"OV egy befolyásos barátot veszíthet.Talán az egyetlen amerikai, befolyásos barátját."
A Lajos sokkal fontosabb barát.
Amúgy a kerály komolyabb harcostársakat is lapátra tett, ha sértették érdekeit. Az Elemert meg nagy ívben ...., ha kell.
"OV egy befolyásos barátot veszíthet.Talán az egyetlen amerikai, befolyásos barátját."
A Lajos sokkal fontosabb barát.
Amúgy a kerály komolyabb harcostársakat is lapátra tett, ha sértették érdekeit. Az Elemert meg nagy ívben ...., ha kell.
ez attól függ - budfoxnál biztos nem
és ügye a kerálynál a vidi nem nagyobb név, de gondolom pataki se az utcán kapta el a kerályt beszélgetni
OV meg márc 15. :-))) Hajrá Lilák!! Egyébként csak nem kettős rangadókra jártál? Lehet, hogy egyszer én is elvertelek!? :-)
:)))
"Arsene Lupin sem olyan bántóan agresszív, mint szokott lenni."
Kit rúgjak s*ggbe? Amúgy én nyugodtan kivárom ezt a két hetet. A hülyítésekkor szólok, de nem pofázok bele a pár millával generált DT tradekbe.
A sittet csak ne bagatelizálja el, az még ott lebeg Csabika feje felett.
"Most begorombult egy kicsit Pataki"
Ez csak a Népszabi által a fizetett cikkben meglengetett hír. Amúgy ki nem sz*rja le az Elemert a kerályi udvarban? Díszpintynek kuss a neve.
Attól még gyáva p@cs marad...
Azt hiszem , ezzel megkoronáztad eddigi munkásságod. Mi annak idején 80 ezren mentünk Fradi meccsre, vagy 12 ezren hoki meccsre, pedig legtöbbször tuti volt a lovas rendőr elől menekülés / Dózsa elleni meccseken/ Hú , mennyi bátor hős voltunk....
Néha már félek bizonyos szintektől.
ez nem igaz
OV anno odament márc 15-én megveretni magát pl
Az a "gyáva p@cs" dönti el, hogy él vagy hal a cég. Eddig az utóbbi esélyesebb.
Ráadásul focizni sem tud(tudott), pedig azt hiszi(hitte) magáról, hogy Maradona is lehetett volna belőle... Olyan felcsúti szintű biztosan....
Inkább legyen sok ellenségem, mint egy olyan barátom mint ez az izé...
Csúnya vagy. Ő nem olyan. Ő az árvák és özvegyek védelmezője. Meg igazságtevő.
Soós megy a börtönbe, a gyémántot meg szét osztja a szegény éhezők között.
Amerika bérencek öt nem érdeklik. Azerbajdzsán barátaival összefogva bármit elér. Na!
kíváncsi lennék Pataki tud-e az E-Star ügyleteiről
biztos tetszik neki hogy a cég munkavállalói avanzsálnak fb-taggá
"nagyobb nevekkel is szembe megy ha kell"
Már megint az OV.. aki aztán nekimegy bárkinek, bárminek... neki ám, mi az hogy...!
Ugyan már! OV-nál besz@ribb alakot nem ismerek... egy gyáva kis p@cs (mindig is az volt) oszt jó napot.
Egyébként tudod mi történik vele a sok nekimenés után? "Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
Igen, most.Igen,lehet későn. Ne feledd,ő nem itt nőtt fel, talán hitte is, nem is amit hallott-látott.
OV egy befolyásos barátot veszíthet.Talán az egyetlen amerikai, befolyásos barátját.
Akikkel eddig szembe ment azok legkevésbé sem az eszmetársai, barátai voltak.
Persze keménykedhet, de a risk/reward ebben az ügyben sztem nem összemérhető.
Itt azért nem 100 milliárdok sorsáról beszélünk.
Hogy ki,mit nézett be,azt nem itt és most és pláne nem te fogod eldönteni.
Az idő nagy úr.
"Most begorombult egy kicsit Pataki"
Most gorombult be? Kicsit későn eszmélt, nem? Hol volt eddig? Nem 1 hónapos problémákról beszélünk. Lantos haverja már rég leborított. Miért?
OV-nek szerinted mit jelent Pataki, mikor nagyobb nevekkel is szembe megy ha kell?
ezt a történetet nagyon benézted szerintem. Egy Pataki, jujj a cukrásznak nagyobb neve van itthon... :)