Valóban nem bánnám ha összegyűlnétek, mint zsidó szájában a nyál.
Valóban nem bánnám ha összegyűlnétek, mint zsidó szájában a nyál.
m3as kivezető mexikói út. Nem opció, hanem elvárás. Földalatti végállomás, így könnyen megközelíthető.
Sztem nem fog Taresz összeszedegetni mindenkit, kell egy közös találkahely, oszt jól van. Javaslom Pécelt, itt van az M0 mellett, nem kitérő, jár ide helyi busz.. :-)
Pija meg eddig úgy volt, h mindenki hozott vmit, de annyit, h megmaradt a nagyobb része. + ott borkostolás, kocsmázás.. :-)
Ok :D
III. kerületben lakom, hol tudsz felvenni?
Többiek beszállóhelyeit nem ismerem.
Üdv!
Kiderült már, hogy tudsz e jönni? :D
Szeretnék kérni paramétereket a maximális csomagméretre :D
Többieknek!
Bp.-ről visszük a piát v. megállunk a miskolci Auchanban?
Csoki privátban valószínűleg elküldi a pontos címet és a programot. Jelentkezz nála.
Feliratkoztam. Már 2 éve próbálok odajutni, de most biztos sikerülni fog. :)
Küldjetek valami térképet.
:))
Asszonnyal megbeszélve, felvisz szombat reggel 8-ra Újvárosba és ott Picirigóékhoz átszállok. Vasárnap meg értem jön.
Ez egy jó asszony:))) Igaz, Te már ismered:)
Hogy, mit viszek még nem tudom, de az már biztos, hogy a 27 nem lett volna jó, 20 viszont tökéletes:))
erre nagyon készülök koma... :)
Ha gondolod a "gesztenyebarna copfos" kisasszonyt is vihetjük...legfeljebb nem Pest fele megyünk!!!!! :D:D:D:D
Uppsz,akkor bocsi,nem volt szándékos,de a leírásnak megfeleltem és a tón is voltunk,szval én lehettem az elkövető...élvezem a jó időt míg lehet! :D
Hárem,egyszerre tartom mindenkinek:)
nekem meg csak a kutya jutott,vittem aportira:))
nincsen ez igy jól Virág elvtárs:))
"2 házassági évforduló"
Csak szólok, hogy a poligámiát bünteti a törvény. Akkor is, ha esetleg mormon.
Koma:)
neked aztán integethetek:)vakon bringázol:)
hétvégén(talán vasárnap) láttalak a tóról befelé vágtattál a villasoron,és egy kis gesztenyebarna copfos kisasszony tolta melletted,nagyon mosolyogtál rá...:)))
kb. sajnos 10% esélye van,hogy ott leszek.
még sakkozom,de...
2 házassági évforduló,2szülinapi buli,1 szinház,1négynapos külföldi út autoval-ami publikus oktoberre nekem(ezek hétvégék,vmi lezajlott már ugyan),
de van még más is,igy nagyon visszaesett az odds bényére részemről.
Amennyiben nem mennék,akkor most kivánok jó bulizást a társulatnak előre is!:)