Ki látott már ilyet?! :D

Spanyolországot leminősítették, esnek a nyugati tőzsdék.

Na mire már?! he?

CSŐD minden! recesszió, halál, temető.. ,-)

na tényleg megyek bringázni, de előtte forró fürdő, amit az asszony sosem ért miért fürdök mindig bringázás előtt :D

Senkinek nem kell semmit sem értenie.

#561799 Hathor Előzmény: #561788

NA töltik a vételi könyvet fel E-starban!

OTP 4240!

Hogy jön ez ide?

Csak úgy :D

Ja.. és nagyon látszik hogy félek? Valaki árulja már el..

alig tudom leplezni...

Süt a nap emberek! Bringára fel!

Tegnap beborúlt Györ felett, ma kitisztul Budapest felett! :D

#561795 Arsene Lupin Előzmény: #561791

Ugyan Ede, ne hülyítsen megint!

Nem b*szott már át elég spekit a kamu infóival?

Miért van az, hogy egy buta kazánkovács jobb találati aránnyal rendelkezik mint egy bennfentes kamugép?

#561791 Klón Előzmény: #561700

"Ede" jelenti:

"Spicli-kém". Ugye nem sértődik meg, ha néha így szólítom:-). Kicsit közelebb jár az igazsághoz, mint ez a rám aggatott , elég ritka keresztnév. Igazából nem zavar, használja nyugodtan tovább, bár az öné talán beszédesebb.

Node a lényegről: magának továbbra sem szóltak az új kottáról. Nem baj, egyszer maga is belátja, hogy hite ellenére a gazdái nem sokba nézik. Maga újra csak utólag lesz felvilágosítva, s ennek megfelelően fogja a feladatokat kapni. Nyugodjon bele, vagy ez vagy a biszkui nyugdíj:-)

S.L. bizony most--meglepő-- nincs képben. Fideszes erőcsoportok csapnak össze, lézerünk szeretne valamelyikhez csapódni, de ebben az ügyben elengedték a kezét. A nagyfőnök profin fegyelmezi, ezt el kell ismerni--a városa szarkupacával jó ideig lehet őt fegyelmezni, lásd Kósa Debrecene. A szélsőjobb sasszét mindenki leszarja, itt pénzről van szó-nem kevésről. Sőt, a szélsőjobbnak egy nagy lecke lesz, hogy korpa nélkül úgysem tudnak labdába rúgni sehol. EOS külföldön gyenge, E-Star magyar operáció meg nem nagyon marad.

Sokat kell még magának tanulnia, hogy lássa a fecsegő felszín alatti folyamatokat. Sajna, erre már nem sok ideje maradt:-)

Figyelő cikkből

#561789 birkanyiiroo

"...A végkifejlet előtt két megoldás mindenképpen felmerül. Az egyik, hogy valaki nagyon alacsony részvényár mellett tőkét emel, ezzel többségbe kerül, és annyi pénz befolyik a céghez, hogy a kötvényeseket kifizesse. Praktikusan ugyanezt jelenti az a kötvény-részvény csere, ha éppen a kötvényesek lesznek azok, akik a többieket kihigítva részvényesekké válnak, viszont így nem kell nekik pénzt visszafizetni.

A portfoliókezelők nem túlzottan optimisták, semmit nem tudnak, nem is hallanak megoldáskeresésről, tárgyalásokról...]

...

Ha lesznek jó hírek, gyorsan felértékelődhetnek az E-Star értékpapírjai. Ha nem, akkor a mintegy 14 milliárd forintnyi forrás zöme elment a lecsóba."

#561788 Hathor Előzmény: #561786

Helyes!

Gratulálunk!

Én 10Knál mondtam ki a totál gebaszt a társaságnak, talán eklsőnek, mert akkor 15K célár jött ki még KBCtől, és annak hittek.

utána le pszciho tábla szerint.

Azt már nem követtük minden nap. Felraktam párszor a táblát. Ha akarták követték.

Most megint másnak hisz mindenki, akár KBCnek, akár írott sajtonak.

Euforiában vettek, depresszióban eladnak.

#561786 Arsene Lupin Előzmény: #561779

"Akkor hatékony munkát végzett? Elégedett?"

Szerintem elfogadható a teljesítmény. Sok speki ugrott ki a papírból még talán nem későn, sokat pedig sikerült talán lebeszélni a beszállásról. Azok pedig, akik nem hittek egy kazánkovácsnak, és úgy gondolták, hogy hülye, b*szhatják. Az ő döntésük volt.

#561781 Hathor Előzmény: #561780

A tőzsde a nemértem folyamatok tárházát kielégíti.

Nem kell mindent értenie a kisbefektetőnek!

Na meg én örülök is neki, hogy nincs minden Ex orrára kötve.

#561780 akpo7 Előzmény: #561767

En eddig egy normalis atstrukturalasban biztam, de ha elkezdik kipakolni a KP-termelo egysegeket a cegbol, akkor ez a hajo is elmehet es tenyleg szomoru vege lesz rv-es, ktv-es szamara a tortenetnek...

#561779 Hathor Előzmény: #561776

"Akkor nézze meg a chartot novemberi megjelenésem óta."

Akkor hatékony munkát végzett? Elégedett?

#561776 Arsene Lupin Előzmény: #561769

"Talán visszájára fordul a működésük ,-)"

Akkor nézze meg a chartot novemberi megjelenésem óta. Ex teljesítménye még jobb.

#561772 rbbj11 Előzmény: #561762

én épp ellenkezőleg: nem is készülök a megadott sávodon kívüli kereskedésre

#561771 Hathor Előzmény: #561770

Ezt is tudjuk. Ezt is az utóbbi 24órában leírta többször.

Ez a lényeg! A mi bajunk.. akkor magának mi a baja?

Gondolja, hogy a 12K, 10Ks, 5Ks eladja itt a maga kedvéért?

Nem mindegy már innen a csőd? Ez így is csőd neki, de ha megtartja, ad esélyt másra is. Itt eladni így is csőd.

Mit kezd a pénzzel? Mi tud 5xözni helyette?

Aki eladja itt 400on, az 300on sem fogja már visszavenni, ha meg emelkedik, akkor azért nem, mert tömik azt hiszi.. na meg többet nem is kell neki E-star akkor. Így még van dupla vagy semmi. HA eladja csak semmi jut.

#561770 Arsene Lupin Előzmény: #561762

Egyelőre pár millával mozgatható az árfolyam. A beragadtak még csodára várnak. Nem lesz, de ez már az ő bajuk. Előbb-utóbb azért lesz pánik.

#561769 Hathor Előzmény: #561763

Tudod mi lehet még?

Annyira felkészítettek Lupinék minket a csődre, hogy már tök semleges minden hír.

Minden nap ezerszer hallottuk tőlük.

Talán visszájára fordul a működésük ,-)

#561767 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561762

De mi lesz 24.-én ? Kötvényfizetés az biztosan nem(illetve "kicsi a valószínűsége" hogy egy klasszikust idézzek :-). Véleményed szerint mit lehet kihozni a helyzetből?