Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560332 Arsene Lupin Előzmény: #560326

"szerintem szépen rajzolják, spekára tökéletes"

Ha nem tévedek, ugyanaz a személy rajzol ma is, mint pénteken.

Profi.

#560326 Sly-- Előzmény: #560266

a szóf@sás megy itt sajna továbbra is :-((

remélem, megnézted a hetes chartot

egyelőre úgy néz ki, meglesz a megerősítés a duplaaljra (bár még csak hétfő van, és lehet akár orbitális tömés is a vége)

440-et átviszi nagy eséllyel a mai nap végére a forgalom miatt, a többi ellenállás is ott van rajta

szerintem szépen rajzolják, spekára tökéletes

#560325 Grizzly Géza Előzmény: #560321

én nem zárni akarom, hosszú távra vettem :) (remélem nem 3 hétre) csak kifizetné,hogy ne ketyegjen a 19,5 %-os kamat :))

#560320 Bristoli_Csöves Előzmény: #560307

Megmenekült? :-))

Ilyesmit mondtak ma a telefonban nekem is!

Akkor a nálam lévő 262.000db igencsak fialni fog :-)) Mikor szórjam?

#560316 Hathor Előzmény: #560314

Nekem is van Netbrokim, de én sem használtam sosem bef.hitelt, így én sem tudom mit kell tenni, hívd fel a brókered, vagy az ügyfélszolgálatot.

Célravezetőbb.

#560315 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560314

Nekem van Erste (is), viszont befektetési hitelem sosem volt :-) ezért sajnos nem tudok segíteni..

Lehetséges, hogy már Neked sincs! (rendeztük a számlát!, tudod, jó elvtársnak mindent..)

#560314 Grizzly Géza Előzmény: #560308

Szasztok van itt erste netbrokis kolléga? Bef hitelemet törleszteném,de nem jelenik meg a pénzügyeknél a bef hitel törlesztés fül,mi a tököm lehet ez? Bocs hogy floodolom a szárnyalást,de fontos lenne,köszi ha tudja valaki... Erste központi meg csak pofázik meg nyomkodjam a gombokat,ehh...

Már többször is törlesztettem,nem tom mi ez most... pénz van rajta... faxom az erstébe

#560311 Hathor Előzmény: #560307

Zotya,, erről Lupint kérdezd, meg Exet.

Ők tudják a tuti infot, mi csak kamuzunk, na meg nem értünk semmihez.