Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561332 Zotya32 Előzmény: #561331

aha, megvan köszi. A palettában, meg az Optimában van, ez utóbbi amúgy is népszerű az ügyfelek körében... :)

szóval ha netán ugrik a kötvényesek pénze (is), akkor az Optima árfolyama nagyot fog zakózni, nem???

bár ezekben a 2016-os kötvények vannak, szóval akkor nekik idei nincs is?

#561326 Kiss Zoltán Előzmény: #561314

Tegnap eladtam az összeset,vettem egy kevés Synergont,remélem nincsenek kötvényeik,meg Vásárhelyen önkoris informatikai fejlesztéseik!!!

#561324 Arsene Lupin Előzmény: #561322

Ugyan Ede. A levelezőlistáján terjesztette rólam, hogy NAV-nyomozó vagyok. Egyeztethetne Marcival, mert szerinte meg korányista vagyok.

#561322 Klón Előzmény: #561321

Egyébként pedig senki nem mondta, hogy a NAV-nál dolgozik.

Hoppácska, csak nem kicsúszott a száján?

Ajjaj, Lupin, öregszik, egyre szenilisebb. Le fogják kapni.

#561321 Klón Előzmény: #561316

"Ede"jelenti::-)

Egy kazánkovácstól nem rossz, de egy "spicli-kém"-től ölég kevés.

Lassan magára hagyják megbízói és a mostani helyzetben is össze.vissza lövöldöz.

Tudom,tudjuk, hogy szívesen turkál a "s.ggegben", nem kell ezt naponta beírnia. Egy normális embert ez undorral tölt el, magánál szakmai ártalom..:-)

#561317 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561312

Hódmezőizé önkormányzata nevében... Szerinted felhatalmazás nélkül kiadhatta volna? Mindenki tudja, hogy továbbra is Lázár a főnök a városban, az új polgármester csak díszlet. Szóval Lázár felhatalmazása nélkül nem jöhetett volna ki. A nyári nyilatkozatnál még vállalta névvel az aljegyző őrmester asszonyság, most Hódmezőizé Önkormányzata szerepelt a nyilatkozat végén.

#561316 Arsene Lupin Előzmény: #561309

*"De azt jelenti, hogy tovább fog élni."

Csabika nélkül, egy ideig, aztán széthordják a kötvényesek és a hitelezők.

"Kiváncsi leszek, Ön mikor jön rá a megoldókulcsra. Vagy mikor adják a kezébe."

Ede, ne ossza az észt. Mindenféle megoldókulcs nélkül elfogadható találati arányban bejöttek a megérzéseim. Egy kazánkovácstól azért ez nem rossz. Gondolja, ha kezembe adná valaki kulcsot, nem nézne be az Ön segg*be hetente a NAV?

#561314 exmnbs1 Előzmény: #561309

"Ez persze nem jelenti, hogy a cég el tudná kerülni a csődeljárást.

De azt jelenti, hogy tovább fog élni." ez a csődeljárás lényege, de hogy meddig?

mi újság a felszámolási eljárásokkal?

#561311 exmnbs1 Előzmény: #561306

csak némi ellentmondás van a 2 publikációban azért idéztem

1 hét alatt akkorát fordult a világ?

#561309 Klón Előzmény: #561240

Óriásit téved. lézer pontosan azért kiabált, mert rárakták a szívató csőcsonkjára és ezt megneszelte. A "kerálya" ebben a játszmában nem neki osztott lapot.

Ez persze nem jelenti, hogy a cég el tudná kerülni a csődeljárást.

De azt jelenti, hogy tovább fog élni.

Kiváncsi leszek, Ön mikor jön rá a megoldókulcsra. Vagy mikor adják a kezébe.

#561306 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561290

Ex! Ez már mindenki számára ismert... Fizetést kap még az a három ember aki ott dolgozik?

Az E-kaki ezentúl üveggyönggyel fog fizetni.

#561305 Arsene Lupin Előzmény: #561290

"a havi rendszeres jelentésből kiolvasható, hogy napi anyagi gondjai vannak a cégnek"

Azért remélem, Csabika nem éhezik. Bár egy rendes fogyókúra ráférne. Lassan felveszi a kerály alakját.

#561303 Arsene Lupin Előzmény: #561276

Nincs miről írni. A csőd hivatalos bejelentéséig csak speki rángatás lesz, ha egyáltalán. Úgy néz ki, senki nem mer chartot rajzolni. Shortolni gyakorlatilag lehetetlen kölcsönpakk és TDT hiányában. A beragadtak pedig még nem pánikolnak, bíznak a csodában, ami persze nem lesz.

#561299 exmnbs1 Előzmény: #561290

9.24., közre adva szeptember 28-án

" a vállalt működését veszélyeztető szállítói állományt volt képes kezelhető állapotba hozni, ezzel átmenetileg stabilizálva a cégcsoport likviditását"

http://bet.hu/newkibdata/111991843/Besz_mol_.pdf

"Időszak végi, azonnal rendelkezésre álló készpénzállomány

(2012. szeptember 30.): 2,5 millió euró

A Társaságcsoport rendelkezésére álló készpénzállomány teljes egészében a

lengyelországi leányvállalatokban található, így ezen pénzeszközök felhasználása az

október 24-én esedékes kötvények fizetésére nem lehetséges."

"A Társaság számára ugyanakkor operációját veszélyeztető, napi szintű nehézséget

okoz, hogy szállítóinak jelentős része a 2012/A sorozatú kötvények október 24-én

esedékes lejárata előtt kívánja érvényesíteni követeléseit. Mindez azt jelenti, hogy a

Társasághoz fizetési meghagyások, illetve néhány esetben felszámolási eljárás

megindítása iránti kérelmek érkeznek."

http://bet.hu/newkibdata/112067692/E_Star_Helyzetjelent_s_2012_szeptember_r_l_HU.pdf

#561290 exmnbs1 Előzmény: #561287

"Nyoma sincs a kötvénykifizetésre szánt E-Star-pénznek

2012. október 10., szerda 0:00

Egyre inkább úgy tűnik, nem tudja majd az októberben lejáró kötvényeit visszafizetni az E-Star Alternatív Nyrt.: a havi rendszeres jelentésből kiolvasható, hogy napi anyagi gondjai vannak a cégnek."

egyébként kp nélkül hogy üzemel a magyar részleg?