Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560954 xtreme Előzmény: #560952

Politikai szint lett a dologból, lehet egy pártkatona viszi el a balhét.......

#560953 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560949

Én is drukkolok Hathor kollégának! Hajrá! Csináljuk meg! :-)

Bár ennél sz@rabb helyzetet már nem nagyon tudok elképzelni, de hátha csoda lesz. (Igény volna rá)

#560952 Klón Előzmény: #560883

Úgy látom, nem ért maga semmit.

Az az ember kiabál, aki fél. lézer jani eddig a kicsinálós műsort sunyiban, a hátsó sorban végezte, nem pedig a frontvonalban ordibált.

Ez azokra a katonákra jellemző, akik sejtik, hogy a háta mögött a talpasok kiegyeztek az ellenséggel, csak nem tudja, kire lőjön,s fél, hogy nehogy tarkón puffantsa valaki.

A maga "kerálya" szarik a farmra,hogy népies legyek. Narancsos érdekcsoportok estek egymás torkának és ez neki éppen megfelelő.

Látja Lupin, ezért maradt maga vénségére egyszerű adathalász,mert okosnak hiszi magát,de igazából semmit sem lát. Most éppen lézert szop@tják az udvarban.

Na, most már leadhatja a jelentést.

#560949 vincentlauria Előzmény: #560942

Így ismeretlenül is több tiszteletet (és persze sok sikert) Hathornak!! Emlékezzünk: hogy egyszer ő már eltalálta!! Pozit is csak ő írt be, a sötét oldalról eddig még senki!

#560946 Hathor Előzmény: #560942

Megy a nagy skubizás, hogy most mi a francra emelkedhetünk, miért nem vagyunk már limites aljon, mikor rohad már ránk a pakk?!

Összegyült a keselyű sereg.. hús pedig már alig van az áldozaton, nem tudnak honnan csipegetni.

#560945 Higins79 Előzmény: #560941

Nyomast akarnak gyakorolni a sajton keresztul.....hu.yek...kivancsi leszek 0C korul hirtelen megegyeznek...

#560942 Hathor Előzmény: #560919

"hathor, te valóban ideges lettél...nem is csodálom"

Még mindig nem értem, ha vagyok, ha nem, miért mindig rólam beszélsz? Kérdezel?

Azt mondtad tegnap délelőtt befejezted. Sosem fejezted be.

Mindegy, váélaszolok erre is.

Igen befostam, pelenkámat ma már háromszor cseréletem.

Eljön mindenkinél egyszer ez az idő :D

Ez a mániátok Lupinnal, lyukat beszéltek a hasamba.

Extreme, weed, ingatlanos Faragó is én vagyok, aki a tőzsdefórumon írt cikket :D

Eszem ágában sincs eladni egy peták darabot sem! Stim?

#560938 Arsene Lupin Előzmény: #560928

"Maffia módszer..."

Valóban nem túl elegáns módszer. De a csalás, hazudozás, átb*szás, talicskázás, gyémánt kilopása, fb-taggal való klónoztatás, anyázás és csonttöréses fenyegetés, az mi?

Most aztán lehet vitatkozni azon, hogy melyik fél a nagyobb gazember.

#560937 cédrus Előzmény: #560921

Nem tudom. Számomra hihetetlen, hogy ma nincs limites esés egyelőre, én azt hittem, első órában kiütik, és ott marad. De valahogy itt a fórumban se érdekel senkit ez a jelentés, és a piacot se rázta meg annyira, ennyiből azért tényleg gyanús. Olyan, mintha a görögökről lenne szó, mindenki megszokta már...hiába írja meg a cég, hogy semmire nincs fedezet, még mindig a vonalakat nézegetik, vagy tudnak valamit. A jelentés előrehozása szerintem már a tárgyalásokat készíti elő, üzenet a kötvényeseknek (lásd szállítós rész), mást nem tudok elképzelni.

Én nem értem a tőzsdét, ez sokadszorra igazolódik be. Valakik vagy tudnak valamit, vagy megy a vonalazás nagyban, vagy azt hiszik, hogy felszámolás esetén marad valami a részvényeseknek. Nem vagyok egy gazdasági zseni, de utóbbi szerintem teljesen kizárt.

meg is váltunk egymástól…

#560934 Ibiza

meg is váltunk egymástól.. köszönjük..

#560932 Sly-- Előzmény: #560921

van azért, de nem írom ide a szóf@sás közé, nincs értelme

chartilag u.az a véleményem, mint tegnap

szerk : 450, ez is csupán véletlen