a vevőnek sincs mérlege, ember
Soósnak eddig sem hittetek, akkor most miért hiszel?!
Az az ügyes benne, hogy még egyszer sem mondta, hogy kimászunk a sz@rból, csak állandó pesszimizmusra adó okokat hoznak fel.
Ügyes.
3.61%pluszban vagyunk.
Na megyek is, mielőtt megfertőz megint a pesszimizmus..
Menekülök előle, mint a pestistől. Mondják is mostanában a barátaim, hogy megfiatalodtam az utóbbi pár hétben.
Mondtam igen, mert nem fórumozok :D
Nekem azbeszt szigetelés kellene,felszippantás céljából, amennyiben arra jogosult vagyok a pakkom után...
másféllel az e-star szerint
szerintük meg kevesebbel
nem a sajtó írja, hanem Soós írta tegnap a közleményben, sajtó átvette
ha alapok látják, hogy kötvényből se lesz lé és az apróért elkezdik szórni a részvényt, azért az érdekes árfolyamot szülhet. Mondjuk már leírták az egészet bukóban sztm
Egy radiátor stop,bocs!
Hagyd már azt a mérleget.
Mit akarsz Te a tavalyi mérleggel?
November 30ig ráér kiadni, ezért büntették meg a céget, és adták a határidőt. Az majd a kötvény ügy mögött jön csak ki, hogy maradjon neked valami csámcsogni való a kötvény buli után is.
Na még pluszban is nyitunk.
Tök mindegy itt már a longosnak, aki 12-10-5-3-2-1K, vagy 500ról van beragadva.
Eladó sosincs a könyvben valójában.. 450ig kiszedhető 1-2kval mindig.
Ha pedig beindul a fúzió...
nem kapott 2.8 m EURt, max 2.5m-t, a többi részlet
a többiből pedig a 2m-s Resz felé kötelezettséget törlesztették valszeg
mindezt egy mérleg nélküli cégtől
nem kapott 2.8 m EURt, max 2.5m-t, a többi részlet
a többiből pedig a 2m-s Resz felé kötelezettséget törlesztették valszeg
mindezt egy mérleg nélküli cégtől
Remélem azért nem tervezik hogy kifizetik a 100% 2012/A-t és a kamatot...
Ha már ilyen sz@r a helyzet fingassák meg a kötvényeseket is picit.
Felszámoláskor marad kb 10%? Esetleg
Yo reggelt!
Megint sok mindent szeretnél tudni.
Kapott most a cég 2.8M Eurot (2.5+0.3)
Kapott lengyel hitelt: 2.47MRD forintot
Hány MRD-dal tartoznak az Önkormányzatok?
Tudom. semmit nem használhatnak fel a kötvény visszafizetésére, írja a sajtó.
Ha most nem fizetik ki a kötvényeket 24.-én, az összes kötvény megy a levesbe. OTP 10%?
Tudom mindenki készül a csődre.. ,-)
Leginkább Lupin, meg Te.
Mi longerek ezt az egy hetet kibírjuk már.
Tegnap eszembe jutottál EX!Az ID nevű csatornán néztem egy filmet ami az USA legnagyobb eddigi
pénzügyi lufijáról szólt!Félelmetes hasonlóságok voltak,de a végén amikor egy amerikai pénzügyi szakember a következőket mondta "pénzügyi körökben mindenki tudja mennyire fontos az audit szó,auditált jelentés nélküli a vállalatnak már eleve gyanúsnak kellett volna lennie"levert a víz!Van még mit tanulnom,de egy tanfolyam azért olcsóbb lett volna!
a kötvényeseknek lassan tényleg 0 Ft marad,ne álmodozzon az otp és az aegon 20-30%-ról
Vicces a könyv,kiváncsi vok,mikor ugrik ki a 4k vevő )
és ha saphire a vevő? re:kilopás kv esek elől
"Az üzletrész eladás révén az E-Star Csoport mentesült mindennemű, a győri projekthez kapcsolódó kötelezettségtől."
kösz herceg, itt a válasz a kérdésemre
resz 2m EUR-ral finanszírozta H1 szerint az E-Start ami rendezve lett
kérdés hogy akkor mennyi is jön be
kissé furcsa nekem hogy ahol van 2.5m, ott miért részletre adnak még 0.3mEURt
Saphirenak sincs ám tavalyi mérlege
ez is optimista cikk cím http://www.mfor.hu/cikkek/Az_NRG_Finance_eladasaval_menekulne_a_csodtol_az_E_Star.html
"A korábbi túl gyors növekedés, a felelőtlen gazdálkodás, a hitelpiac kiszáradása, majd az önkormányzati ügyfelek nem-fizetése együttesen oda vezetett, hogy az utóbbi évek egyetlen tőzsdei sikersztorijából kötvény- és részvénypiaci rémálom lett."
Korrekt a sorrend. "Majd", tehát nem az önkorikkal kezdődött a sztori, ahogy mostanság a mártír-kreálók próbálják behazudni.
"Az E-Starnál mindig nagy bulival ünnepelték, ha újabb ezer forintot emelkedett a kurzus. Volt, hogy egy héten két bulit kellett rendezni."
Azért a libatömő telepen is megisszák a magukét a melósok, de bulit nem rendeznek minden ezredik liba után.