it's tipic...jön a sértegetős rész...nem hiányzik,léptem.
sziasztok! :)
it's tipic...jön a sértegetős rész...nem hiányzik,léptem.
sziasztok! :)
milyen érvek fogynak hantás?
klón testvéred tegnap már a csőd szcenáriókkal jött
Jó meglátás,el kell mondjam mindkettő talált!! :)
Hülyének hülye vagyok,hogy szóba állok itt pár alakkal,hülyíteni pedig magamat hülyítem,hogy az emberek változhatnak...
Gyenge duma ez a..."jajj nézzd már,hogy néz ki a képen"...De ha ez a trendi,akkor ezt kell írni ugyebár...Azért fogynak ám az érvek keményen...JAJJJ majd el felejtettem:SITT nem lesz :DD
ehhh,ehhh...mégis reménytelen vagy...hitel am nem fogyott el,de nincs belőle annyi,amennyi kellene a kv-re...
Na,majd pár nap múlva visszatérünk rá,mert megjött a másik HITETLEN,meló van :)
Azt láttam, hogy a PF-en mindenki halálra nyerte ma magát. Persze senki sem volt beragadva fentebbről.
kell 1.5mrd huf önkormi adósság kb annyi
a hitel pénz elfogyott
Sárospatak pedig vitat követeléseket
"azt mondom zsebben a lé"
Vagy hülye vagy hülyít, vagy mindkettő.
Ha meglenne a pénz a hitelre, Csabika nem úgy nézne ki a fényképen, mint a mosott sz*r, nyilatkozott volna a sajtónak, és nyolc ügyvéddel röhögte volna körbe a patakiak kissé tényleg pofátlan ajánlatát.
nem hiszem bármivel is égethetném magam...
ugyan máááár,mindenki?????teljes össszeget??????
Na nem mintha nem ez lenne a normális,de itt és most nem... :D
Jaaaaaaaaaaaaj ex...légy már kicsit rugalmasabb..
akár ő is lehetett vagy bárki, aki ért a TA-hoz és van elég fagyipénze )
ne égesd magad
ugye nem azt akarod mondani hogy perkált minden önkormányzat és a teljes összeget?
Nem tudom, nem kizárt, de látszik, hogy chartista volt. Ha csendben csinálja, semmi baj. Aki beszopta, az meg magára vessen. Ez itt most kaszinózás volt.
Bennfentesek kiakasztották volna a papírt.
Sajnálom,hogy leragadtál a hitelnél...ha nem lenne világos eddig sem,és most sem erről beszéltem,amikor azt mondom zsebben a lé...pedig azt mondják te ügyes fiú vagy,nem hiszem hogy gondot okozna kitalálni miből van kavics...vagy csak nem mered kimondani???Nem akarsz ellent mondani magadnak?Ha még most megteszed,"presztízsveszteség"nélkül megúszhatod a bulit! :D
azért nem írta alá az auditor a mérleget mert ő másképp tudja
a jelentésben megírták hogy a pénz elment bankszolgálatra és a legfontosabb szállítókra
tévedsz
mivel ez egy cég tevékenységgel,valódi hitelesekkel, kötvényesekkel, a helyzete rosszabb bizonyos szempontból
rendben,ennek örülök,hogy tervben van...
Igazán,azt hittem múltkor lezártuk a klón témát,ezért gondoltam,"rád dobok" egy tippet!am nem rosszak amik vannak pf-edben,bár én sosem szedném széjjelebb 5-6 résznél,de lehet neked sincs több,csak amiket nézegetsz az is benne van mind...Majd rád nézek néha! ;)
Sok sikert!
Na HITETLENEK,nektek meg elmondom még egyszer,nem lesz gond a kv-ek kifizetésével,a pénz megvan rá.Ex,nem érdekel a süket dumád,pontosan tudod,érzed te is,hogy ez most nem Genesis újratöltve.Lassan le kell építeni az arcokat,és szerényebbre venni a figurát... :D :D
nestle a hosszú távú pf-ben tervezve van, azt folyamatosan egészítem ki, csak nincs türelmem egyszerre annyit írni.
Fagyipénzes chartista próbálkozás volt ma kirántani a papírt a csatornából. Nem jött össze. A mai forgalom nagy része többszörös DT lehet. Semmi bajom vele.