Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561032 xtreme Előzmény: #561026

re 480 re 500 a héten így megy az árfolyam szépen felfele mindenki jól jár DT,kisbüfi

#561030 macika Előzmény: #561028

de most képzeld el mekkora tartozások lehetnek a többi közmű , szolgáltató fele ott ahol az önkoriknak kevés a bevételük, vagy nem jól kezelik azokat

#561026 Arsene Lupin Előzmény: #561018

Ha az a bizonyos daytrader úgy gondolja, hogy pár millával megint megmozgatja felfele a papírt, a libák pedig mennek utána, akkor ilyen 30 milla körüli forgalommal akár mehetünk is tovább. A probléma akkor lesz, ha abbahagyja, és kezdődik a pánik.

Egyébként profi módon csinálja.

#561021 Arsene Lupin Előzmény: #561011

Ede, már megint hülyít.

Csőd esetén a kötvényesek visznek minden mozdíthatót, utánanéznek a talicskázásoknak is, de a kis spekik le lesznek sz*rva.

Egy negatív számot nem lehet pozitív számok összegére bontani.

#561017 xtreme Előzmény: #561015

Akkor gondolom 500 felett ön is áttér a másik klónhoz és felfele fog beszélni reggel hajnali 4-től éjfélig, pesze jó szándékból nem megbízásból fizetésért!

#561016 Klón Előzmény: #560997

És?

Ki mondta, hogy én emelkedést várok? Ja, hogy Hathor, nyeretlen, sly és macika is én vagyok.Értem.

#561011 Klón Előzmény: #560994

Nem szólnak neki, csak utasítják. Azt érzi, hogy valami nem kerek, de kicsit sértődött is, hogy nem mondják meg neki, mi az új kotta. Pedig azt hitte,fontos láncszeme a kerályi udvartartásnak.

Tévedett. Nem kicsit. Nagyon. Kár több szót vesztegetni erre az adathalász ügynökre.

A papírról: én nem vagyok meggyőződve, hogy rövid távon érdemes vétellel próbálkozni. Sztem a csőd csak idő kérdése, de ez nem egyenlő a részvények lenullázódásával és a cég bezárásával.

Utána kezdődik még csak a tánc. Illetve szerintem a mai nap után további drámai cunami hír-özönre számíthatunk a közgyűlésig.

Ettől persze még emelkedhetünk.

#561009 Arsene Lupin Előzmény: #560997

Ugyanaz a daytrader mozgatta ma is a papírt. Harmadik napja szedi le a nettó 15 forintjait papíronként, és nyugodtan alszik.

#561006 xtreme Előzmény: #560999

"Forgalom nagyon leült a végére. Holnapi feladat is az, hogy 440 fölé zárjon, akkor lehet benne egy 480 a héten. Ha visszazár alá, akkor kuka, 420, alatta 400 megint.

20-40 Ft-osokat le lehet trédelni benne."

Sly tegnapi írása ő is klón tisztelettel!