Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560413 Klón Előzmény: #560411

Azt maga honnan tudja, hogy mik a valódi szándékok? pláne, hogy min múlhat?

És maga nem része a"kerályi" udvartartásnak, ugye?

egyébként nem lesz itt semmilyen sitt.Ezt maguk is pontosan tudják. Ez a pszichológiai hadviselés része.Vicces,mert vád még nem fogalmazódott meg. Ha valakinek börtönben lenne a helye, az az udvartartás,ügynököstől, adathalászostól.Akik nem fizetnek meg egy szerződés szerinti szolgáltatást, ezzel milliárdos kárt okoznak kis és nagybefektetőnek egyaránt.

Felőlem egyébként vigyék Soóst, ha erre rászolgált, de hogy ezzel a legnagyobb maffia-hálózat egyedei fenyegetnek, az gyomorforgató.

#560411 Arsene Lupin Előzmény: #560406

A cég megy a levesbe. Hogy Csabika hová megy, az még nincs eldöntve. Sok múlik azon, hogyan viselkedik az önkormánytatokkal folytatott tárgyalások során.

Ára van a szabadságnak, ezt Leisztinger is megtapasztalta.

#560408 akpo7 Előzmény: #560401

Jelzésértékű, h. a kötvénypiacon még egy dekával nem ugrottak az árak. Ezt is figyelembe kell venni, amikor ezt a meghúzást értékeljük.

#560406 Klón Előzmény: #560295

Kétségtelen jól végzi a dolgát.Megtesz minden magától és képességétől elvárhatót. Egyelőre ennyire futotta.

Attól, mert csődeljárás lehetséges, még nem megy levesbe a cég. Ezt tudta vagy mondták már magának?

#560401 Hathor Előzmény: #560400

Én már nyomtam másfél éve is, de realitás talaján élek, és ahol mást látok, fordulok.

Maga nem!

Viszlát papa..

megint többet beszéltem mint akartam.

#560399 Hathor Előzmény: #560396

"Tényleg, minek sikítozni egy zuhanó repülőgépen, amikor még be sem csapódott a földbe?"

A zuhanó repülő pánika pár másodperc.

Maguk egy éve nyomják az okosságot.

A zuhanó repülőt sem írják le egy évvel előtte a lapok, hogy le fog zuhanni!!

Részemről ennyi, mielőtt herceg is elrepül örömében.

Teljesen kész, hogy két 10%os napközbeni meghúzás után még mindig paráztatnak, okoskodnak.

üdv.

#560396 Arsene Lupin Előzmény: #560392

"Mi szüksége van egy cégnek arra, hogy folyamatosan beszéljenek olyan csődről, ami meg sem történt?"

Tényleg, minek sikítozni egy zuhanó repülőgépen, amikor még be sem csapódott a földbe?

#560392 Hathor Előzmény: #560391

Kiderült már régen hogy ezt gondolod, szerintem felejtsd el a papírt.

Nem neked való, ezt Te is leírtad.

Nem forgatom ki a szavaidat. Te írtad félsz tőle.

Megértjük.

Ha nem félnének a többiek is, nem itt tartana az árfolyam.

Megy/ment a paráztatás, sikeres volt.

Mi szüksége van egy cégnek arra, hogy folyamatosan beszéljenek olyan csődről, ami meg sem történt?

Minek kell az összes fórumtagnak figyelni az árfolyamot?

#560391 rbbj11 Előzmény: #560360

hathor, ne forgasd ki a szavaimat. En nem a media m,iatt felek tole, hanem a jozan konzervativ esz miatt, mert csod hataran billeg a ceg, vagyis barmelyik nap eselyes, hogy felfugg, soha tobbet nem nyit ki tozsden, vagy csak -30%-ban savszelesitessel karoltve, es csod, kuka az egesz ceg.

A kockazatokert cserbe olyan nagy foghato es lemenedzselheto profitot nem latok benne