Az kell nézni, hogy milyen átlaggal húzta fel. Nagyon sok haszon nem marad rajta. Csak akkor, ha sikerül rallyt generálnia. Itt egyelőre nem ez a helyzet.
Az kell nézni, hogy milyen átlaggal húzta fel. Nagyon sok haszon nem marad rajta. Csak akkor, ha sikerül rallyt generálnia. Itt egyelőre nem ez a helyzet.
hetes képet nézd meg
jövő hét fontos lesz megint
Most akkor csak lesz csöcsörészés, mogyorózás...
Hát ha valaki képes volt erre egy-két millát beáldozni!?
nem
de 440 kritikus szint
azt kellene átvinni
egyelőre akkora erőt nem látok
Látod, ezt a vételt a beírással egyidőben kellett volna megejteni. :))
De valami 420 meg erő csak volt? Vagy nem?
Szerintem nem mondott senki ilyet, nem kell a ferdítés.
ÁÁÁÁÁ, sosem lesz 420! :-)
No-no, azért annyi erőt érzek magamban, hogy 420-ig felrántsam sőt..., de minek!?
"Itt sokkal nagyobb durranás lesz ;)"
Keveri a cellaajtó csapódásával.
igen, ez az én fejemben is benne van. Még alszom rá párat, csak tudja, hogy van ez.... :)
az ember agyal, és keresi a lehetőséget ahol tud extra nyerőt hozni, de ugye ez mindig extra kockázattal jár. Kösz azért a véleményed, "felírtam a többi közé".
Ha kaszinózni akar, ám tegye. De olyan megoldás, ami a részvényeseknek előnyös, nem lesz.
Egy rakás speki ül a pakkján reménykedve, de már annyi erejük sincs, hogy a 420 körüli résig felrántsanak. A legtöbbje már ezerszer megbánta, hogy belevett, és alig várja már, hogy valami balekra boríthassa a bűzlő palacsintákat.
orco-nál adósságátütemezés történt, az árfolyam kilőtt, +25%.
Szerinted - most tegyük félre, hogy csődöt vársz - ha az E-kaki hasonlót tudna lépni, elérni, az itt is több napos limites emelkedést hozna? eléggé közelít a határidő, lassan elgondolkodom e-kaki vételen... persze, csak vicc mennyiséget, 2-300 db-ot, mert lutri az egész, nem tudjuk mi lesz, pontosabban 95%, hogy game over, de mi van ha mégsem?? :))
mert ha nem, akkor könnyen megugorhat akár bőven 1000 fölé és az nem kicsi haszon lehet pár nap alatt...
Igaza van, de a brilliáns üzleti modell magasztalása valahogy nem időszerű most.