Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560893 Hathor Előzmény: #560889

Na.. más is érti az üzenetet.

Meg is jöttek a vevők :D

Én meg el.. mert sok a dolgom ,-)

Jó csőd keresési híreket maguknak!

#560890 nemértem Előzmény: #560883

Nem beteges ez a " majd a kerály mindent lenyom erőből, mert ő a hatalmas, a ravasz, a nagy nyertes ?

Mint az iskolában a vézna kisgyerek, aki a nagy erős fiú seggét nyalja a gyengék áhítatával.

Az irodalom sok ilyen figurát ismer, nem túl pozitív jelleműek.

#560889 Hathor Előzmény: #560885

Ennyi a hír?!

Honnan szeditek ezeket az oldalakat?

Mély gubera?

"Befektetési stratégiájukról is vallottak az OTP Alapkezelő keddi sajtótájékoztatóján a cég portfóliómenedzserei. A szakemberek hisznek a dollár erősödésében és az UniCredit részvényében, az ausztrál dollárnál viszont gyengülést várnak, és az E-Star csődjére is készülnek"

Azt mondják készülnek a csődjükre.

Ez jó hír nem?! Érted.. készülnek..

hogy mivel, azt nem kötik az orrodra régóta :DD

#560887 exmnbs1 Előzmény: #560885

http://magyarorszagon.hu/hirek/2012-10/penz/otp-alapkezelo-az-estarnal-elegge-remenytelen-a-helyzet/hir

Az alapkezelő E-Star kötvényeket is tart, illetve az egyik legnagyobb részvényes a cégben. „Kötvényesi oldalról eléggé reménytelen a helyzet” – mondták a befektetési igazgatók. Abban reménykednek, hogy ha megtörténik a csőd, a cégnek vannak azért eszközei, így bíznak benne, hogy a felszámolási érték nem nulla lesz, remélik, hogy a kötvények névértékének 30-40 százalékát megkaphatják. „Abban viszont igaza van az E-Star vezérigazgatójának, hogy olyan üzleti modell, ahol csak szolgáltat a cég, és a vevői nem fizetnek, nem lehet működőképes” – ismerték el a portfóliómenedzserek.

#560883 Arsene Lupin Előzmény: #560873

"ehhez szvsz kellett némi hátszél"

Ezt nem Vásárhelyen fogalmazták meg, hanem ott, ahol rátették a kerályi pecsétet is.

#560882 nemértem Előzmény: #560862

Nem érzed méltatlannak , hogy egy nyilvánvalóan ostoba, seggnyaló irományt mint tényfeltáró közleményt belinkelj? A logikátlansága / e- star válaszra sem méltatja/ nem gyanús???

Nyakig ül a szarban, és nem válaszol a megegyezést kereső irományokra??? Vicces.

#560881 Hathor Előzmény: #560876

"esetleg várható v.mi esemény?"

Hajajjj.... de az nem árfolyam felhajtó."

Fornit pajti,

Te is olvastad már a jövőheti újságot? Vagy talán a 25.eit? ,-)

Küld már el légyszi a cikket nekem is.

Itt mindenki tud mindent.

A legtutibb a csőd.

Minek ücsörgünk a gép előtt akkor?! :D

#560879 Frontin Előzmény: #560870

Egyébként ha a korábban vázolt flat kori valósulna meg, akkor ha talán nem is 600-ig, de 550-ig felvárnám. Persze erről egyelőre korai még beszélni, de azért ez is egy lehetőség, erre akartam csak rámutatni. A "rosszabb" kimeneteleket most nem szeretném boncolgatni, azt már úgyis megtették korábban mások helyettem. Egy biztos, én semmi pénzért nem nyúlnék bele ebbe a papírba, volt szerencsém már megégetni magamat korábban hasonlóval...

#560878 Arsene Lupin Előzmény: #560869

Mielőtt mártírt kreálnának Csabikából a beragadtak, emlékeztetek, hogy nem volt kötelező a cégnek ész nélkül nyomulni az eleve rizikós magyar és román önkormányzatok irányába. Ráadásul mindenféle kockázatkezelés nélkül.

#560877 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560862

"Az egyeztetések során a város több alternatívát is felajánlott a pénzügyi kérdések rendezésére, továbbá a cég által felszerelt fűtőberendezések megvételére. Az E-Star Alternatív Nyrt. azonban az ajánlatokra választ sem adott"

Azért én kíváncsi lennék a felajánlott "alternatívákra" !

"Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata valamennyi intézményébe saját fűtési rendszereket vásárol, amelyek segítségével száz százalékban saját maga gondoskodik a fűtésről mind az idei, mind az elkövetkező fűtési időszakokban. Javasoljuk, hogy valamennyi az E-Star Alternatív Nyrt. által átvert, megkárosított és zsarolással egy előnytelen együttműködés fogságában tartott önkormányzat hasonlóképpen járjon el!"

Érdekes, új eszközök vételére van pénz...(vesznek még fel egy kis hitelt) és mi az, hogy ők "javasolják" a többi önkormányzatnak...(kik ők?) azok is tele vannak lével, oszt vesznek saját eszközöket!? (az egyik azt mondta, hogy nincs pénz fára sem)

Einstand nem lesz, hiszen vesznek új eszközöket ugye!

Azt viszont nem értem, miért kellett Csabikának a "tárgyalások" alatt világgá kürtölnie, hogy nincs egy vasa sem... (ez tényleg hülye) bele is rúgtak egy baromi nagyot...

#560870 Frontin Előzmény: #560852

Ezért is tettem hozzá, hogy ez a legoptimistább forgatókönyv, és egyelőre nem is az elsődleges. Hogy ennek legyen realítása, ahhoz min. át kellene törnie a rajzon látható csökkenő trendvonalat lendületből. Nem tudom milyen hír hatására történhetne ez meg (esetleg várható v.mi esemény?), hírekkel nem szoktam foglalkozni, e-star-ral meg pláne nem. Csak Hathor kolléga miatt néztem ide be...

#560869 Arsene Lupin Előzmény: #560863

"Javasoljuk, hogy valamennyi az E-Star Alternatív Nyrt. által átvert, megkárosított és zsarolással egy előnytelen együttműködés fogságában tartott önkormányzat hasonlóképpen járjon el!"

Ezt minden józan polgármester parancsként fogja értelmezni.

Ez egyben a Csabikának küldött selyemzsinór is. Csabikára kiadták a kilövési engedélyt, és bárki segítene neki, a kerályi udvar haragját fogja magára venni.