igen teljesen kifordul magából..hatalmas sérelem érhette..
tény szotyi papír.. de van benne legenda.. spekire jó..
én is figyelem..
igen teljesen kifordul magából..hatalmas sérelem érhette..
tény szotyi papír.. de van benne legenda.. spekire jó..
én is figyelem..
"És még Csabikát hibáztatja, meg börtönbe küldi.
Arcátlanság."
Ember, ez a nyomozó hatóságok és a független magyar bíróság dolga.
"Borzasztó lehetett magának, hogy a maga által viziónált csőd előtt 12%ot tudott pénteken emelkedni az árfolyam."
Megírtam már pénteken, hogy egy zseniális DT speki volt a felhúzás. Ügyes volt, megérdemli a nyereséget.
Okos speki csendben vesz, csendben zár, nem itt rinyál.
Na ez is egy ékelődés!Beékelődtél EX és Lupin közé!:)))
Ne hülyítsen már! Gondolja, hogy egy auditált mérleg nélküli cég indulhat egyáltalán?
Hihetetlen fazonok maguk.
Ketten egymást próbálják meggyőzni milyen nagy a baj, és maguk folyamatosan mondják, nyugtatják egymást.. Két hónapja fordult az árfolyam, bár maguk nem látják, mert csak azt látják, hogy alj közelében van, de még mindig mondják a sok sületlenséget.
Megint jönnek olyan cikkel, amin csámcsognak több éve.
De szerencsére semmilyen új infohoz nem jutnak, mert engem is megkértek, hogy semmit ne közöljek, mert az kamu, meg másokat is megkértek, mert aki valami pozitívat akar mondani, az mind kamu.
Így én bölcsen továbbra is csöndben vagyok, belőlem semmit nem húz ki. Inkább lapozzák a sok pletyka lapot, és keressék a múltbeli híreiket.
Pénteki 12%os felhúzás is kamu volt, előtte az 50%os emelkedés is kamu volt, tudom..
Fosnak, mert itt a fűtés szezon. A megoldások megvannak, de Csabika okos. Nem köti Lupin úr orrára, meghagyja a kutatási élvezetet Önnek hajnali 5től éjjel 11ig.
Azért néha pihenjen is.. rövid az élet!
Mindenkit kever mindenkivel.
Én már voltam ingatlanos Faragó, mint TF cikkíró, vagy annak megrendelője.
Most már Extreme is vagyok, na meg weed is.. ez már beteges.
Egy klón néven sem írtam ide, megnyugtatom.
Nem vagyok kétszínű, nem bújok álarcok mögé.
Elképesztő amit itt művel. Mivé válik az ember??!! H.i.h.e.t.e.t.l.e.n!
Borzasztó lehetett magának, hogy a maga által viziónált csőd előtt 12%ot tudott pénteken emelkedni az árfolyam.
És ez még csak a kezdet. Mi lesz később?!
Seduxen az éjjeli szekrényen meg van azért?!
Itt a fútési szezon kezdenek a sz@ros palacsintái elöjönni, avagy a csontvázak hullanak a szekrényből.
És még Csabikát hibáztatja, meg börtönbe küldi.
Arcátlanság.
Üdv.
Az sem kizárt, hogy csak blöff Pataki képbe hozása. Akkor hiszem el, ha jön tőle kommüniké.
Amúgy kerályi udvar is biztosan összegyűjtötte azokat az érveket a cég ellen, amivel én is a spekik idegeire szoktam menni, sőt. Az öreg biztos nem lenne vidám, ha szembesítenék ezekkel, és rájönne, hogy ő is át lett b*szva.
akkor beírtam én úgy tudom (beírtam a forrást is) e-star indul Jeremie2-őn..
valaki beírta, azt nyilatkozta e-staros maki nem indulnak..
vannak itt értelmesebb emberek..akik pontosan ismerik az összes nyilatkozatot..
a kérdést ezért tettem fel..mert én úgy tudom indul..
