Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#560373 Arsene Lupin Előzmény: #560369

Jelentkezzen kazánkovács inasnak. Persze ott is komoly fizikai és szellemi feltételeknek kell eleget tenni.

#560371 Arsene Lupin Előzmény: #560368

Miután nem lehet kölcsönpakkot kapni, sőt TDT-t sem nyitni, csak a felfele rántás megy a spekinek. viszont szigorúan DT alapon csinálja.

A 10% addig tart ki, amíg el nem kezdődik a fejvesztett realizálás a végén.

#560369 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560367

Én úgy irigylem Magát!(Komolyan) Szeretnék egyszer én is olyan okos és bölcs lenne mint Ön. Tudna nekem némi tanáccsal szolgálni, hogy juthatnék el erre az igen magas szintre?

#560368 Hathor Előzmény: #560367

Mégis 10%kal feljebb vagyunk.

Akár játszik, akár nem, akár visszaborított pénteken, akár nem.

Most van az elbizonytalanítási időszak.

Mellette a fejekben ott van, hogy tudtam.. kár hogy nem vettem 400 alatt. Utána az lesz, hogy már nem veszek, már itt nem éri meg. Utána a fene, ez megy veszettül, beszállok én is.. de az már lehet késő lesz.

Nekem a spájz megtelt, de van a pincénkben is hely. Várom a fentebbi árfolyamot hozzá.

A pénteki forgatókönyv m…

#560367 Arsene Lupin

A pénteki forgatókönyv megy ma is. Ügyes day trader speki némi kivárás után pár millával kiszedi a könyvet, majd a fellelkesült libacsapatra csepegteti. Azokra a libákra, akik ugyanúgy vehettek volna a nap elején, de ők drágán szeretnek vásárolni.

A DT spekinek nagyjából 15-20 HUF nettó nyeresége lehet papíronként. Pénz a zsebben, nyugodt alvás.

Gratula a maihoz is.

#560365 Kiss Zoltán Előzmény: #560363

Na akkor már ketten vagyunk,én is azt hittem,hogy a börtönben készült.Fél percbe került mire kivettem,hogy farmer inget visel!Ha holnap is lenne egy 10%-os,akkor lehet beöltöztetik öreg néninek,aki elsírja magát,hogy már 6 éve nincs meleg lakásában pedig fizeti a számlákat!

#560363 Hathor Előzmény: #560362

Én először azt hittem valami sitten készült már.

Lesüllyedt a szinvonal. Ilyen gyenge riportot régen láttam.

Gyorsan össze kellett valami lebeszélő hírt dobni.

Féltik a kisbüfik seggét nagyon. Mindenki milyen előzékeny lett.

50.000darabot kitéptek egy délelőtt alatt 10%os kiakadással, és kecsegetetnek a csőddel.. szép.

#560362 Kiss Zoltán Előzmény: #560360

Jaj ez a riport annyira látszik,hogy rendelésre készült,még a Fellegi nevet is kihangsúlyozták,hogy

sokan azt gondolják a volt miniszter beszél!

#560360 Hathor Előzmény: #560357

Adni kell a papírt, ennyi

Mindenki megmondta már.

Még mindig a múltról beszélnek az elemzők.

Újat semmit nem tudott Fellegi sem, az ingerszegény környezetében.

Vissza kell rakni kicsit lejjebb az árfolyamot, vannak, akik kimaradtak.

Nekem 1%is emelkedés, nem kell 15%okkal emelkedni.

Remgetetni kell úgy néz ki.

Robbajon jól mutatkozik az eredménye.

Tehát sikeres.

#560341 rbbj11 Előzmény: #560326

néztem, de félek töle, mint a tüztöl. Túl közel a kötvényfizetés határideje .S

#560334 Grizzly Géza Előzmény: #560316

Yea,erste hiba van az éterben,de faxért nem küldenek ilyenkor egy emilt? na mindegy,egy szűzies hangú baby törlesztett nekem(szerintem az is volt) :)