35K 2014/a
"Felhívott egyik kedves bróker cégem a három közül, ahol számlám van, hogy adjam már kölcsön nekik a papírjaimat."
Hát igen. Nem tudják már hogy lefelé nyomni a présgépek..
Cég Aj. Vétel
1 1 400 db 390 HUF
1 1 300 db 389 HUF
1 1 600 db 387 HUF
1 1 300 db 386 HUF
2 4 549 db 385 HUF
Eladás Cég Aj.
393 HUF 2 000 db 1 1
395 HUF 2 000 db 1 1
396 HUF 108 db 1 1
397 HUF 4 123 db 2 2
399 HUF 3 000 db 1 1
Napi min: 384 HUF Napi max: 412 HUF
Nyitó: 410 HUF Előző záró: 410 HUF
Utolsó kötés: 396 HUF, 44 db (2012.10.03. 14:43:03)
Összforgalom: 62 kötés, 18 119 db, 7 118 196 HUF
Eladóin már szépen bekészítették az etetőudvarra a kacsanovákat.
Téved. A két forint az ténylegesen 2 HUF lesz. Van még bőven hely lefele.
Két forintot megér ez a csaj
Kb itt van a két forint, meg a csaj is
Ha csőd lesz, így is, úgy is kétforintos lesz a csaj.
"Most mondhatnám, hogy ha olyan biztos a longban, miért ne meri kölcsönadni, de én se merném. "
Ez nem nem merés, hanem elv. Nem fogok kölcsön adni, hogy azzal ellenem játszanak.
Fogalmazhatok a maga nyelvén?
Adjam kölcsön a csajomat 2FT-ért?
OK?
Na megyek tovább dolgaimra!
Sok sikert a kollégáknak!
legalább haszna volna annak a 10knak :)
Nem tudom, mi a problémája.
Jött egy short sale igény a broki felé. Ha a cégnek nincs, akkor az a dolga, hogy elsőként a cég kuncsaftjait kérdezze meg.
Most mondhatnám, hogy ha olyan biztos a longban, miért ne meri kölcsönadni, de én se merném.
A szultánok sem véletlenül bízták a csajaikat eunuchokra. Azoknak nem volt "piacbefolyásoló" erejük.
Ehhez a cikkhez nekem mi közöm? Nem olvasom el, ha nem haragszol.
3hét múlva megtudom én is megyek-e a lecsóba?!
A befőttek még pihennek, a kamra kezd szűkülni.
Elég ciki, ha longos magánszemélyektől kell kuncsorogni kölcsön papírért, hogy beijesszék vele a népet. Nincs már mit adni, mivel betámasztani felfele az árat, mert reggel 429ig a látható könyvben szabad volt az út, akár 1000darab papírral.
Valóban nincs vége a napnak. Amúgy egy büdös szót nem szóltam a csendes charista kaszinó ellen. Csak kamu hírekkel való hülyítés ne legyen.
Pár millával meg lehetne rántani a papírt, csak aztán kellene találni olyan bolondot, akire rá lehet kenni a pakkot.
Felhívott egyik kedves bróker cégem a három közül, ahol számlám van, hogy adjam már kölcsön nekik a papírjaimat.
Mondtam aham.. tudjátok mit?! :D
Na ez azért durva..
Reggel kedves fórumos társunk visszafordított 5K papírt. maradt neki még 1072 398körül. beparázott reggel.
10K bent támaszt 380nál, hogy szúrjanak bele majd, onnan mehetne fel, ha akarna.
Hogy akar-e, nem tudjuk még ,-)
Lupin Úr!
Nincs vége a napnak. Kettős kettős aljnak bőven elmegyünk még ,-)
Várjuk meg a nap végét.. :D
Tegnap zárás előtt a chartisták megkaszinózták a 420 körüli rést. Nem volt kizárható, de jött be nekik. Van ilyen.