szerintem viszont a szállítók jobbról előztek
még sincsenek kezelhető szinten
szerintem viszont a szállítók jobbról előztek
még sincsenek kezelhető szinten
Ezzel a hozzászólásával maximálisan egyetértek.
Viszont ha a kötvényesek több mint fele a folytatás mellett dönt, nincs felszámolás.
Az ő kezükben sztem a cég sorsa, a részvényesek most sajnos nem rúgnak még egya pár hétig labdába. Aztán viszont fordulhat a kocka
Elvileg azonban az is logikus lenne,hogy zsebben már a megegyezéssel bedobok egy negatív hírt.
Bevásárolok,tudván hogy meglesz a kötvények kifizetése,hiszen a" kifizetési hír" után annak már nem lenne jelentősége.Persze mindez csak logika!Sajna azonban én már inkább abban a forgatókönyvben hiszek amiket te írsz,ha mégsem lesz igazad télen küldök neked saját termelésű
Cserszegit,és Burgundi bort!
Gondolom úgy, hogy most többnyire onnan jönne pénz, csak nem nagyon folyik be.
Milyen hitelt is kellett nekik szeptemberben törleszteni ? De legalább akkor csökkent a hitel állomány :-)
Ezt a céget a kutyám is jobban vezetné az biztos...
lehet hogy valamelyik meg nem nevezett felszámolást kérő akciózni készül ismét valamelyk orgánumban
Csak azt nem értem,miért siettek ennyire a jelentés kiadásával.Eddig minimum megvárták a hónap
közepét,de sokszor még azon túl jelentették meg.Jövő héten is ráértek volna,ha már úgy is mindegy!Persze azzal nem biztatom magamat,hogy még egy utolsó nagy,bevásárlásra készülnek,
annyira már nem vagyok naiv,esetleg hagytak időt a gyógyszerek beszerzésére!
akkor mit okoskodsz nem mentek kocsmába..lopni sem lophattak..amúgy magyar katona sem mehetett kocsmába egyenruhában..(határőrség) még is az eltáv ott kezdődött.
Pont az ilyen afférok megelőzése miatt volt tilos az oroszoknak magyar kocsmába járni. Az, hogy vidéken esetleg megszegték, az más kérdés.
1988-ban már orosz kiskatonák csöngettek be éjjel a kertkapun, lényegében mindent eladtak. Vettem is egy nagyon jó olajpumpát.
Rajtam kívül még hárman :-) Amúgy hová ment el 4 milla ojró az elmúlt hónapban (tudom szállítók.... de ezek egész évben nem fizettek a szállítóknak? Meg ezek a kamu EBITDA adatok hónapról-hónapra. Soós Csaba for president!
a központ költségei immár 40m alatt
hány alkalmazott van még?
"Bár közel 200 ezer eurónyi pozitív EBITDA-t ért el szeptemberben az E-Star, ennek zöme ahhoz a magyar önkormányzati szegmenshez köthető, amely nem fizeti szerződés szerinti kötelezettségeit"
Valaki magyarázza már el nekem hogyan köthető a 200K euró EBITDA zöme az önkormányzati szegmenshez??
ja te majd megmondod mit szoktak.. rokonom sárbogárdon kocsmában vette tőlük amit lehetett..adtak volna azok a tanktól kezdve mindent.. de gázolajat agregátort bajonettet sokan vettek tőlük....de tényleg off
e-star? érdekes pálya..benne a legenda..sokat mozdulhat..
A " hülye hallgat másra" bölcs tanácsot harsogták " többesszámban"
Amúgy meg, és ha klón vagy? / vagytok/ :)
Cég Aj. Vétel
1 1 100 db 419 HUF
3 3 717 db 418 HUF
3 3 2 282 db 417 HUF
2 2 1 303 db 415 HUF
1 1 250 db 411 HUF
Eladás Cég Aj.
420 HUF 972 db 1 1
428 HUF 276 db 1 1
429 HUF 421 db 1 1
430 HUF 1 624 db 2 2
435 HUF 1 000 db 1 1
Napi min: 417 HUF Napi max: 439 HUF
Nyitó: 439 HUF Előző záró: 446 HUF
Utolsó kötés: 419 HUF, 150 db (2012.10.09. 09:24:09)
Összforgalom: 56 kötés, 10 742 db, 4 581 055 HUF