Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560729 Margaretta Előzmény: #560452

Ne haragudj, de én a fórumban írtakra gondoltam, nem a blogokra.

Ebből a szempontból te is egy ritka madár vagy:) Bocs, mégegyszer.

#560728 Hathor Előzmény: #560726

Eldóknak elfelejtettek ma szólni, hogy be kéne állni remegtetni a könyvbe.

Iszonyat csőd van.. írja már ki valaki a Blaha aluljáróba.. hátha akad még eladó

Egyelőre legnagyobb téttel a 440en álló 2550darabos vevő.

Na le is lépek, mert még magamba fordulok itt, és gyomorfekélyem lesz..

ja meg a pelenkámat is fel kell vennem, mert ahogy Lupin mondja, megy a hasam..

#560726 Kissherceg Előzmény: #560724

dehogy, ki bírja ezt követni :) 4 hónap alatt annyi hozzászólás lett, mint Rfv topikban 3 év alatt... :) Megerősítem, hogy nem vagy klón :)

#560725 Kissherceg Előzmény: #560720

azért fújják, mert sajnos a helyzet változatlan. Még mindig jobb, mint a pf-en népszerű holnap limites rally lesz, mert JP Morgan beszáll a cégbe... Rohadt unalmas, de ha emiatt nem vett valaki 1-2-3-4-5-6.000 körül egy sör alátétet küldhetne.

Kb MLM-es hülyítés volt a papír mögött, ami régen nagyobb gond szvsz... Korábbi bróker gyerek levlistájával együtt, mert azt hiszik az emberek, hogy ingyen van a tuti pénz. Ezért mennek itthon ezek a cégek ennyire sajnos

#560724 Hathor Előzmény: #560722

"No meg még klón se vagy"

Ez sem biztos..

Lupin úr kinyomozta, hogy én vagyok weed, meg extreme is. Na meg az ingatlanos Faragó a tőzsdefórum cikk írója, vagy annak megrendelője.

Követed Te egyáltalán ezeket az eseményeket?! :D

Teljes téboly..

#560722 Kissherceg Előzmény: #560714

ezt a drámai szappanoperát :) Az tény, hogy Te vagy a legkorrektebb, mert vállalod a pozid és vételeid, csak nem kellene mindent magadra venni :) No meg még klón se vagy :)

#560721 Hathor Előzmény: #560717

Rendben. Ügyes vagy.

A papírjaimat azért tarthatom remélem, saját döntésem lehet..?!

#560720 nemértem Előzmény: #560713

Nincs rálátásom, nem vitatkozom. Egyet tudok, információkért kattintok ide,esetleg holt időben egy kicsit poénkodni, vagy elemezni a legújabb közéleti baromságot, de már előre félek a varjú kommandótól, akiik ugyanazt fújják min. fél éve. Agyrém.

#560718 Arsene Lupin Előzmény: #560712

1. A csődbiztos első dolga lesz utánanézni a kitalicskázott pénzeknek, és jó eséllyel feljelentést fog tenni.

2. A csődeljárás már nem fogja visszahoznia az elb*szott és ellopott zsozsót. A részvényesek mindenképpen sz*pnak, esetleg egy-két nagyobb részvényes kiügyeskedik magának valamit, de messze nem annyit, amennyit már bukott.

#560717 exmnbs1 Előzmény: #560714

azt nagyon helyesen teszed, a helyzet súlyosbodik ugyanis

15-én még 6.3m-n örömködtél most pedig egy vas sincs a lengyelen kívül kp-ben

#560716 rbbj11 Előzmény: #560712

pont így éltek túl Lehman és GM is. Pedig azoknak kicsit más hátszelük volt...

#560715 exmnbs1 Előzmény: #560712

aha

kéne hozzá hogy a felszámolási kérelmek ne jussanak el egy bizonyos szintre

viszont Isten malmai stratégiai fontosságú cégek esetén gyorsabban őrölnek

#560714 Hathor Előzmény: #560708

"Azért lehet el kellene gondolkodni a történeten"

Elgondolkodtunk mi már hetek óta..

minden nap, minden percben ezt kell itt olvasni.

Nincs olyan nap, hogy ne juttatnák eszünkbe.

Ha már Te is kéred, akkor megköszönöm itt a segítő munkájukat, és bocsánatot kérek vétkeimért, azért is hogy mertem venni 395-503között.

Megyek vissza mormotába, barlangomba.

Én tudok csendben maradni. ,-)

infot így sem juttattam ki pár nap alatt, ahogy azt ígértem, többet nem mondtam, mint eddig, csak annyit, hogy lejjebb is vettem. Többi általános sallang.

#560713 Kissherceg Előzmény: #560711

pedig 25 éve hajtogatják ott is ugyanazt... A most felnövő generáció blabla...

Ez mindig egy perpetuum mobile. Azt nem mondom, hogy nem perverzek, de azért az adott reakciók is beszédesek. Főleg olyanokról, akik korábbi felhasználó neveiket megváltoztatják,majd stílust váltva tolják az anyázás alá a lovat. Kb 3-4 embert tiltottam ki, helyette meg van 10-12 álnév... Pedig szükség nem volt rá.

#560712 Klón Előzmény: #560686

Pontosan.Nehezen értik meg egyesek,hogy a csőd és a felszámolás nem ugyanaz. A csőd a túlélést jelentheti bizonyos peremfeltételek megléte esetén.

#560711 nemértem Előzmény: #560708

Mondjuk a Magyar foci nem ér egy kalap szart sem. De mindig erről beszélni, ráadásul ugyanazt a 4 mondatot hajtogatni, az beteges lenne.

#560710 Arsene Lupin Előzmény: #560704

Egy ország csődveszélye és egy büdös cég csődveszélye nem ugyanaz a kategória.

Egyébként meg ne idegelje magát! Azt mondta, hogy 300 alatt lesz csak érdekes a helyzet. Nyugodjon meg, ma nem lesz annyi.

#560708 Kissherceg Előzmény: #560704

azért az is nagyon érdekes pszihológiai eset, hogy AL Ex a beteg bolondok, de a tulajok 99,8% vaskos bukóban röhögi ki és hülyézi őket. Azért lehet el kellene gondolkodni a történeten, de tény, hogy idiótázni ingyen van.