Ha indul arra van egy érdekes infóm..de majd mindent a maga (de nem a maga) idejében.
A megbízható forrás nyilván valaki Csabika körül. Nyilván ők rendelték meg ezt a nagyon egyoldalú cikket is. Végső kétségbeesett lépés, ha a cég a már a Népszabival is dolgoztat.
Amúgy ilyen hülye lépések után a kerályék már dafke is kinyírják a céget.
nam úgy, nem tudtuk, hogy Sárospatak is perel
a 21m-s kazánok kissé tobbnek látszottak
Fejér megye a leírt adósságúról nincs hír és Veszprémről sem
Hódmezővásárhely tavalyi számait hol lehet megtekinteni?
"arról is elfelejtettek írni hogy nincs konszolidált mérleg"
Elemer arról is nyilatkozhatna, hogy mi a szokásos eljárás az ilyen cégekkel szemben a fejlett országokban.
"- Mi a véleménye az E-Star kapcsán kibukott tömeges állami-önkormányzati tartozásokról?
- Nincs konkrét véleményem, a termelők nem tagjai a szövetségnek. Mindig is voltak jól, kevésbé jól és egyáltalán nem fizető állami cégek, intézmények."
A zsurnaliszta is a önkorikra koncentrál, egy büdös szó sincs a brilliáns üzleti modellről, a büdös díjakról, a felelőtlen hitelekről, az agyatlan projektekről, a határidős bukásokról, a pénzszórásról és a talicskázásról.
Nem Lézer Jani miatt csődöl be a cég.
A cikkben amúgy egyetlen új infó van: Elemer visszapattant a kerályról.
Sok jóra ne számítsanak a részvényesek.
amerikai befektetők?
ezekről eddig nem volt szó
Pataki miért nem adott interjüt?
arról is elfelejtettek írni hogy nincs konszolidált mérleg
a román balhénál hol volt a George?
http://nol.hu/gazdasag/20121008-lazarek_csodbe_dontik_patakit_
"A cég amerikai befektetői úgy tartják: meglehetősen példátlan a fejlett országok között, hogy egy kormány egyszerűen nem fizeti ki bizonyos magáncégekkel szemben felhalmozott adósságait. Így nem a piaci szabályok, hanem a kormány dönti el, mely cégek maradhatnak fenn, avagy tűnjenek el."
Mióta vannak a cégnek amerikai befektetői? Amúgy a hivatkozott fejlett országokban szokás-e a cég menedzsmentjének tudtával FB-tagokkal klónozni és hülyíteni a fórumokon, anyázni és csonttöréssel fenyegetőzni.
Ja, és szokás-e hazudozó, befektetőket átverő, pénzt kitalicskázó menedzsereket lecsukni? Azt a szokást kellene elsőnek átvenni.
"környezet számára meglehetősen elkeseredettnek tűnik" én is!:(
Az ügy önmagában is figyelemre méltó, hiszen ha a kormány és az érintett önkormányzatok nem rendezik a számláikat, a cég, mint jelzi, október közepén felfüggeszti a szolgáltatását. (Mivel az október 15-én kezdődő fűtési szezonban ezt már jogszerűen nem tehetné meg, az ultimátum október 14-ig él.) Még pikánsabbá teszi a helyzetet, hogy George Pataki volt New York állambeli kormányzó és Maximilian Teleki, az Amerikai Magyar Koalíció, az USA-beli legnagyobb magyar szervezet elnöke is az E-Star igazgatósági tagja. Eddig mindketten jó kapcsolatokat ápoltak a Fidesszel, de amerikai befolyásuk révén politikai kellemetlenséget is okozhatnak, ha az Orbán-kormány és néhány jobboldali vezetésű önkormányzat miatt az amúgy szintén jobboldali hátterűként emlegetett cég csődbe jut. Megbízható forrásból származó információink szerint az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Pataki személyesen is erőteljesen foglalkozik a kérdéssel. Az amerikai politikus-üzletember a mostani megbeszéléseken a környezete számára meglehetős elkeseredettnek tűnik.