ez az eladás kicsit későn lett szvsz
Marci, maga is beragadt, mint egy nyugdíjas.
Kép nincs, ahol Maci meg Pepe kecsegtetik egymást? :-)
Itt vagyok. Kit kell s*ggbe rúgni?
Csak nem hiányoztam?
H1-ben lvvégére beígérte a resz eszközvételt!
http://bet.hu/newkibdata/111735363/EStar_H1_report_HU.pdf
." A RESZ-projekt refinanszírozása a Társaság számára továbbra is folyamatosan prioritás, amelyre több 2lehetséges szcenárió létezik. A finanszírozás zárására a Társaság várakozásai szerint év végéig sor kerül."
"A RESZ vállalati finanszírozása az Anyavállalatnak megközelítőleg 2 millió euró összegben"
ezzel most mi van?
beszámítják vagy nem?
Azt én is írtam, nyáron... Rába, állambácsi, stb...
Akkor még lehet hogy a resz feláldozása elég is lett volna. Most már több megy a levesbe(sajnos)
Ezt RFVplayer koradélután már tudatta a nagyérdeművel...(gondolom már akkor is tudtuk csak nem sejtettük)
"az öreg biztos ma is "billegtette" )"
Mondtam már Marci, hogy foglalkozzon inkább a káosz dinamikájával. Ehhez a papírhoz is hülye, nem csak a bitekhez. Még mindig 550 fölött üldögél a Pepe haverjával? Ja és döntsék el már végre, hogy korányista vagyok vagy pedig nyomozó.
Nekem egy kedves fórumozótársunk még júniusban azt mondta, hogy a RESZ-ért megy az egész hajcihő. Hajlok az igazára.
Menekítenek minden, az ár is menekülési. Szerintem Magyarországot is elhagyja a cég.
Eladta,amíg pénzt kapott érte. Rába az állam, állam az önkényeskedés.
Jó kis cég ez,féláron kipakolja a nyereséges operációkat, határidős vételi pozit gyakorlatilag azért nem zár minuszban,mert odáig nem mehet...
"gyámántok kimentése"
máj végi resz kgy-n elfogadták a Saphiros eladás keretét, visszavételi opcióval
erről már szó sincs
jún 6-án Soós a hitelből megakarta venni és refinanszírozni