Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#559418 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #559408

Nekem mondod? Egész nap nem akart leszállni rólam! Vettem egy XXL-es cilindert holnapra, tudod, ha egy üzlet beindul ugye!

#559411 xtreme Előzmény: #559407

Mert még a hívatalos paráztatokra hallgatnak és várják,hogy induljon meg az árfolyam addig meg támasztás van x ezer darabbal és gyűjtés, ha annyira para lenne már két napja limiten esne, mikor már elfogynak a remegők kiállnak és nyitott a tér felfele, de ezt nem hinném,hogy önnek be kéne mutatnom tisztában van vele és jól csinálják!

Ezért szép a tőzsde csak sokan későn értik meg vagy mire megértik már nincs pénzük!

A többi minden estar topikba csak pszihooooooo!

#559408 Dicsák Előzmény: #559392

Jól megy hát! Főleg, hogy Spatak első embere is szereti a lovakat, de még inkább a lánya, azt hallottam.

Még jó, hogy Te is ott voltál! :)

Elő is vették a rejtegetett pénzeket. Ebédre is futotta.

#559407 Arsene Lupin Előzmény: #559402

Ha október végére 500 felett lesz, akkor miért nem szedték ki ma a könyvet? Annyira hülyék az emberek, hogy egy hónapra nem elég nekik 25% nyereség?

Ember, ne hülyítsen!

Egyetlen nyitott kérdés maradt: sitt vagy nem sitt.

#559404 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #559395

Vagy bányaló, állítólag megnyitnak ismét néhány bányát ..( bár nem bírom én a kemény fizikai munkát, engem az eszemért tartanak...) Egyébként nem lesz einstand...oszt még fizetgetnek is ezek a kis kópék!

#559402 xtreme Előzmény: #559381

Október végére 500 felett lesz ez is,addigra már megy a fűtés az estaron keresztül, mint eddig!Egy kis pénzt csikarnak így ki a tartozásból, miért vártak érdekes eddig?Nincs más megoldás pénzt löknek nekik mert kevés az idő jön a hideg,miért nem nyáron találta ki ezt a szerződésbontosdit az estar?Mert akkor lett volna tér változtatni az önkormányzatok részéről!

A többi csak szókarate, itt meg sokan ezen keresnek akik hír miatt dobják, ezért szép ez a tőzsde!:)

#559400 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #559393

Legyen annyi elég, hogy ma ismét új kalapot kellett venni (na jó, egy kalapot széttépet egy magáról megfeledkezett polgármester, de aztán megenyhült.. miután megmutattuk neki az időjárás előrejelzést). Ha így haladunk, még a végén a 2014-es kötvényeket is felvásároljuk harmad áron :-)

#559399 Arsene Lupin Előzmény: #559393

Szerintem semmit. Nincs olyan hülye kerályi önkormányzat, aki az E-Starnak fizetne (még ha esetleg illene is), ha kerályi csődbiztossal is alkudozhat néhány hét múlva.

#559395 Arsene Lupin Előzmény: #559392

"Melós időszak ez, de lesz haszon télire."

Szánhúzó ló lesz Eplényben a télen. Igyekezzen, négy lábon járó lókolbász!