Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561192 Sly-- Előzmény: #561187

Pár milla azért már több ezer részvény ezen a szinten is. Egy kispapírban pedig 1 Ft is megvan 3%, 2 Ft már a duplája, ha jól mozog, néhány tízezer darabbal az is jól játszható. A hybrid pl. jó volt a héten-múlt héten, legalábbis nekem. (mondtam, mikor kreditet vettél, de ez már tényleg nem tartozik ide)

Másik kérdés még, hogy be tudnak-e ugyanúgy paráztatni, hogy eladd bukóban vagy nullán, mint legutóbb. Nem kizárt ez sem.

#561187 rbbj11 Előzmény: #561177

ez likvidebb jóval, mint a forintozósok. Pár millán 3% nettót fogni, vagy pár százezeren, nem mindegy.

De u.azt írtad te is: 500-on beleköpnek, én is ezt írtam. Az majd ott és akkor dől el, hogy tovább rajzolja e chartot, vagy ott be is fejezi a játékot. Amint többszereplőssé válik a dolog (tehát min. még egy nagy megjelenik, nem összehangolt módon), akkor a jelenlegi játékos nem fog tovább kockáztatni. Na azon a ponton akarok én is kiszállni

#561186 Arsene Lupin Előzmény: #561183

"Apropó, nem fél tőle, hogy Soós-ék egyszer előveszik nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért,hitelrontásért a férgezésért, tolvajozásért?"

Csabika örül, ha megússza a sittet. Ha a kötvényesek csak kifosztott céget találnak, a gyémánt meg eldugva, bedühödnek. Egy OTP nem engedheti meg magának, hogy így átb*sszák.

"Ha tévedek mind a korát, mind a foglalkozását illetően, nincs mitől tartania. Akkor nagyon mellélőttem. Lenyugodhat."

Nemhogy mellé, hanem az ellenkező irányba.

#561184 Arsene Lupin Előzmény: #561177

"Azért annál többszereplősebb ez a piac, hogy 1 ember rajzolgasson pár millával. "

Elég, ha megfelelő időzítéssel meghúzza az irányt, onnantól már lelkesen rajzolnak a libák, saját s*ggükből kihúzott libatollal.

#561183 Klón Előzmény: #561167

Gyerünk,öreg ne kímélje"Edét"!! Borítson:-) Mondtam már, hogy cserbenhagyta a csak maga által vizionált brilliáns logikája? Ha maga nem nyomozó, miért büszkélkedik azzal, hogy emberekről sokat tud? Normális, nem fakabát "pógár" foglalkozik-e ilyennel, dicsekszik, fenyeget ismeretleneket a neten? Csak szólok, hogy megint kiesett a szerepéből. Már csak vicsorog a fogatlan oroszlán.-:)

Apropó, nem fél tőle, hogy Soós-ék egyszer előveszik nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért,hitelrontásért a férgezésért, tolvajozásért? Ennyire sérthetetlennek érzi magát? pont magának kellene tudnia, hogy az ilyesmi visszakereshető, a szélirány fordulása esetén pedig a maradék pár éve magyarázkodással telhet."Parancsra tettem" Tudhatná, hogy a magafajta spicliket csak akkor alkalmazzák, ha fogható.És maga fogható, Arsene Lupin.

Ha tévedek mind a korát, mind a foglalkozását illetően, nincs mitől tartania. Akkor nagyon mellélőttem. Lenyugodhat.

#561179 cédrus Előzmény: #561175

Mintha igen közeli ismerősről lenne szó. A sok dicsérő szó alapján akár még a kazánkovács is szóba jöhet, aki nem ért a tőzsdéhez.

#561177 Sly-- Előzmény: #561172

Azért annál többszereplősebb ez a piac, hogy 1 ember rajzolgasson pár millával. 500-ig bele fog köpni pár ember, ahhoz sokkal nagyobb muníció kell. Szintek között persze el lehet játszadozni.

