Attól függ mi nevezhető mérlegnek... Ex szerintem jobban képben van mérlegileg
Attól függ mi nevezhető mérlegnek... Ex szerintem jobban képben van mérlegileg
Maga megint hülyeségeket beszél... hát istenem, Dénes gyereket nem ismerem, de azért jó gyerek!
Egyszer még ez az érettségi tablórészlet is ki fog élesedni: http://puu.sh/1aJIn
:-)
A résre hajtók 430-ig felránthatják, onnan viszont már hír kellene a további emelkedéshez. Egyelőre kaszinózás van, nyertesekkel és vesztesekkel.
Voksolunk, aztán meglátjuk.
Legalább jobban alszunk, ha leadtuk voksainkat :-)
Hajjaj, az éjszaka császárai voltunk, míg össze nem szedte Réz Veronikát :-)
Az csak egy mondás, amúgy bizarr dolog lenne..
Habár Lupin bának biztosan van ilyen irányú tapasztalata is :)
A ma esti mutatványuknál már nem is leplezték a kilógó lólábat.
Újból megerősítem, hogy a lópaci és a Dénes mögött azonos személy áll. Egy időben, azonos stílusban, hasonló humorelemeket használnak.
Látom már, hogy nem voltam elég alapos a kommentem előtt :)
Az egészet arra szerettem volna kihegyezni, hogy mindentől függetlenül várható volt valami kis rángatózás felfelé. Ezt a CCI állásából következtettem. A megjegyzések teljesen jogosak!
Jó jel, a ledumások már egymást is b@szogatják!
Oszt még a klónok sem irogattak a felrántásra!
Ajajj, valami nagy baj van itt kérem szépen!
Miután nem jött ma össze az új ATL, néhányan valószínűleg shortot zártak, egyesek meg ráhajtottak a 420 körüli résre.
Egyébként korábban rossz előtt is fel szokták húzni.
A nagyon ügyesek is nehezen kaptak ma 10 százalékot a 35 Ft-os range-ben.
Szerk.: Látom, közben már beírták a range-t.
Csak az elmozdulást néztem. Ennél a papírnál amúgy is így szokás felhúzogatni, 3 fekete katonákat sorakoztatni, aztán tömni egy isteneset.
Ez a cégen belüli titkolózás, oszt írunk mindenfélét:-) Hallottam valami olyasmit is, hogy ráfolyt valami iratra a kávé, lehet az az:-)
Dénes vazzeg, ez a mérleg nem az a mérleg!
190 darabbal kötöttek napi aljon, és 1000 darabbal napi max-on. Napi alj és napi max. között 8.75% volt. Nyilván rengeteg ügyes megkapta a 10%-át ma is.
Elnézést kell kérnem, az imént letegeztem :-) jövőben jobban figyelek!