Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558829 xtreme Előzmény: #558822

Ez alap amit itt és szinte minden topikba csinálnak, esésre játszva egy rossz hír esetén elárasztják a topikot a klonokkal együtt így egyfajta lélektani hadviselést folytatva, eközben a tőzsdén technikai trükkök tárházait bevetve folyamatosan csorgatják le az árfolyamot, ezt ha ügyesen csinálják kezdéskor lent tudnak venni és ezt később eladni így sort nélkül napon belül még "forintozni" is tudnak a kezdők és beragadtak párforintos felhúzásaiból!

Mikor kezd a két oldal kiegyenlített lenni vagy várnak egy bagatel "pozitív" hírt vagy csak simán egy nagyobb összeggel a kitakarított vagyis remegők miatt elfogyott eladói oldalt kiveszik legalább 10%ig onnan már a sok kisbüfi is újból belevesz, érdekes,hogy ebben a szakaszban akik előtte "károgtak" eltünnek a negítív dolgaikkal!Ezt nem nehéz megjátszani és lehet vele keresni hidd el de szükség van sok sok kisbüfire akiknek lövésük sincs ezekről a dolgokról, csak a kárukat nézik, és totál nem értik miért vesz bele valaki esésbe és miért ad el mikor megy a szekér!

#558822 Arsene Lupin Előzmény: #558816

A bukottak szokásos kóstolgatása. Pedig ezzel nem segítenek a pozijukon.

Fagyipénzes kamugép, nálam már leírta magát.

Jeremie2, a nagy titok. Hülyét csinált magából.

Pszáf Károly

#558821 Zotya32

http://www.pszaf.hu/data/25170861/keksz_6986916.pdf

"A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének H-PJ-III-B-33/2012. számú határozata az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt.-vel szemben felügyeleti intézkedések alkalmazásáról, valamint bírság kiszabásáról

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) (Felügyelet) által az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. (székhely: 1122 Budapest, Székács utca 29.) (Kibocsátó) felett gyakorolt folyamatos felügyeleti tevékenység során az alábbi h a t á r o z a t o t hozom.

I. Figyelmeztetem a Kibocsátót, hogy a jövőben tegyen eleget a rendszeres tájékoztatási kötelezettségére − így ennek keretében az éves jelentés közzétételére − vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek, egyben felszólítom, hogy 2012. november 30. napjáig intézkedjen a jogszabályi előírásoknak megfelelő 2011. évi éves jelentés közzétételéről.

II. Kötelezem a Kibocsátót, hogy jelen határozat kézhezvételétől számított 10 (tíz) napon belül rendkívüli adatszolgáltatás keretében tájékoztassa a Felügyeletet arra vonatkozóan, hogy milyen intézkedéseket kíván tenni a jelen határozat rendelkező részének I. pontjában foglalt kötelezettség teljesítése érdekében.

III. A határozat rendelkező részének I. pontjában, valamint annak indokolásában foglaltak kapcsán a kibocsátókat terhelő tájékoztatási kötelezettség teljesítésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt a Kibocsátót 2.000.000,- Ft, azaz kettőmillió forint összegű felügyeleti bírság megfizetésére kötelezem."

#558816 Ibiza Előzmény: #558775

a 22 es csapdáját láthassuk..

be kéne vennie azt a gyógyszert amivel emlékezne, hogy be kell vennie a gyógyszert..:)

sztem sokat buktál..gondolom még bevezetés (megvezetés?) időszakában..ez élet ilyen a birkákat megnyírják a malacokat időnként levágják..

a kispálya ilyenkor "visszaakarjakeresniapénzét" abban a pillanatban már vesztettek is..

megszólalt bennem a pedagógus..a maga esetében a gyógypedagógus:

-minden pakk egy új befektetés.. nincs előzménye csak egy döntés..ami megalapozott..(jó esetben) egy kockázatvállalással azonos mértékű kereseti lehetőséggel..

#558798 Arsene Lupin Előzmény: #558792

"Ne féltsen Lupin Úr, buktam én már eleget ahhoz, hogy helyén tudjam kezelni az ilyen dolgokat."

Az így rendben van.

#558794 Arsene Lupin Előzmény: #558791

Kerályi jóváhagyás nélkül kizárt a megegyezés bárhol is. Az pedig most nem érdeke az udvarnak.

Egyébként a chart mutatná a megegyezést.

Csabikának már csak egyetlen célja lehet, a sitt elkerülése, csendes távozás némi pénzzel. A részvényesek már rég le vannak sz*rva.

#558792 Sly-- Előzmény: #558765

"naponta többször" persze trédelek, de azt nem mondtam, hogy e-start.

De akár ezt is, ha kellőképpen mozog.

Szintek vannak, amiket veszek skalpra, legyen az bármi.

Ne féltsen Lupin Úr, buktam én már eleget ahhoz, hogy helyén tudjam kezelni az ilyen dolgokat.

Sokak szemében azért vagyok szálka, mert hosszú évek munkájával sikerült ledolgoznom a bukót és nem ülök azóta is csodát várva abban a bizonyos poziban.

Néha leírom ide esetleg, ha épp kedvem tartja, hogy mit látok, mire érdemes esetleg figyelni, hátha mondd valamit valakinek. Befolyásolni senkit nem szeretnék, mindenki úgyis magától tanul, ha képes rá és akarja vagy magától bukja el mindenét.

Egyébként nem lennék meg…

#558791 Kiss Zoltán

Egyébként nem lennék meglepődve,ha ma éppen Fejér megyében tárgyalna,vagy valahol máshol.

Lehet,hogy szerveztek neki egy ROAD SHOW-t "nagy megegyezel" címmel!

#558775 Arsene Lupin Előzmény: #558773

Fagyipénzes bebukott kamugép.

Kaszinózik, ráadásul rosszul, de osztja az észt. Szóltak, hogy a kaszinóban csal a menedzsment, de ő még mindig okosabb.

Vegye le a tigrisjelmezt, és álljon be a libákhoz!

#558773 Ibiza Előzmény: #558642

1. "Most akkor gyerek vagyok vagy öregember"...újra gyerek..most öt éves jövőre kevesebb

2. tanuljon olvasni kispályás.. 80%-ot írtam..a pakkom volt fele pakk mint terveztem..a szotyi papírra pont elég.

3. nem kell ismernem a menedzsmentet azoknak a pedigréjét ahhoz,hogy kereskedjek egy papírral..nekem elég volt a szotyi kategóriához a tevékenység a zűrzavar és pár könyvelési tétel..a legenda..magán is láthatja a személyes düh és gyűlölet nem vezet sehova..nézzen klasszikusokat..sokat tanulhat.."keresztapa: ez nem személyes ez üzlet"

#558765 Arsene Lupin Előzmény: #558762

"Gondoltam ezekből evidens, hogy mióta nincs pozim."

Nem volt evidens, mert azzal dicsekedett, hogy naponta többször is tradel, de azt elfelejtett közölni, hogy abbahagyta. Ez olyan volt, mint az utólagos "hűtés". Az sem volt evidens, hogy nyereséggel száll-e ki. Csak azért kérdem, mert eső piacon nem tud minden extrém sportoló nyereségesen zárni.

"Most leírtam, hogy hol érdemes esetleg figyelemre, skalpra."

Szerintem skalpolni csak nagy forgalmú instrumentumot érdemes. Én nagy ívben kerülném ezt a papírt. Csúnya napok jönnek körülötte.