Mondjuk néhány milliós játszadozásra én inkább valami forintozós kispapírt választanék. :o)

Ott sokkal jobb tud lenni egy hozam-kockázat arány.

#561175 Arsene Lupin Előzmény: #561172

"Már csak az a kérdés, mikor hagyja abba."

És mikor kezdi újra. Időzítés és poziméret. Ez itt a lényeg, itt dől el, hogy valaki profi vagy amatőr. Ha valaki amatőr módon kezd hozzá, saját magát tömi ki.

#561172 rbbj11 Előzmény: #561152

igazad lehet, ennyi az egész. A nagyok kivárnak, a rajzoló pedig kihasználja a gyenge eladási oldalt, és bekajáltatja a néppel, hogy érdemes venni, hisz rossz hírekre emelkedik. Én is megkajáltam. Már csak az a kérdés, mikor hagyja abba. Sztem amíg nem muszáj, addig nem, tehát amíg bele nem ütközik egy nagyobb eladóba. 500 felett, legkésőbb 550-nél viszont bele fog.

#561169 Arsene Lupin Előzmény: #561164

Ésszel rajzol, de nem feltétlenül, már amennyi infóm van róla. Lesz pörgés a napokban.

Zweigelt a Balaton-felvidékről. Lassan alvás.

#561167 Arsene Lupin Előzmény: #561156

Ede, azt sem tudja, hány éves vagyok. Nekem viszont azt mondták, Ede, hogy nagyon szarul néz ki, sokat öregedett a bukók és egyéb családi ügyek miatt. Nem kizárt, hogy vidáman túlélem. Úgyhogy jobb, ha leszáll a koromról, amit ráadásul nem is ismer.

Ha nem akarja, hogy továbbiakat borítsak, itt álljon le.

#561164 Dicsák Előzmény: #561160

Ha rajzolni akar, akkor rajzoljon, csak ki ne törjön a cerka hegye :)

Lupin úr sörben nem gondolkozik? Jófajta Leffe Blonde-t vedelek éppen. Lassan elfogy, megyek aludni, erős ez most nekem.

Elolvastam még1szer ezt …

#561163 Nyeretlen_Keteves

Elolvastam még1szer ezt a Hódmezőizé nyilatkozatot. Alvilági módszerek, meg nem is válaszoltak...(na biztos..., egyébként van olyan "ajánlat" amire én sem válaszolnék)

Amúgy a hallgatás az alvilági módszer? Mert akkor ők is alvilági módszereket használtak hónapokon keresztül.... A végén kiderül, hogy lófej is volt az ágyukban (mondjuk nem az enyém volt az biztos )

#561160 Arsene Lupin Előzmény: #561153

"Mivel shortolni elvileg nem tud"

Elvileg tud, gyakorlatilag lehetetlen most kölcsönpakkot kapni. Ahol eddig volt TDT, már nincsen. Túl rizikós a cégnek egy kiakasztás.

Úgyhogy csak felfele tud rajzolni, amint azt az elmúlt 3 nap is mutatja. Viszont ha ő nem rajzolt volna, beszakadt volna a papír.

#561159 Dicsák Előzmény: #561156

Ha nem lesz E-Star nem lesz kiemelt meló, marad a tablettás bor a végére. Az meg nem tesz jót az agysejteknek!

Lehet ez az E-Staros meló is már későn jött, és a tablettás bor már korábban dolgozott? :)

#561156 Klón Előzmény: #561140

Gondolom sokan elfogadják majd védekezésnek,hogy egy leleplezett, megzakkant viktoriánus internetes-nyomozó lenyugtatása végett váltottam identitást:-)

Peace, fakabátkám, majd lesz más cég vagy célszemélyek. Vagy biszkui nyugdíj.Ha van esze. Ha nincs, majd magára vessen. Marad a parancsok visszakérdezés nélküli végrehajtása:-)

Vénségére.