Ex nem jó a Netbrokerem egy könyvet,ha tudnál légyszíves!
Ex nem jó a Netbrokerem egy könyvet,ha tudnál légyszíves!
És hol az a pénz amit összekalapoztunk?? A többiről nem is beszélve...
Erős kétségeim támadtak a kötvény kifizetésekkel kapcsolatban :-)
naívan még lehetett azt gondolni, hogy lesz színvonal a topikban, de hamar eltűnt... Egyébként nem kell többesszám, egyedül vagyok :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/nagy_a_baj_az_e-starnal.173993.html
" ami miatt véleményünk szerint a vállalat kénytelen lehet majd a csődvédelembe menekülés melletti döntésre."
"
A helyzetjelentés ráerősít a vállalat egyre mélyülő likviditási problémáira. A rendelkezésre álló pénz nem elég, ráadásul nem is lehet azt az októberi kötvények kifizetésére fordítani. A vállalat lehetőségei mostanra igencsak beszűkültek, az egyetlen kiutat az önkormányzati tartozások kiegyenlítése jelenthetné. Amennyiben ez nem történik meg, a vállalatnak hamarosan csődvédelembe kell menekülnie."
Ezt sem írtam.
Azt írtam, hogy én nem várom ma 450fölé, ha 400fölött van, az nekem jó.
Ellenben ha 450fölé megy, az sem baj..
Ez így érthető, vagy írjam még részletesebben?
Vételi oldal feltöltve, eladó nincs..
punktum :D
remegők kidobáltak megint, valaki ismét jól járt..
mennyit fizethetnek ezekért a rossz hírekért?
Söralátétet nem értem, ellenkezik a logikátokkal. Én amikor naiv pancser módon idejöttem, részben azért buktam, mert a legendás felbeszélő el akarta adni busás haszonnal a részvényeit.
Akkor azt mondtátok, nem szidni, hülye ember halkat másokra. Ok. Dicséret meg járna ? Na ne!
Semmi gond. De én a fórumon lévő blogra utaltam. Az is itt a fórumon van, és majdnem ugyanúgy működik, mint a topik.
Nem a Blaha aluljáróba kell kiírni, hanem a Temple Meads-ébe. A bristoli csöves csak ott szerezhet róla tudomást :)
Orosz tisztek nem jártak magyar kocsmába. Esetleg éttrerembe, magyar szervek által meghívva.
a szüleid szoktak hazudni meg a magadfajták.. én megtehetem ne kelljen..
nem csak Szentendrén..sok helyen találkoztunk magasrangú tisztekkel kocsmákban. (Tatán a tó partján rendszeresen..ott is volt egy jó kocsma)..ők még használják a csicskást..mellettük állt..
Dolgoztam ukrajnában..igazgató köszöntött minket.. beszélt pár szót magyarul... mondta 5évig volt katona nálunk..mondtam jobban örültem volna ha turistaként jött volna..neki nem volt gond a magadfajta jelentésíró írt az esetről egy jegyzetet..nem mehettem vissza..(két ütem volt)
mára írtam, nem hiszek benne, de csak az pozitívum. Ha ma 400on zár, akkor a héten új alj lesz...
Ezt a bagazst akkor is meg kellene cibalni majd, ha tulelenek. Ami kommunikaciot nyomnak az elmult honapokban, az "vicc"... Transzparencia 0 alatt.
ilyenkor nem a beálldogálás a szokás hanem a vevőire adás e-starban
szerintem már az amatőr nőgyógyász kazánkovács kombó önmagában is beszédes, de ez a klónvadászat kicsit perverz :). Maga Constantine a démonvadász :)))
korán ítélsz, még el se kezdődött a nap. :) Ha zárásra 450 felett marad jó jel, de addig még lesz móka. Ha mozgattál már papírt, akkor tudod mikor kell etetni és hogyan a vevői oldal.t...
"Azt nem mondom, hogy nem perverzek, de azért az adott reakciók is beszédesek."
Nincs semmi perverzió. A vízimentő sem perverz, amikor kihúzza a vízihullát, pedig egész nap füttyögetett neki, hogy ne ússzon a bóján túlra, mert ott már lehúzza az E-Star hínár.