Hódmezővásárhellyel kapcsolatban a Mancs cikk megemlítette, hogy inkasszóval leemelt tételeket vissza kellett követelniük, túlszámláztak
Hódmezővásárhellyel kapcsolatban a Mancs cikk megemlítette, hogy inkasszóval leemelt tételeket vissza kellett követelniük, túlszámláztak
minek is? nem értelek
a kv-ek értékét? mit érdekli az őket
a resz visszajátszás az önkormi balhé előtt kezdődött hetekkel
ahhoz képest,hogy 12k-nál még azt mondtad hogy a részvény jobban fog hozni mint a kötvény :-) nem semmi visszalépés. mondjuk az még lehet hogy mindkettő nulla lesz,akkor nem tévedtél nagyot :-) na jó éjt
resz teher?
az egyetlen nyereséges operáció Mo-n uigyebár
eddig abszút nem teherként sokkal inkább a csodás jövő zálogaként mutatták be
szép lassan megy minden vissza a feladónak, a kv-ek meg valahogy mégsem
A mondat elejével már nem: Mindemellett a Társaságra egyes szállítói és finanszírozó bankjai részéről... egyre fokozódó nyomás nehezedik. Picit hülyén van fogalmazva.
Most még nem az. De egy pár hét múlva az lehet.
Már nem lesz olyan csúnya kapitalista ez a cég, hogy ledobta magáról ezt a csúnya resz-terhet.
Még lehet, hogy az állam nem engedi a végén teljesen gallyra menni. De az induló bázis lesz a lényeg, most egy pár hétig biztos nem lennék kötvényes vagy részvényes.
"az igazán nagy tétel csak idén október végén következik, amikor az otp-nek közel 1.42mrd forintot kell kicsengetnie az első adag lejáró E-Star kötvények után-ha lesz miből"
idézet a szeptemberi Mancsból
Végül is megint el lett magyarázva, hogy ez egy jó hír:)
Nevetséges.
Ha erre holnap emelkedés lesz, akkor valóban szórakozik egy profi trader...bár akkor szart volna a piac, illetve akkor szartatok volna a hírek valódi tartalmára, amikor még több ezren mozgott a részvény. Jó lett volna ott is megmagyarázni mindent, hogy ez valójában nagyon jó ám, meg egy trader, aki el is hiteti a piaccal. Kíváncsi lennék egyetlen értelmes érvre, hogy ez a mai hír miért pompás.
Ex, én eddig is felfogtam..... Oszt mit akarnak a jövőben operálni?
az operáció folytatásáhpz szükséges, azaz van olyan szállító aki leáll egyébként pl mint az EON Marosvásárhelyen
ezekre el is megy és marad 0 a kvekre
resz is a molnak, és az áramosnak tartozott amint azt idéztem az évese szerint
az operáció folytatásáhpz szükséges, azaz van olyan szállító aki leáll egyébként pl mint az EON Marosvásárhelyen
Fejleszteni kellene a cuccost, mert nem bírja a sok kukkolót :-) Kicsi a költségvetés? Én szívesen adakozok, tudnék adni 100 db E-kaki részvényt, 1szer még aranyat érhet...
"a kormánnyal? csak szeretne"
Ma írta a Csabika, hogy a kormánnyal tárgyalnak! Te nem hiszel neki? Esetleg van erre valami nyomós okod? :-)
Ja, ez volt a Madridi csöves, meg már van Japcsi csöves is. Bár ezek jobb csövesek mint a mi kis Bristoli csövesünk ugye. Aki kicsit savanyú, kicsit sárga (mondjuk a japcsi csöves az gondolom sárgább) de a mienk!
ezt is vették 10.000ért... :) spekik már csak ilyenek