Jajj.. óvoda.. és elvileg öregember.
"30 cm."
Jajj.. óvoda.. és elvileg öregember.
"30 cm."
"bocs de nem hiszek neked."
Meg van bocsájtva. Amúgy meg teszek rá.
"tudja valaki indul vagy nem a jeremie2őn e-star?"
Idáig a tuti infós bennfentest játszotta, most meg kérdez. Kamuzott, libatigris.
"Elárulna, hogy az elmult 12 hónap shortstoryjaban, hányszor nyitott és mekkora pozíció mérettel?"
Hányszor és mekkora? Semmi köze hozzá. Na jó, legyen annyi elég, hogy 30 cm.
dehogy indul. De akármin indulna, nem is nyerné el, szal tök mindegy. Nem felel meg semmilyen komoly pályázati követelményemnek a pénzügyi helyzete alapján.
bocs de nem hiszek neked..egy végtelen düh és gyűlölet fortyog benned..ha csak szólni akarsz szólsz egyszer..kétszer..deezerszer..ez személyes ügyed..
komolyan kérdezem: tudja valaki indul vagy nem a jeremie2őn e-star?
van egy infóm ahhoz nagyon kell..
Elárulna, hogy az elmult 12 hónap shortstoryjaban, hányszor nyitott és mekkora pozíció mérettel?
""ha nincs pozid mit negítívoskodsz? nem értelek.."
Ha nem engem akarnak kizsebelni a buszon, akkor ne is szóljak? Ha csak a szomszéd lányt akarják megerőszakolni, hagyjam?
Vannak önkéntes polgárőrök, önkéntes tűzoltók, önkéntes véradók, önkéntes vízimentők, stb.
Amúgy temporális zsenik osztják az észt, miszerint megvan a pénz, jön a rally. Akkor meg mit számít, hogy mit mond egy kis hülye kazánkovács?
Tavaly november óta követem a papír, meglátásaim elég jó találati aránnyal bejöttek. Úgyhogy f*sson csak!
mi vagy te papagáj..már tényleg nekem kínos... mint hüjegyerek ismételgeted magad..és magadtól idézel mint klasszikustól.. kicsit kínos..pofára estél sokat buktál dolgozd fel..
ha nincs pozid mit negítívoskodsz? nem értelek..
A nagybetűs ordításai nagyon hasonlítanak weed és Hathor hasonló ordításaira.
Szerintem csendesedjen le, vasárnap délután van.
Ha úgyis tudja, hogy fizetett ügynök vagyok, akkor ne is próbálkozzon. Azért majd szóljon nekik, nyilván azt is tudja, kinek kell, hogy küldhetnék a pénzt is.
Értelmetlen a beszélgetés önnel hiszent önt EZÉRT FIZETIK!
"A pénteki vételek nem DT ek voltak csak miután megtépték akkor jelentek meg így lett a záró is annyi DT remegő adta be!"
Az a baj, hogy a tőzsdéhez sem nagyon ért. Mi az, hogy DT remegő? Ön állapítja meg más helyett, hogy mikor kell egy pozit zárni?
Továbbra is hűlyít, híre nincs, csak poziba beragadtan hülyít. Van még két hete, aztán úgyis eltűnik, úgy ahogy hirtelen előkerült. A legnagyobb f*sáskor jelennek meg mindig a temporális géniuszok.
Még annyi az ön gondolatmenetéhez,hogy ha bennfentes vásárlást csinálna,nyílvánosan, szinte mindenki boritékolná azt,hogy kamu felhúzást akar,így generálva vásárlást és öntést!
A pénteki vételek nem DT ek voltak csak miután megtépték akkor jelentek meg így lett a záró is annyi DT remegő adta be!
Én "hülyítek" ön meg nem válaszolt a kérdésekre, miért is?Van igazságtartalma a leírtaknak, ön csak negatívokat ír konkrétumok nélkül, hacsak nem ül ott valamelyik tárgyaláson,ezt nem hinném!
Továbbra is hülyít. Ebben a helyzetben egy reménysugár esetén is tépnék már a könyvet.
Én csak példának irtam az irányt egy ilyen helyzetben technikai elemzés nincs!Természetesen érthető a véleménye vannak emberek akiket azért fizetnek,hogy negatívokat írjanak,vannak akiket a pozitív dolgokért és természetesen ebből jól meglehet élni mert rengeteg kicsi ezek alapján tradel, ami egyet jelent a bukással!
gondolom ön is azért ír ide mert annyira érdeke,hogy minden ember aki tőzsdézik jól csinálja,jól járjon!
Minden ami a topikok 90%-ba megy egyszerű befolyásolás az emberek irányába!
gondolom az is igaz az ön gondolatmenetéből kiindulva, ha a benfentesek tudnák,hogy csőd jön gondolom nem adnák el, ezzel limites eséseket okozva, mert nem ezt történt!
Egyszerűen tárgyalnak higgye el és ez már több mint pénz, politika, ami egy szintet jelent felfele a tőzsdéhez képest, külön szakma!
Természetesen mindenki azt ír amit akar lehet lebeszélni, lehet felbeszélni de a lényegen nem változtat, csask egy szűk kör aki előre tudja a lépéseket és a többiek csak utána jönnek!
Hogy-hogy bármelyik irányba? Az előbb írta, hogy tuti a helyzet rendeződése. Ezt gondolom, nem csak Ön tudná, tehát a bennfentesek kivették volna már a könyvet.
Az az érzésem, hogy Ön hülyít.
A beragadtak kezdenek nyugtalankodni, a két hét az nem túl sok, de a vastag hülyítésről fog szólni.