former az szvsz
re 480 re 500 a héten így megy az árfolyam szépen felfele mindenki jól jár DT,kisbüfi
de most képzeld el mekkora tartozások lehetnek a többi közmű , szolgáltató fele ott ahol az önkoriknak kevés a bevételük, vagy nem jól kezelik azokat
lövészárok? mintha olvastam volna ma Lázárról hasonlót
Ha az a bizonyos daytrader úgy gondolja, hogy pár millával megint megmozgatja felfele a papírt, a libák pedig mennek utána, akkor ilyen 30 milla körüli forgalommal akár mehetünk is tovább. A probléma akkor lesz, ha abbahagyja, és kezdődik a pánik.
Egyébként profi módon csinálja.
stílusgyakorlatok "a papírról":
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10040&from=16320#2592689
Ede, már megint hülyít.
Csőd esetén a kötvényesek visznek minden mozdíthatót, utánanéznek a talicskázásoknak is, de a kis spekik le lesznek sz*rva.
Egy negatív számot nem lehet pozitív számok összegére bontani.
Akkor gondolom 500 felett ön is áttér a másik klónhoz és felfele fog beszélni reggel hajnali 4-től éjfélig, pesze jó szándékból nem megbízásból fizetésért!
És?
Ki mondta, hogy én emelkedést várok? Ja, hogy Hathor, nyeretlen, sly és macika is én vagyok.Értem.
Sly nem klón, Ön az.
Amúgy tök mindegy, azt a pár hetet a csődig klónokkal is kibírjuk.
Nem szólnak neki, csak utasítják. Azt érzi, hogy valami nem kerek, de kicsit sértődött is, hogy nem mondják meg neki, mi az új kotta. Pedig azt hitte,fontos láncszeme a kerályi udvartartásnak.
Tévedett. Nem kicsit. Nagyon. Kár több szót vesztegetni erre az adathalász ügynökre.
A papírról: én nem vagyok meggyőződve, hogy rövid távon érdemes vétellel próbálkozni. Sztem a csőd csak idő kérdése, de ez nem egyenlő a részvények lenullázódásával és a cég bezárásával.
Utána kezdődik még csak a tánc. Illetve szerintem a mai nap után további drámai cunami hír-özönre számíthatunk a közgyűlésig.
Ettől persze még emelkedhetünk.
Ugyanaz a daytrader mozgatta ma is a papírt. Harmadik napja szedi le a nettó 15 forintjait papíronként, és nyugodtan alszik.
"Forgalom nagyon leült a végére. Holnapi feladat is az, hogy 440 fölé zárjon, akkor lehet benne egy 480 a héten. Ha visszazár alá, akkor kuka, 420, alatta 400 megint.
20-40 Ft-osokat le lehet trédelni benne."
Sly tegnapi írása ő is klón tisztelettel!