Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561764 rbbj11 Előzmény: #561761

hát ez igy van, egy nagy tétel sincs. Még a korábbi rajzolómester sem volt aktív ma

#561763 Sly-- Előzmény: #561754

Van aki a fórumban vezeti le valamilyen feszültségét, van aki alkoholt iszik vagy bagózik.

Aki olvassa, az meg döntse el maga, hogy kinek az írását érdemes megfontolni.

Nincs ezzel semmi baj. Akit zavar, ne olvassa, baromi egyszerű szűrni azt a 3-4 nevet, aki éppen érdekel, csak lapozni kell. :D Igaz, néha túl sokat, de ez van.

Majd lenyugszik ez a fórum is, kell még egy kis idő.

#561762 Hathor Előzmény: #561759

Ok.

Én megvárom a 24.-ét akármennyi lesz az árfolyam.

Még mindig 300-600között vagyunk. Ahol valójában tök mindegy hol vagyunk.. de ezt már mondtam többször. Lupin is tudja már.

#561759 rbbj11 Előzmény: #561758

fogalmam sincs. Jelenleg nincs stop. Ez bármikor változhat, a mozgásának függvényében. A tegnapihoz hasonló, 3 millás forgalmakat ignorálom, tök mindegy, merre megy az ára olyan forgalom mellett.

#561758 Hathor Előzmény: #561756

Te szerinted kitartasz 24.éig a poziddal?

Ha nem haragszol, most én kérdezek egyet a poziról, és semmi hátsó rossz gondolattal.

Csak kérdezem. Vagy stop loss ismét?

#561756 rbbj11 Előzmény: #561748

nem arról beszéltem, hogy ha vki már sebész, akkor mindig meg kell tanuljon új eszközökkel is műteni. Esetleg új sebészeti technikákat.

A probléma, hogy egyesek bútorlap vágás után állnak neki agyat műteni.

#561754 Hathor Előzmény: #561750

Igen.. semmi nincs.

Pont ez a semmi jó.

Hybridboxhoz nem tudok szólni, csak valamelyik kolléga írta, hogy ott is pánikoltatott Ex, hogy most éppen ott mondja. Ezért gondoltam. VAlami csőd feltételezést mindenhol találhat aki erre van beállítva.

Nincs ezzel baj.

Elmondja egy nap egyszer minden topikban, az is sok..

de minden nap egyszer legalább egyszer eszünkbe jut, hogy becsődölünk. Na de napi 16órát hetekig hónapokig ezt írni egy állandó közönségnek.

Nem tud erről itt még senki?

#561753 rbbj11 Előzmény: #561741

nekem van, mégse értem a nagy lelkendezést.

Ha +10%-ban nem is volt, de azért masszív plusszban megfordult, ezt cédrus kollégának írom

#561750 Sly-- Előzmény: #561741

Nem jól mondod, a hybridboxban nem lesz csőd. :-)))

(esetleg ajánlanám megnézni, mi a sztori ott, ha már szóba került, bocs az offért)

Lehet itt spekulálni sok mindenre, de egyelőre a 100 db-os spekiken kívül itt semmi nincs.

Ha happy lenne, ideje lenne valami gyűtés jeleit látni a charton, de nincs erre utaló jel.

#561749 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561735

Ex! Visszatérve a tegnapi kérdésemhez .. mit fognak a jövőben operálni? A beteg halottnak tűnik (persze lehet, hogy csak tecchalott) ,itt már csak a boncolás jöhet számításba (az is csak azért, mert talán valakiket érdekelhet hogy mi volt a halál valódi oka). Ahhoz meg elég a fehér bőrkanapé, meg egy szike.. a bőrkanapéra azért nem árt vigyázni.. letakarni nylonnal, aztán a szike se csússzon meg ám.

#561748 Hathor Előzmény: #561747

Ilyen alapon 20év múlva se kezdjen el tőzsdézni az ember.

Rácz Balázs Erstétől is azt mondta, hogy 15éve tőzsdézik, de minden nap tanul még ma is, és Őt is meglepi a piac minden nap, ennek ellenére oktatásokat tart.

A tanulási folyamat sosem ér véget.

TE is tanulsz gondolom régebben, mint én.

Én 2008óta.. de sosem hagyjuk abba.

#561747 rbbj11 Előzmény: #561717

ezért mondják, hogy előbb képeznie kell magát az embernek, és csak utána nagyban belevágni vmibe.

egy asztalos sem áll neki emberi műtétnek képzés nélkül, csak azért, mert megtanulta a lapszabászatot

#561745 akpo7 Előzmény: #561731

Ez a kenyszerertekesites elegge gazos. Egyre kevesebb ertek lesz a cegben, kovetelesek meg behajthatatlanok...

#561741 Hathor Előzmény: #561738

EX!

Pihenj másfél hetet!

Atombomba sem veszi el tőlünk a papírt!

NEm látod, hogy a csapból is a csőd duma folyik és senkit nem érdekel?

Mi lehet még ennél ütősebb hír??!! Mit lehet ennél konkrétabbat keresni?

Relax.. Menj hybridboxba, ott lehet valami új csőd sztorit hozni talán.

Jól mondom kollégák?!

Bár nem tudom még rajtam kívül kinek van még papírja :D